Nuoret aikuiset

Sinä, joka sijoitut iältäsi 18 ja 35 ikävuoden väliin, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan juuri sinua varten räätälöityyn toimintaan.

Kaikenlaisen palautteen sekä ideat ja toiveet ottaa vastaan pastori Jussi Kärmeranta.

Samoin, jos olet aikaisemmin kantanut vastuuta esimerkiksi raamattupiiriä vetämällä, ja haluat vastaavanlaista vastuuta ottaa uudestaan Länsi-Porin seurakunnassa, ilmoita myös siitä.

Soppi-klubi 2019

Seurakunnan Omat Pizza- ja Peli-Illat järjestetään Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 18–20. Kevään 2019 päivät ovat seuraavat: 16.1., 6.2., 6.3., 3.4., 8.5. ja 5.6.

Illat sisältävät mukavaa yhdessäoloa, lautapelien pelaamista, pizzan syömistä sekä hartaushetken.

Mukana illassa on aina Länsi-Porin seurakunnan työntekijä.

Katso myös:

Kappalainen