Porin Kirkkosanomat

Kirkkosanomien näköispainos löytyy
verkkoversiona ISSUU-palvelussa tällä linkilläLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin Kirkkosanomat on Porin ev.lut. seurakuntien julkaisema lehti. Lehti ilmestyy keskiviikkoisin 10 kertaa vuodessa.

Porin Kirkkosanomien toimittamisesta vastaa Viestintäpalvelut. Lehden toimitussihteeri on viestintäpäällikkö Matti Kuhna, ja päätoimittaja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen.

Porin Kirkkosanomien painosmäärä on 39 400. Lehti jaetaan Porissa kotitalouksiin, joilla ei ole ilmaisjakelukieltoa. Jakelusta vastaa SSM Länsi-Suomi Oy.

Jakeluhuomautukset

Satu Viljanen
p. 044 7222 251
tai
Juha Vettenranta
p. 040 457 0520

tai netissä osoitteessa
https://ssmlansisuomi.fi/fi/jakelupalauteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin Kirkkosanomat voi myös tilata osoitteellisena viestintäpalveluiden kautta.

Ilmoitusmyynti Medeiakortti 2022 - Porin KirkkosanomatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kotimaa Oy

Juha Kurvinen
p. 040 665 5983
juha.kurvinen@kotimaa.fi

Pirjo Teva
pirjo.teva@kotimaa.fi

Porin Kirkkosanomat - Mediakortti 2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2022 ilmestymisaikataulu

Nro 1 - ke 26.1.
Nro 2 - ke 23.2.
Nro 3 - ke 6.4.
Nro 4 - ke 4.5.
Nro 5 - ke 8.6.
Nro 6 - ke 24.8.
Nro 7 - ke 28.9.
Nro 8 - ke 26.10.
Nro 9 - ke 23.11.
Nro 10 - ke 14.12

______________________________

Yhteydenottolomake

Onko postiosoitteesi muuttunut? Vai haluatko muuten antaa palautetta Kirkkosanomista? Kerro ajatuksesi oheisella lomakkeella:

Kirkkosanomien yhteydenottolomake

Viestintäpäällikkö
Porin seurakuntayhtymä
Viestintäpalvelut
Hallituskatu 9 b
28100 Pori
Porin Kirkkosanomien 6. numeron kansi.

Näköislehdet verkossa

Porin Kirkkosanomat pääsee lukemaan myös näköispainoksena verkossa.
Uusimman lehden ISSUU-version voi lukea tästä. Se  julkaistaan samaan aikaan paperipainoksen kanssa.

ISSUU-näköispainokset

Vuoden 2021 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2020 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2019 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2018 lehdistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ja ne Kirkkosanomien kellastuneimmat lehdet...

Jouluksi 2020 verkkoon julkaistiin Porin Kirkosanomien aivan ensimmäiset numerot 1950-luvulta. Sivusto täydentyy jatkossa vuosikerta kerrallaan. Tervetuloa tutustumaan!

porinkirkkosanomat.fi

-------------------------

Paras kansikuva 2021

Pyhäinpäivän lyhty vei voiton

Paras kansikuva 2021 3 suosituinta: nrot 8 3 ja 5.

Viimevuoden suosituimmaksi kansikuvaksi nousi lokakuun lehti numero 8. Pohjajoen rantamilta kuvattu tunnelmallinen iltakuva on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tiedottajan Raino Salmijärven kuvaama. Kansikuva sai 36,6 prosenttia annetuista äänistä.

Toiselle sijalle pääsi maaliskuun kansikuva. Pääsiäislehden kansikuvassa nähdään tiedottaja Tiina Miettisen grafiikkaa. Kuva sai 23,3 prosenttia äänistä.

Kolmanneksi tuli kesäkuun lehden kansi, jossa komeilevat Raatihuoneen ja Keski-Porin kirkon tornit. Talonmies-vahtimestari Maija Salmijärven kuvaama kansikuva sai 16,6 prosenttia äänistä.

Äänestäjiä oli runsaasti ja arvonnassa voitto osui Tanja Salmenojan ja Arto Södermanin kohdalle. Voittajille lähetetään lahjakortti postitse.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille.