Sairaalasielunhoito

Sairaalapapit eivät tällä hetkellä kierrä sairaaloiden osastoilla.
Välttämättömiksi koetut tapaamiset pyritään järjestämään yhteistyössä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa ja
heidän ohjeistuksiaan noudattaen. Keskustelua ja esirukousta kaipaava voi olla yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Sairastuminen pysäyttää

Sairastuminen pysäyttää arkisen elämän. Sairastuminen voi olla kuin tien risteys, jossa maasto käy tuntemattomaksi. Ei näe, mihin suuntaan elämäntie jatkuu.

Me sairaalapapit kuljemme vierelläsi sairastamisen ja toipumisen kuin myös luopumisen aikoina. Voit puhua kanssamme luottamuksella kaikesta, mikä kuuluu ihmisen elämään.

Kunnioitamme elämänkatsomustasi ja uskonnollista vakaumustasi.

Sairaalapapit palvelevat

Olemme käytettävissäsi sielunhoidollisia keskusteluja varten. Palvelemme potilaita, omaisia ja henkilökuntaa. Kun olet sairaalassa ja tarvitset keskustelukumppania, voit pyytää henkilökuntaa ottamaan meihin yhteyttä tai voit itse ottaa yhteyttä meihin.

Arkisin

Porin perusturvakeskuksessa
Maantiekatu 31, 28120 Pori
Puhelinvaihde 02 621 1100

Sairaalapappi Eeva-Riitta Koivisto toimii Porin perusturvakeskuksen sairaalaosastoilla.

Voit kutsua sairaalapapin tai kotiseurakunnan työntekijän kotikäynnille myös perusturvakeskuksen kotisairaalaan.

Satasairaala
Sairaalantie 3, 28500 Pori
Puhelinvaihde 02 62771

Satasairaalassa sairaalaosastoilla ja poliklinikoilla toimivat sairaalapapit Raija Kiviniitty ja Maria Ollila.

Satasairaalan kuntoutusosastolla ja Harjavallan sairaalassa sekä Porin diakonialaitoksen saattohoidossa toimii sairaalapappi Anne-Marie Hannus

Katso yhteystiedot

Viikonloppuisin

Viikonloppuisin sairaaloissa olevia potilaita ja omaisia varten on käytettävissä päivystävä pappi. Hän on tavoitettavissa perjantaisin klo 16–22 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8–22. Voit pyytää osaston henkilökuntaa ottamaan yhteyttä päivystävään pappiin.
Viikonloppuisin päivystää sairaalapappien lisäksi myös osa Porin evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän papistoa.

Lastenohjaaja Satasairaalassa

Sirpa Koski on Keski-Porin seurakunnan lastenohjaaja. Tavoitat hänet arkipäivisin Satasairaalan Lasten- ja naistentalosta, lastentautien poliklinikalta.

Saattohoidon vapaaehtoisista

Saattohoidon vapaaehtoiset ovat olleet esillä lehdistössä mm. näin:

Porin Kirkkosanomat

Satakunnan Kansa: