Nuoret

Toimintaa nuorille Meri-Porin seurakunnassa.

Nuortenillat

Pihlavan kirkon kellarissa, nuorten kellarikirkossa torstaisin klo 18–20. Syksyn 2018 ensimmäinen nuortenilta on 13.9. klo 18-20 ja siitä eteenpäin nuorteniltoja joka torstai (toisinaan klo 20.30 asti).

Nuortenillat Ahlaisissa

Ahlaisten nuortenilloista tiedotetaan erikseen. Niitä pidetään rippikoulukauden ollessa käynnissä, jotta nuorteniltamerkintöjen kerääminen olisi helpompaa.

Nuortenillat Reposaaressa

Reposaaren Moose Reposaaressa Pappilassa. Muista nuortenilloista tiedotetaan erikseen.

Yökahvila

Lähes joka perjantai klo 19–22.30 Kyläsaaren vanhalla koululla. Kaikille nuorille tarkoitettu päihteetön ja valvottu kahvila. Seuraava yökahvila 14.9.2018 ja syksyllä siitä alkaen.

Isoskoulutusta ja Vastuunkantajakoulutusta

Isoskoulutukseen ja vastuunkantajakoulutukseen voi osallistua kun on käytyn rippikoulun.

Isoskoulutus alkaa uusille isosille ja jatkuu konkareille alkaa ilmoittautumisella 6.9.2018.

Nuorten Lauluryhmä

Nuorten Lauluryhmä harjoittelee tapahtumittain. Kysele rohkeasti ja tule mukaan laulamaan. Kesän iltakirkko on nyt pidetty - kiitos mukanaolleille! Seuraavat tapahtumat:

• NSV eli nuorten punaisen veisukirjan mukaan pidettävä jumalanpalvelus Pihlavan kirkossa 9.9.2018 klo 10
  • Jouluyön kirkko 24.12.2018
  • Mahdollisesti pääsiäiskirkko