Aikuisille

Raamattupiirit Pihlavassa ja Ahlaisissa

Pihlavan piiri aloittaa 28.1.2021 ja se kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 16-17.30 Pihlavan kirkon seurakuntasalissa (Rinnekuja 2). Kaikki ovat tervetulleita mukaan: Tapahtumatiedot Pihlavan raamattupiiristäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja Ahlaisten raamattupiiristä löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntapiirit ja lähetyspiirit, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta (linkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Tule vapaaehtoistehtäviin seurakuntaan, ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Vaikuta oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan, tule mukaan aluetoimikuntaan. Lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Mitä jumalanpalveluksissa tapahtuu? Mistä jumalanpalveluksissa saarnataan? Ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Seuraava sururyhmä aloittaa syksyllä 2021. Sitä ennen voit ottaa yhteyttää pappeihin ja diakoneihin, jotka erittäin mielellään auttavat sinua surun keskellä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Porissa myös muut seurakunnat järjestävät myös sururyhmiä.

Retriitit ja hiljaisuuden viljely

Meri-Porin seurakunta osallistuu Porin seurakuntien yhteiseen retriittityöhön. Lisätietoja ja tulevat tapahtumat löytyvät Retriittityön sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Raamattupiiri Pihlavassa keväällä 2021:

Joka toinen torstai klo 16-17.30.

28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4., 6.5., 20.5. Ryhmää ohjaa Anna Kasvinen, puh. 0400309731, anna.kasvinen@evl.fi.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.