Kevät 2022

Varhaisnuorten kerhotoiminta jatkuu normaalisti.

Kepparitreenit on uusi keppihevosharrastuksesta innostuneille, kouluikäisille tarkoitettu kerho. Se kokoontuu joka toinen torstai Länsi-Porin kirkon liikuntasalissa. Seuraavaksi kerho on 7.4.  Kerhossa touhutaan kaikkea mukavaa, mikä liittyy keppareihin, treenaillaan vaikka estehyppyä, yms. Mukaan kerhoon voi ottaa oman kepparin, mutta jos sellaista ei ole, voi mukaan tulla silti. Tervetuloa mukaan uudet harrastajat, sekä kokeneemmat konkarit! Kerhoon mahtuu uusia kerholaisia!

Syksyllä alkaneet Askartelukerho, Nerf-kerho ja Kokkikerhot jatkuvat edelleen kevääseen saakka. Kerhot ovat yhteisiä tytöille ja pojille.  Vapaita paikkoja voit tiedustella nuorisotyönohjaajalta (yhteystiedot alempana sivulla).

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat nuorisotyönohjaaja sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa nuorisotyönohjaajiin voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla

Varhaisnuorten kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat pääasiassa Länsi-Porin kirkolla, tai Pietniemen seurakuntatalolla.

Toimintaa voi seurata myös instagramista lansiporinkirkkojunnut.

Youtubesta löydät kanavan "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Facebookissa Länsi-Porin seurakunta

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja peli-Ilta perheille Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuukaudessa. Kevään 2022 päivät ovat; 2.2., 2.3., 6.4. ja 4.5.

Koronatilanteen vuoksi saatamme joutua perumaan toimintaamme! Seuraa näitä sivuja ja tapahtumakalenteriamme saadaksesi tietoa muutoksista.

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit syksyllä saman vuoden aikana 10-vuotta täyttäneille/täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta.

Katso myös:

Varhaisnuorisotyön mainos