Heippa koululainen, 7-14-vuotias eli varhaisnuori :)

Koululaisten kerhotoiminta on jatkunut joulutauon jälkeen.

Kevätkaudella on tarjolla Kepparikerho, Nerf-kerho, Liikuntakerho ja Kokkikerhoja. Kerhot ovat yhteisiä tytöille ja pojille, kokkikerhoissa on erikseen tyttöjen ja poikien ryhmät. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumisista löydät näistä linkeistä pojille ja tytöille.

Kerhoissa on ollut hyvin osallistujia. Liikuntakerhossa on vielä paljon tilaa!!! Tule mukaan liikkumaan ja leikkimään, kerhossa saa myös olla mukana itse keksimässä millaisia liikuntajuttuja olisi kiva tehdä!

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat Kristiina sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa Kristiinaan voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla.

Toimintaa voi seurata instagramista tytotjapojat_lp_srk sekä Kristiinan löydät Tiktokista @kristiinahaarala.

Myös Youtubeen on avattu kanava "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteessä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdään omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20.00 keskiviikkoina 3.2., 3.3., 7.4. sekä 5.5.

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla!

3.2. Soppiklubiin on ilmoittauduttava etukäteen! Voimme ottaa kerralla mukaan korkeintaan yhteensä 20 henkilöä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Laita keskiviikkoon 3.2. kello 15 mennessä ilmoittautuminen Kristiinalle tekstiviestinä numeroon 0400 309 816. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, montako perheestänne on tulossa.

Muutama toimintaohje ja muistutus Soppiin liittyen:

- Mukaan vain terveenä! Jos perheessänne on sairautta kuten flunssaa, kuumeilua, kurkkukipua jne, pysykää koko perhe kotosalla. :) Muista myös ilmoittautumisen jälkeen ilmoittaa Kristiinalle, jos oireita ilmenee ennen Soppia, ettekä voi paikalle tulla!

- Kaikille osallistujille kasvomaski mukaan! Seurakunnalla on myös maskeja, jos itseltä ei löydy.

- Paikalle saapuessa pestään ja desinfioidaan kädet. Myös pizzan tekoon käsienpesun kautta.

- Pyritään pitämään turvavälit perhekuntien välillä.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2021 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta.

Katso myös:

Länsi-Porin kirkon torni