Heippa koululainen, 7-14-vuotias eli varhaisnuori :)

Kevätkaudella on tarjolla Kepparikerho, Nerf-kerho, Liikuntakerho ja Kokkikerhoja. Kerhot ovat yhteisiä tytöille ja pojille, kokkikerhoissa on erikseen tyttöjen ja poikien ryhmät. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumisista löydät näistä linkeistä pojille ja tytöille.

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat Kristiina sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa Kristiinaan voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla.

Toimintaa voi seurata instagramista lansiporinkirkkojunnut sekä Kristiinan löydät Tiktokista @kristiinahaarala.

Youtubesta löydät kanavan "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteessä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Koronatilanteen ja -rajoitusten vuoksi varhaisnuorten kerhot ovat tauolla 11.4. asti! Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla!

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdään omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20.00 keskiviikkoina 3.2., 3.3., 7.4. sekä 5.5.

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla!

7.4. SOPPI on peruttu!

Muutama toimintaohje ja muistutus Soppiin liittyen:

- Mukaan vain terveenä! Jos perheessänne on sairautta kuten flunssaa, kuumeilua, kurkkukipua jne, pysykää koko perhe kotosalla. :) Muista myös ilmoittautumisen jälkeen ilmoittaa Kristiinalle, jos oireita ilmenee ennen Soppia, ettekä voi paikalle tulla!

- Kaikille osallistujille kasvomaski mukaan! Seurakunnalla on myös maskeja, jos itseltä ei löydy.

- Paikalle saapuessa pestään ja desinfioidaan kädet. Myös pizzan tekoon käsienpesun kautta.

- Pyritään pitämään turvavälit perhekuntien välillä.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2021 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta.

Katso myös:

Länsi-Porin kirkon torni