Aikuisille

Raamattupiirit Pihlavassa, Ahlaisissa ja Reposaaressa

Pihlavan piiri aloittaa 17.9.2020 ja se kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 16-17.30 Pihlavan kirkon seurakuntasalissa (Rinnekuja 2). Kaikki ovat tervetulleita mukaan (ks. erillinen mainoskuva).

Lisätietoja Ahlaisten ja Reposaaren raamattupiireistä löydät täältä.

Sururyhmä avuksi ja tueksi läheisensä menettäneille

Seuraava sururyhmä aloittaa 4.11.2020. Mukaan voi tulla kuka tahansa läheisensä menettänyt, onpa menetyksestäsi kulunut aikaa vähän tai kauemmin. Ks. erillinen kuvamainos.

Seurakuntapiirit ja lähetyspiirit, ks. lisätietoja diakoniatyön sivulta (linkki)

Tule vapaaehtoistehtäviin seurakuntaan, ks. lisätietoja täältä.

Vaikuta oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan, tule mukaan aluetoimikuntaan. Lisätietoja täältä.

Mistä jumalanpalveluksissa saarnataan? Mitä muuta jumalanpalveluksissa tapahtuu? Ks. lisätietoja täältä.

Raamattupiiri Pihlavan kirkolla parillisina viikkoina to klo 16-17.30. Alkaa 17.9. ja loppuu 10.12.2020.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.