Aikuisille

 

Raamattupiiri Ahlaisissa

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Ahlaisten raamattupiiristä löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntapiirit ja lähetyspiirit, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta (linkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Tule vapaaehtoistehtäviin seurakuntaan, ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Vaikuta oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan, tule mukaan aluetoimikuntaan. Lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Mitä jumalanpalveluksissa tapahtuu? Mistä jumalanpalveluksissa saarnataan? Ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sielun värit -ryhmä

Sielun värit -ryhmä kokoontuu Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen viikko ma klo 16.30. Syksyllä alkaen ma 4.9.  Työskentelyyn on aikaa n. 3 h. Ryhmässä tehdään terapeuttishengellistä taidetyöskentelyä. Ryhmä on avoin, siihen voi tulla käymään ja käydä silloin, kun voi ja pystyy. Seurakunta tarjoaa työskentelyvälineet. Välineitä on monipuolisesti. Kokoontumisen alussa kerrotaan aihe ja esitelllään se, sen jälkeen työskennellään ja lopussa on yhteinen jakaminen. Työskentely ei ole tavoitteellista, edeltäviä taitoja tai harrastuneisuutta ei tarvitse olla. Ryhmä on luottamuksellinen.

ryhmän vetäjät: Petra Pohjanraito ja Anne Saarinen

Tunne runo -ryhmä

Tunne runo - ryhmä kokoontuu Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen viikko ti klo 15-17. Syksyllä alkaen ti 5.9.  Ryhmässä luetaan ja käydään läpi runoja teemoittain. Voi myös halutessaan kirjoittaa omia runoja. Teemme myös sanataideharjoituksia. Joinain kertoina mukana on luovan kirjoittamisen ohjaaja Jonna Elonen. Ryhmä on avoin, siihen voi tulla käymään ja käydä silloin, kun voi ja pystyy. Ryhmä on luottamuksellinen.

ryhmän vetäjä: Petra Pohjanraito ja vapaaehtoinen.

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Sururyhmä alkaa ti 3.10.2023 klo 18 Pihlavan kirkon seurakuntasalissa. Ryhmässä käymme läpi surun vaiheita ja jaamme vertaistukea. Ryhmässä voi käsitellä surua avoimesti ja luottamuksellisesti. Etsimme yhdessä toivon näkökulmia. Ryhmä on luottamuksellinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen diakoni Anne Saarinen

Voit pitkin vuotta tarkistaa seuraavan ryhmän alkamisen seurakuntatoimistosta, puh. 044 730 9660. Voit ottaa yhteyttää pappeihin ja diakoneihin, jotka erittäin mielellään auttavat sinua surun keskellä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Porissa myös muut seurakunnat järjestävät myös sururyhmiä.

sururyhmistä vastaavat työntekijät: Petra Pohjanraito ja Anne Saarinen

Retriitit ja hiljaisuuden viljely

Meri-Porin seurakunta osallistuu Porin seurakuntien yhteiseen retriittityöhön. Retriittityöryhmään kuuluu seurakunnastamme Petra Pohjanraito, voit kysyä häneltä lisää tai etsiä lisätietoja ja katsoa tulevat tapahtumat Retriittityön sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä