Surussa

Läheisen ihmisen menettäminen aiheuttaa surua ja jokaisella on oma tapansa käsitellä surua sekä siihen liittyviä kysymyksiä. Puhuminen surusta usein helpottaa ja auttaa jaksamaan elämässä eteenpäin.

Saat keskusteluapua suruusi liittyvissä kysymyksissä seurakuntamme diakoniatyöntekijöiltä ja papeilta, joilta voit varata keskusteluajan. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Voit myös jättää soittopyynnön seurakuntatoimistoon p. 044 730 9666. Sovittaessa myös koti- ja laitoskäynnit.

Sururyhmä

Seurakunnassamme alkaa vuosittain sururyhmä pääsääntöisesti kevätkaudella. Syyskaudella sururyhmä aloittaa Keski-Porin seurakunnassa. Sururyhmä on tarkoitettu paikaksi, jossa voi luottamuksellisesti puhua läheisen ihmisen menetyksestä yhdessä toisten läheisensä menettäneiden kanssa. Ryhmässä saa vertaistukea ja lohtua omaan suruun.

Teljän seurakunnan järjestämä seuraava Sururyhmä alkaa 22.2.2022. Ryhmä on sinulle, joka olet menettänyt omaisesi tai läheisesi ja haluat jakaa kokemuksiasi ohjatussa pienryhmässä. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa helmikuun aikana Esivallankadun seurakuntakodilla, Esivallankatu 6. Ryhmän ohjaajina toimivat diakoni Tiina Kulha ja pastori Jarkko Willman. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tiina Kulha p. 0400-309865.

Katso myös:

Porin Teljän seurakunta
Esivallankatu 6
28120 Pori

Alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki.

Porin Teljän seurakunta
Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.