Nuoret aikuiset

Sinä, joka sijoitut iältäsi 18 ja 35 ikävuoden väliin, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan juuri sinua varten räätälöityyn toimintaan.

Kaikenlaisen palautteen sekä ideat ja toiveet ottaa vastaan nuorisopappi Minna Marjaniemi.

Samoin, jos olet aikaisemmin kantanut vastuuta esimerkiksi raamattupiiriä vetämällä, ja haluat vastaavanlaista vastuuta ottaa uudestaan Länsi-Porin seurakunnassa, ilmoita myös siitä.

Soppi-klubi 2021

Seurakunnan Omat Pizza- ja Peli-Illat järjestetään Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 18–20. Syksyn 2021 päivät ovat seuraavat: 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12.

Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla!

Muutama toimintaohje ja muistutus Soppiin liittyen:

- Mukaan vain terveenä! Jos perheessänne on sairautta kuten flunssaa, kuumeilua, kurkkukipua jne, pysykää koko perhe kotosalla. :)

- Kaikille osallistujille kasvomaski mukaan! Seurakunnalla on myös maskeja, jos itseltä ei löydy.

- Paikalle saapuessa pestään ja desinfioidaan kädet. Myös pizzan tekoon käsienpesun kautta.

- Pyritään pitämään turvavälit perhekuntien välillä.

Illat sisältävät mukavaa yhdessäoloa, lautapelien pelaamista, pizzan syömistä sekä hartaushetken.

Mukana illassa on aina Länsi-Porin seurakunnan työntekijöitä.

18-25-vuotiaiden ryhmä

Mitä on elää kristittynä tässä ajassa?

Jos Jeesus, Raamattu tai rukous koskettaa, kiinnostaa tai herättää kysymyksiä tai ei kiinnosta pätkääkään,  NIIN TERVETULOA!

Joka toinen torstai klo 18 Olotuvalla 2.9.2021 alkaen.

• Aki-Petri Heino 0400 309 862
  • Minna Marjaniemi 0400 309 852
  • sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

18-25 vuotiaiden ryhmän taitettu mainos

Katso myös:

Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori

Katso lisätiedoista Jussin esittelyvideo.