2.6.2021

Seurakuntien tilaisuudet voidaan hoitaa ilman henkilömäärärajoituksia

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kumonnut uudella päätöksellään aiemman päätöksensä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamisesta Satakunnan kuntien alueella.

Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Tiloissa tulee noudattaa turvavälejä. Käsien pesemiseen tai desinfiointiin tulee tarjota mahdollisuus. Tilaisuuksiin osallistuville ja tiloissa asioiville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Tilaisuuksiin saa tulla vain täysin terveenä. Tämä koskee myös työntekijöitä ja kirkollisten toimitusten osallistujia.

Turvavälien varmistamiseksi on noudatettava seurakunnan jokaiseen tilaan määriteltyä enimmäisosallistujamäärää.

Katso aluehallintoviraston tiedote aiheesta  avin nettisivuilla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

____________________________________

Turun arkkihiippakunnan ohjeita seurakunnille 2.6.2021 arkkihiippakunnan nettisivuilla.

Info ja asiointi

Porin ev.lut. seurakuntayhtymään
kuuluu viisi seurakunta:

Sähköpostiosoitteet ja henkilökohtaiset puhelinnumerot löytyvät Yhteystiedoista

Esirukouksen voi jättää
lomakkeen avulla.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän puhelinvaihteen numero on
(02) 6238 700.

Seurakuntatoimistojen yhteystiedot löytyvät Yhteystiedoista.

Virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinta Porin aluekeskusrekisteristä.

Mikäli asiasi koskee kastetta tai häitä, ota yhteyttä oman seurakuntasi toimistoon. Seurakuntasi voit tarkastaa karttapalvelusta.

Hautajaisten järjestely alkaa Hautauspalveluista.

Porin ev.lut. seurakunnat julkaisevat Porin Kirkkosanomat -seurakuntalehteä.
Tutustu lehteen täällä.

Porin seurakuntien hallintovirasto Hallituskatu 9b