Heippa koululainen, 7-14-vuotias eli varhaisnuori :)

Tällä hetkellä kirkossa (ja muuallakin maailmassa) eletään poikkeusaikoja. Kerhoja ja muuta toimintaa emme voi juuri nyt järjestää, se on ikävää, mutta näin nyt täytyy toimia. Syksyllä sitten palaamme uudestaan kerhoilemaan.

Ennen syksyä voit kuitenkin olla yhteydessä varhaisnuorisotyön ohjaajiin puhelimella soittamalla, tekstaamalla tai whatsappilla.

Toimintaa voi seurata instagramista tytotjapojat_lp_srk sekä Kristiinan löydät Tiktokista @kristiinahaarala.

Myös Youtubeen on avattu kanava "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Länsi-Porin seurakunnalla on monenlaista kerhotoimintaa juuri 7-14-vuotiaille. Uusi kerhokausi jatkuu syksyllä ja kerhoista tiedotetaan lähempänä lisää.

Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Kokkikerhoissa kokkaillaan, Nerf-kerhossa pelataan Nerf-aseilla ja Sählykerhossa pelataan sählyä. Puuhis- monitoimikerhossa tehdään kaikenlaista kerholaisten toivomusten mukaan. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa.

Näistä linkeistä löydät tarkempia tietoja kerhoista: pojille ja tytöille.

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteissä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala sekä vt. nuorisotyönohjaaja Tapio Nietola

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdään omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20.00 taas syksyllä.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2020 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta tai Tapiolta.

Katso myös:

Länsi-Porin kirkon torni