Nuorille

Seurakunnan yhteydessä nuorilla on mahdollisuus kasvaa kristittyinä ja ottaa vastuuta seurakunnan rakentamisesta. Nuorille on tarjolla erilaisia tapahtumia, leirejä, retkiä ja konsertteja säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi.

Katso tarkemmin kunkin seurakunnan nuorten toiminta:

Katso myös:

Erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyö on 13–17 -vuotiaiden nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä. Toiminta muodostuu yksilötyöstä, pienryhmistä ja kerhoista.

Tavoitteenamme on tukea nuoria sekä heidän perheitään elämän erilaisissa kysymyksissä. Kysymykset voivat liittyä:

  • jaksamiseen
  • koulunkäyntiin
  • ihmissuhteisiin
  • mihin tahansa elämään tai elämänhallintaan liittyvään asiaan

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia!
Lisätietoja antaa erityisnuorisotyönohjaaja Katriina Mäki, p. 0400 309 774.

Lasten ja nuorten harrastusrahasto

Mielekäs harrastus on lapselle ja nuorelle rikastuttava kokemus, joka tukee hänen kasvuaan, kehittää sosiaalisia taitoja ja lisää osallisuuden tunnetta. Tahdomme, että Satakunnassa jokainen lapsi ja nuori voi harrastaa itselleen mielekkäällä tavalla. Jokaiselle sopivalla tasolla – vapaamuotoisesta höntsäilystä aina ammatti- tai kilpatasolle saakka – perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Porin ev.lut. seurakuntayhtymä yhdessä Satakunnan yhteisökeskuksen, MLL Satakunnan piirin ja Porin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa perusti on perustanut yhteisen Lasten ja nuorten harrastusrahaston parantamaan lasten ja nuorten harrastus mahdollisuuksia. Lisätietoja: Satakunnan yhteisökeskus (yhteisokeskus.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Porin seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Eteläpuisto 10 A, 1. krs
28100 Pori