Aikuisille

 

Raamattupiiri Ahlaisissa

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Ahlaisten raamattupiiristä löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntapiirit ja lähetyspiirit, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta (linkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Tule vapaaehtoistehtäviin seurakuntaan, ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Vaikuta oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan, tule mukaan aluetoimikuntaan. Lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Mitä jumalanpalveluksissa tapahtuu? Mistä jumalanpalveluksissa saarnataan? Ks. lisätietoja täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sielun värit -ryhmä

Sielun värit -ryhmä kokoontuu Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen viikko ma klo 16.30 alkaen työskentelyyn on aikaa n. 3 h. Ryhmässä tehdään terapeuttishengellistä taidetyöskentelyä. Ryhmä on avoin, siihen voi tulla käymään ja käydä silloin, kun voi ja pystyy. Ryhmä on myös luottamuksellinen. Seurakunta tarjoaa työskentelyvälineet. Välineitä on monipuolisesti. Kokoontumisen alussa kerrotaan aihe ja esitelllään se, sen jälkeen työskennellään ja lopussa on yhteinen jakaminen. Työskentely ei ole tavoitteellista, edeltäviä taitoja tai harratuneisuutta ei tarvitse olla. 

ryhmän vetäjät: Petra Pohjanraito ja Anne Saarinen

Tunne runo -ryhmä

Tunne runo - ryhmä kokoontuu Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen viikko ti klo 14-16.  Ryhmässä käydään läpi runoja teemoittain. Käydään läpi myös runoanalyysia. Runon voi kirjoittaa itse tai valita runoilijalta. Ryhmään liittyy vierailuita, joskus käydään jossain tapahtumassa ja joskus ryhmään tulee vierailija ohjaamaan työskentelyä. Ryhmä on avoin, siihen voi tulla käymään ja käydä silloin, kun voi ja pystyy. Ryhmä on myös luottamuksellinen.

ryhmän vetäjä: Petra Pohjanraito

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Tarkista seuraavan ryhmän alkaminen seurakuntatoimistosta, puh. 044 730 9660. Voit ottaa yhteyttää pappeihin ja diakoneihin, jotka erittäin mielellään auttavat sinua surun keskellä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Porissa myös muut seurakunnat järjestävät myös sururyhmiä.

sururyhmistä vastaavat työntekijät: Petra Pohjanraito ja Anne Saarinen

Retriitit ja hiljaisuuden viljely

Meri-Porin seurakunta osallistuu Porin seurakuntien yhteiseen retriittityöhön. Retriittityöryhmään kuuluu seurakunnastamme Petra Pohjanraito, voit kysyä häneltä lisää tai etsiä lisätietoja ja katsoa tulevat tapahtumat Retriittityön sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä