Rippikoulut 2023

Porin Teljän seurakunnan rippikoulut vuonna 2023

Lapin talvirippikoulu Raattama 17.2.-25.2.2023

(hinta n.400€/hlö +mahdolliset hissiliput, lähtö pe klo.19) Huom! Jos Lapin talvirippikoulu ei toteudu, siirtyvät ilmoittautuneet ryhmään PT1.

Konfirmaatio Porin Teljän kirkossa 5.3 klo.10

Lapin kesärippikoulu Raattama 26.6.-4.7.2023

(hinta n.400€/hlö, lähtö ma klo.19) Leirin aikana mm. tehdään päiväretkiä ja on mahdollisuus kalastaa.

Huom! Jos Lapin kesärippikoulu ei toteudu, siirtyvät ilmoittautuneet ryhmään PT4.

Konfirmaatio Porin Teljän kirkossa 9.7 klo.10

Päivärippikoulu Cityripari 5.–9., 12.–13.6.2023
Porin Teljän kirkko

Rippikoulu toteutetaan kaupungissa, yöt nukutaan omassa sängyssä.

Konfirmaatio Porin Teljän kirkossa 18.6. klo 13

PT2 tiedot täydentyvät

PT3 tiedot täydentyvät

PT5 tiedot täydentyvät

PT6 tiedot täydentyvät

PT7 tiedot täydentyvät

PT8 Huom! Toteutuu vain, jos muut ryhmät täyttyvät äärimilleen.
tiedot täydentyvät

Muita vaihtoehtoja

Erilainen oppija -pienryhmärippikoulu
Pienryhmärippikoulu on tarkoitettu nuorelle, jolla lukeminen, kirjoittaminen tai muu oppimiseen liittyvä vaatii suurempaa ponnistelua, tai jota pitkälle leirijaksolle lähteminen ei syystä tai toisesta houkuttele. Jos isossa ryhmässä työskentely ei tuo nuoresta parhaita puolia esille tai elämäntilanne vaatii erityistä tukea juuri tällä hetkellä, pienryhmä voi myös olla hyvä vaihtoehto. Opetuksessa painotetaan havainnollistamista ja käsillä tekemistä.

Ryhmään otetaan enintään kymmenen nuorta. Opetuksessa painotetaan havainnollistamista ja käsillä tekemistä. Ryhmän pienestä koosta johtuen yksilöllinen huomioiminen on mahdollista.
Ilmoittautumiset suoraan erityisnuorisotyönohjaaja Katriina Mäelle (0400 309 774, katriina.maki@evl.fi). Pappina toimii Heikki Hesso.

Erityisrippikoulut Satakunnassa
Satakunnan seurakuntien yhteinen kehitysvammaistyö järjestää satakuntalaisille erityiskoulujen oppilaille, joilla on kehitysvamma tai autisminkirjoa, suunnattua rippikouluopetusta. Vaikeimmin vammaisille ja autistisille nuorille järjestetään omia pienryhmä- tai yksityisrippikouluja nuoren tarpeiden mukaan. Yhteistyötä tehdään oman seurakunnan rippikoulutyön kanssa. Rippikoulun työvälineinä ovat rukoushelmet, selkoraamattu ja musiikki. Opetus on osallistavaa ja kokemuksellista.

Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen:

Rippikouluryhmät jaetaan ensisijaisesti koulu- ja kuntarajojen mukaan. llmoittautumislomakkeet toimitetaan kouluille syyskuussa. Rippikouluista vastaa ja lisätietoja antaa Satakunnan kehitysvammaistyön pappi Riikka Vuori (0447 350 616, riikka.hakkarainen@evl.fi).