Aikuisille

Raamattupiirit Pihlavassa, Ahlaisissa ja Reposaaressa

Pihlavan piiri aloittaa 11.2.2021 ja se kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 16-17.30 Pihlavan kirkon seurakuntasalissa (Rinnekuja 2). Kaikki ovat tervetulleita mukaan: Tapahtumatiedot Pihlavan raamattupiiristä

Lisätietoja Ahlaisten ja Reposaaren raamattupiireistä löydät täältä.

Seurakuntapiirit ja lähetyspiirit, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta (linkki)

Tule vapaaehtoistehtäviin seurakuntaan, ks. lisätietoja täältä.

Vaikuta oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan, tule mukaan aluetoimikuntaan. Lisätietoja täältä.

Mistä jumalanpalveluksissa saarnataan? Mitä muuta jumalanpalveluksissa tapahtuu? Ks. lisätietoja täältä.

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Seuraava sururyhmä aloittaa syksyllä 2021. Sitä ennen voit ottaa yhteyttää pappeihin ja diakoneihin, jotka erittäin mielellään auttavat sinua surun keskellä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Porissa myös muut seurakunnat järjestävät myös sururyhmiä.

Retriitit ja hiljaisuuden viljely

Meri-Porin seurakunta osallistuu Porin seurakuntien yhteiseen retriittityöhön. Lisätietoja ja tulevat tapahtumat löytyvät Retriittityön sivulta.

Raamattupiiri Pihlavassa keväällä 2021:

Joka toinen torstai klo 16-17.30.

28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4., 6.5., 20.5. Ryhmää ohjaa Anna Kasvinen, puh. 0400309731, anna.kasvinen@evl.fi.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.