Lähetys ja "Sinua kutsutaan" -vapaaehtoistyö

Lähetystyön tukeminen on aktiivista. Haluamme olla mukana tekemässä lähetystyötä Jeesuksen antaman käskyn mukaisesti (Matt. 28:18–20). Lähetystyö on esillä messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

Haluatko Sinäkin olla mukana lähetystyössä?

Lähetystyö on jokaisen kristityn etuoikeus. Toiset toimivat lähetystyöntekijöinä, mutta yhtä tärkeää on lähettäjänä oleminen. Lähettäjät tekevät lähetystyön mahdolliseksi varainhankinnan ja esirukousten kautta. Voit olla mukana rukoilemalla lähettiemme työn puolesta ja tukemalla heidän työtään taloudellisesti, sekä osallistumalla vaikkapa lähetysiltoihin tai erilaisiin lähetystempauksiin, joita seurakunnassamme järjestetään.

Seurakunnan nimikkolähetit

Noormarkun seurakunta tukee Lauri ja Asako Palmun työtä Japanissa Suomen Evankelis-Luterilaisen Kansanlähetyksen kautta, Virpi Otienon työtä Keniassa ja Kirsi Vimparin työtä Virossa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta. Lisäksi tuemme Marko ja Kirsi Piittalan työtä Israelissa.

Ystävyysseurakuntiamme ovat Sodderin seurakunta Karjalassa sekä Rakoskereszturin seurakunta Budapestissa.

Sisälähetys

Seurakunnanssamme tehdään sisälähetystä mm Missiokuoron välityksellä. Sisälähetys on kristillistä toimintaa, jossa kutsutaan kristillisen elämän yhteyteen ja tuetaan hengellisessä tai aineellisen hädässä olevia.

Lähettien kiertokirjeet:

Lähetys- ja vapaaehtoistyön tiimi ja vapaaehtoisia.
Kappalainen
Noormarkun seurakunta