Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunta on perunut toistaiseksi kaiken kokoavan toiminnan.

Lisätiedot jumalanpalveluksista ja toimiston palveluista Meri-Porin seurakunnan etusivulla.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Aikuisille

Meri-Porin seurakunnan facebook sivuille on ilmestynyt pieni tietovisailu!
Tietovisan ensimmäisen sivun näät painamalla tästä ja toisen sivun näät painamalla tästä.
Ratkaisut julkaistaan viikolla 16.
Mukavaa visailua! :)

Seurakuntapiirit Pihlavassa, Ahlaisissa ja Reposaaressa, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta.

Raamattupiirit Pihlavassa, Ahlaisissa ja Reposaaressa

Mitä ajankohtaista ja kiinnostavaa Raamatusta voi löytää?

Tule ryhmään, jossa tutkitaan yhdessä Raamattua mutta jokainen saa itse muodostaa omat mielipiteensä. Ryhmässä voit halutessasi keskustella ajatuksistasi. Ryhmä sopii niin vasta-alkajalle kuin Raamattua enemmän tutkineelle.

Ahlaisten seurakuntakodissa raamattupiiri parittomina maanantaina klo 13 (kesällä tauko)
Reposaaren pappilassa raamattu- ja keskustelupiiri tiistaisin klo 12 (kesällä tauko)
Pihlavan seurakuntatalolla raamatturyhmä parittomina viikkoina torstaisin klo 16-17.30 (kesällä tauko):
Ryhmä kokoontuu Pihlavan seurakuntatalolla kirkkoa vastapäätä (Pihlavan kirkkotie 5). Voit ottaa oman Raamatun mukaan tai saat paikanpäältä itsellesi ilmaiseksi oman Raamatun. Luemme joka viikko jonkun Raamatun kohdan ja pohdimme sitä yhdessä. Lukemista luotsaa pastori Anna Kasvinen, puh. 0400309731, anna.kasvinen@evl.fi. Kysy halutessasi lisätietoja. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla silloin kun sinulle sopii.
Pihlavan raamattupiirin kokoontumiset keväällä:
To 12.3.2020 klo 16-17.30
To 26.3.2020 klo 16-17.30
To 9.4.2020 ei raamattupiiriä – tervetuloa hiljaisen viikon tapahtumiin. Pihlavan kirkossa joka ilta tapahtumia.
To 23.4.2020 klo 16-17.30
To 7.5.2020 klo 16-17.30 viimeinen kerta kevätjuhlatunnelmissa
Pihlavan raamattupiiristä on myös tällä sivulla erillinen kuvamainos.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoiset ovat tärkeä osa toimivaa seurakuntaa. Voit vaikka avustaa jumalanpalveluksessa, tarjoilla kirkkokahvia, osallistua Pihlavan, Ahlaisten tai Reposaaren alueen toiminnan kehittämiseen (aluetoimikunnat), toimia alakouluikäisten kerhokummina tms. Myös sinun osaamisellesi on tarvetta seurakunnassa. Listätietoja vapaaehtoistyöstä löytyy täältä. Listietoja jumalanpalveluselämästä löytyy täältä.

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Seuraava sururyhmä aloittaa 4.11.2020. Mukaan voi tulla kuka tahansa läheisensä menettänyt, onpa menetyksestäsi kulunut aikaa vähän tai kauemmin. Ks. erillinen kuvamainos.

Lähetystyön piirit ja tapahtumat, lisätietoja löytyy täältä.

Raamattupiiri Pihlavan seurakuntatalolla parittomien viikkojen torstaina klo 16-17.30, 30.1.-7.5.2020.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.