Meri-Porin seurakunta

Seurakuntayhtymän koronaohjeistus 3.12.2020

Tästä löydät kuvalliset ohjeet hartauksien ja jumalanpalveluksien katsomiseen Facebookista.

Kirkoissa vietetään sanajumalanpalvelusta läsnäolevan seurakunnan kanssa 24.1.2021 koronarajoituksin

Kirkkoon saa osallistua 20 henkilöä, turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien. Pihlavan kirkosta jumalanpalvelus myös striimataan.

Pihlavan kirkko klo 10
Petja Pinomäki, Hanneli Grönlund

Ahlaisten kirkko klo 10
Helena Kuusiranta, Eero Hoikkala

Reposaaren kirkko klo 12
Helena Kuusiranta, Eero Hoikkala

"Jumalan rakkaus on kuin meren aava"

Meri- Porin seurakunta on aktiivinen ja kehittyvä seurakunta Porin luonnonkauniilla rannikolla. Seurakunta toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa alueen asukkaiden parhaaksi.

Seurakunnassamme on viime vuosina painotettu erityisesti jumalanpalveluselämän, lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön kehittämistä. Toiminnan perusteena on Jumalan sana ja armo.

Meillä on tilaa ilolle, surulle, juhlalle ja yhteiselle jakamiselle.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä – ovet ovat auki juuri Sinulle!

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Terveisin
Helena Kuusiranta, vs. kirkkoherra

Meri-Porin seurakunnan toimintaa ja arkea voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9–12 osoitteessa Pihlavan kirkkotie 5.

Kirkon kriisipuhelin toimii Palvelevan puhelimen numerosta
0400 22 11 80 suomeksi

Auta koronan takia pulaan joutuneita Porissa!

Ylhäällä olevaa tekstiä painamalla pääset lahjoittamaan koronan takia pulaan joutuneille Porissa.

vs. kirkkoherra
Meri-Porin seurakunta

vapaapäivät useimmiten to ja pe

Seurakuntasihteeri