Syksyn 2021 kerhotoimintaa koululaisille

Syyskaudella on tarjolla Askartelukerho, Nerf-kerho ja Kokkikerhoja. Kerhot ovat yhteisiä tytöille ja pojille, kokkikerhoissa on erikseen tyttöjen ja poikien ryhmät. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumisista löydät näistä linkeistä pojille ja tytöille.

Kerhoissa leikitään, pelataan, lauletaan, askarrellaan, näytellään, hiljennytään hartauteen. Erilaisissa teemakerhoissa tehdään erilaisia teemoihin liittyviä asioita. Tehdään mukavia juttuja yhdessä ja opetellaan samalla tuntemaan itseämme, toisiamme ja Jumalaa. Kaikissa kerhoissa on pieni hartaushetki, eli kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Kerhoja ohjaavat nuorisotyönohjaaja sekä nuoret kerhonohjaajat. Kerho- ja muissa asioissa nuorisotyönohjaajiin voi olla yhteydessä puhelimella soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappilla.

Toimintaa voi seurata instagramista lansiporinkirkkojunnut.

Youtubesta löydät kanavan "Kirkkojunnut Porissa", käy sieltä katsomassa löytyykö kiinnostavia juttuja ja vanhoja tuttuja :)

Lisäksi perheille on Soppi-klubi eli Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa keskiviikkona klo 18-20.

Kerhot ovat ilmaisia ja kokoontuvat eri toimintapisteessä Länsi-Porin seurakunnan alueella (Länsi-Porin kirkko, Pietniemen seurakuntatalo).

Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja, yhteystiedot alla olevan kuvan vieressä.

Soppiklubi

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla.

Muuta tytöille ja pojille:

Länsi-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.

Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina, 10-synttärit vuoden 2021 aikana 10-vuotta täyttäville ja Jouluvaellus marraskuun lopussa. Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voi kysyä suoraan myös nuorisotyönohjaajilta.

Katso myös:

Länsi-Porin kirkon torni