Leikin lumoa ja hiljaisuutta! Ilmoittaudu mukaan!

Kevään päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Kevään ryhmät näkyvät alla.

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä.  Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen.  Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Kerhoreppu, kerhoeväät ja kerhotossut ovat tarpeelliset päiväkerhossa, samoin touhuamisen kestävä vaatetus.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella! Kerhopaikkoja löytyy Seurakuntakeskuksesta, Pormestarinluodon seurakuntakodilta ja Ruosniemen kirkolta Isotalosta ja Pikkutalosta.

Sähköinen ilmoittautuminen.

Maksut:
2 x 3 tuntia viikossa, 38 €/lukukausi
Sisaralennus on 50 %

Avoin päiväkerho (uutta!)

Aloitamme kokeiluna seurakuntakeskuksen päiväkerhoryhmän yhteydessä kokoontuvan avoimen päiväkerhon. Avoimeen päiväkerhoon voi osallistua vain maanantaisin ja siihen täytyy ilmoittautua päiväkohtaisesti, päiväkerhokertaa edeltävän viikon maanantaista klo 9 sunnuntaihin klo 21 mennessä. Ikähaarukka avoimeen päiväkerhoon on sama kuin päiväkerholla eli 3–6v. Avoin toiminta on maksutonta, ilmoittautuneita otetaan mukaan ryhmän kokonaistilanteen mukaisesti.

Ilmoittaudu avoimeen päiväkerhoon tästä.

Ryhmät – Kevät 2019

Pormestarinluodon seurakuntakoti, 10.1. alkaen