Varhaisnuoret

Kokkikerhot tytöille ja pojille, sekä Puuhis tytöille ovat käynnissä. Nerf- ja sählykerhot pääsevät alkamaan syys-lokakuun vaihteessa, ilmoittautuneille tiedotetaan kerhojen alkamisesta heti kun tiedetään paremmin.

Näistä linkeistä löydät tarkempia tietoja kerhoista: pojille ja tytöille.

Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Kokkikerhoissa kokkaillaan, Nerf-kerhossa pelataan Nerf-aseilla ja Sählykerhossa pelataan sählyä. Puuhis- monitoimikerhossa tehdään kaikenlaista kerholaisten toivomusten mukaan. Tehdään mukavia juttuja yhdessä.

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteissä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala

Keskiviikkoisin:

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdän omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset (sekä pojat että tytöt) pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20-00 seuraavina päivinä: 2.10., 6.11. ja 4.12.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa. Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2019 aikana 10-vuotta täyttäville 13.10.2019 ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista. Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta tai Jonathanilta.

Katso myös:

Kirkontornikuva