Surussa

Läheisen ihmisen menettäminen aiheuttaa surua ja ikävää.  Jokaisella on oma tapansa käsitellä menetystään, surua ja siihen liittyviä kysymyksiä. Omasta surusta puhuminen ja jakaminen voi helpottaa jaksamista ja auttaa elämässä eteenpäin.

Saat keskusteluapua suruusi liittyvissä kysymyksissä seurakuntamme diakoniatyöntekijöiltä ja papeilta, joilta voit varata keskusteluajan. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Voit myös jättää soittopyynnön seurakuntatoimistoon p. 044 730 9666. Sovittaessa myös koti- ja laitoskäynnit.

Sururyhmä

Teljän seurakunnassa alkaa vuosittain sururyhmä pääsääntöisesti kevätkaudella. Keskiporin seurakunnassa sururyhmä on syyskaudella.

Sururyhmä on tarkoitettu paikaksi, jossa voi luottamuksellisesti puhua läheisen ihmisen menetyksestä yhdessä toisten läheisensä menettäneiden kanssa. Ryhmässä saa vertaistukea ja lohtua omaan suruun.

Keskiporin seurakunta järjestää seuraavan sururyhmän syksyllä 2022.

Teljän seurakunnan järjestämä seuraava sururyhmä on keväällä 2023.

Mikäli juuri nyt ei ole alkamassa sururyhmää, voit sopia oman asuinalueesi seurakunnan diakoniatyöntekijän tai papin kanssa henkilökohtaisen keskusteluajan.

Katso myös:

Porin Teljän seurakunta
Esivallankatu 6
28120 Pori

Alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki, Keskusaukio, Itsenäisyydenkadun parilliset numerot, Tasavallankatu, Äestäjänkatu, Karhukatu.

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.