Sinä, 7-14-vuotias!!

Haluaisitko löytää kivaa tekemistä tai uuden harrastuksen kun vuosi 2020 alkaa?

Länsi-Porin seurakunnalla on monenlaista kerhotoimintaa juuri 7-14-vuotiaille. Uusi kerhokausi jatkuu viikolla 4 ja kerhoihin pääset mukaan ottamalla yhteyttä Kristiina Haaralaan tai Tapio Nietolaan.

Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Kokkikerhoissa kokkaillaan, Nerf-kerhossa pelataan Nerf-aseilla ja Sählykerhossa pelataan sählyä. Puuhis- monitoimikerhossa tehdään kaikenlaista kerholaisten toivomusten mukaan. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa.

Näistä linkeistä löydät tarkempia tietoja kerhoista: pojille ja tytöille.

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteissä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Kristiina Haarala sekä vt. nuorisotyönohjaaja Tapio Nietola

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla. (Vanhakartanontie 15).Kerhossa tehdään omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubi on klo 18.00-20.00 seuraavina päivinä: 8.1., 5.2., 4.3., 1.4. ja 6.5.

Tervetuloa mukaan kerhotoimintaan!

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2020 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta Kristiinalta tai Tapiolta.

Katso myös:

Kirkontornikuva