Nuoret aikuiset

Sinä, joka sijoitut iältäsi 18 ja 35 ikävuoden väliin, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan juuri sinua varten räätälöityyn toimintaan.

Kaikenlaisen palautteen sekä ideat ja toiveet ottaa vastaan nuorisotyönohjaaja Hans Salosensaari.

Samoin, jos olet aikaisemmin kantanut vastuuta esimerkiksi raamattupiiriä vetämällä, ja haluat vastaavanlaista vastuuta ottaa uudestaan Länsi-Porin seurakunnassa, ilmoita myös siitä.

Soppi-klubi 2021

Seurakunnan Omat Pizza- ja Peli-Illat järjestetään Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 18–20. Kevään 2021 päivät ovat seuraavat: 3.2., 3.3., 7.4. ja 5.5.

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla!

3.2. Soppiklubiin on ilmoittauduttava etukäteen! Voimme ottaa kerralla mukaan korkeintaan yhteensä 20 henkilöä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Laita keskiviikkoon 3.2. kello 15 mennessä ilmoittautuminen Kristiinalle tekstiviestinä numeroon 0400 309 816. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, montako perheestänne on tulossa.

Muutama toimintaohje ja muistutus Soppiin liittyen:

- Mukaan vain terveenä! Jos perheessänne on sairautta kuten flunssaa, kuumeilua, kurkkukipua jne, pysykää koko perhe kotosalla. :) Muista myös ilmoittautumisen jälkeen ilmoittaa Kristiinalle, jos oireita ilmenee ennen Soppia, ettekä voi paikalle tulla!

- Kaikille osallistujille kasvomaski mukaan! Seurakunnalla on myös maskeja, jos itseltä ei löydy.

- Paikalle saapuessa pestään ja desinfioidaan kädet. Myös pizzan tekoon käsienpesun kautta.

- Pyritään pitämään turvavälit perhekuntien välillä.

Illat sisältävät mukavaa yhdessäoloa, lautapelien pelaamista, pizzan syömistä sekä hartaushetken.

Mukana illassa on aina Länsi-Porin seurakunnan työntekijöitä.

Katso myös:

vt. kirkkoherra