Nuoret aikuiset

Sinä, joka sijoitut iältäsi 18 ja 35 ikävuoden väliin, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan juuri sinua varten räätälöityyn toimintaan.

Kaikenlaisen palautteen sekä ideat ja toiveet ottaa vastaan nuorisotyönohjaaja Hans Salosensaari.

Samoin, jos olet aikaisemmin kantanut vastuuta esimerkiksi raamattupiiriä vetämällä, ja haluat vastaavanlaista vastuuta ottaa uudestaan Länsi-Porin seurakunnassa, ilmoita myös siitä.

Soppi-klubi 2019

Seurakunnan Omat Pizza- ja Peli-Illat järjestetään Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 18–20. Kevään 2020 päivät ovat seuraavat: 8.1., 5.2., 4.3., 1.4. ja 6.5.

Illat sisältävät mukavaa yhdessäoloa, lautapelien pelaamista, pizzan syömistä sekä hartaushetken.

Mukana illassa on aina Länsi-Porin seurakunnan työntekijöitä.

Nuorten aikuisten toimintaa

Keväällä 2020 pidetään nuorille aikuisille kokoontumisia kerran kuukaudessa. Kokoonnumme ensin seurakunnan yhteiseen jumalanpalvelukseen kello 10, jolloin paikalla on myös isoskoulutettavia nuoria. Messuun voi osallistua myös palvelemaan esimerkiksi pitämällä pyhäkoulua, auttamalla kirkkokahveilla, lukemalla tekstejä jne.

Messun jälkeen vietämme aikaa yhdessä pelaillen ja hengaillen. Kello 16 pidetään loppuhartaus.

Kevään päivämäärät ovat seuraavat: 19.1., 9.2., 15.3., 19.4. ja 24.5.

Jos sinulla on jotain ideoita toimintaan liittyen, niitä saa ehdotella!

HUOM!!!

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kaikki nuorisotyön järjestämät kokoontumiset on peruttu! Nuorisotyötä tekevät päivystävät tehostetusti puhelimiaan ja sähköpostejaan. Jos sinulle tulee elämääsi huolia ja murhetta, poikkeustilanne ahdistaa tai muuten haluat jutella, ota yhteys nuorisotyötä tekeviin.

Katso myös:

Kappalainen