Heippa koululainen, 7-14-vuotias eli varhaisnuori :)

Koululaisten syksyn kerhotoiminta on hyvässä vauhdissa.

Syksyllä tarjolla on Nerf-kerho, Kepparikerho, Liikuntakerho ja Kokkikerhoja. Kerhot yhteisiä tytöille ja pojille, kokkikerhoissa on erikseen tyttöjen ja poikien ryhmät. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumisista löydät näistä linkeistä pojille ja tytöille.

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat Kristiina sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa Kristiinaan voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla.

Toimintaa voi seurata instagramista tytotjapojat_lp_srk sekä Kristiinan löydät Tiktokista @kristiinahaarala.

Myös Youtubeen on avattu kanava "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteessä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdään omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20.00 keskiviikkoina 4.11. sekä 2.12.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2020 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta.

Katso myös:

Länsi-Porin kirkon torni