Musiikki

Tervetuloa nauttimaan Porin Teljän seurakunnan tarjoamasta musiikista!

Korkeatasoisen jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Teljän seurakunta tarjoaa ympäri vuoden musiikkia
laidasta laitaan. Teljän kirkko toimii monipuolisena konserttisalina yhtä lailla solisteille ja kuoroille kuin myös urku- ja instrumenttimusiikille.

Perinteinen Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta.

Katso tästä kuorojen esittelysivu. Muistathan, että seurakunnan kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Beethovenin tarina - Paavali Jumppanen 2020
32 pianosonaattia kahdeksassa konsertissa

Konserttisarjan seuraava konsertti Porin Teljän kirkossa  La 28.11.2020 klo 18, Valloittava virtuoosi

• Op. 14/2, Op. 2/3, Op. 57 Appassionata, Op. 53 Waldstein.

Ohjelman esittely ja kahvit klo 17. Ohjelman hinta 10 €. Katso tarkemmin konserttisarjan omalta sivulta.

Armas Maasalon Adventtivesper

1. Adventtisunnuntaina 29.11. klo 18 Teljän kirkossa

Katso tarkemmin Konsertit ja musiikkitilaisuudet -sivulta.

Joulu Pohjantähden alla

Petri Laakososen joulukonsertit

Keskiviikkona 9.12. klo 18 ja 20.

Liput ennakkoon Ticketmasterin kautta ja ovelta tuntia ennen konserttia. Osa konserttien tuotosta ohjataan Teljän seurakunnan kansainväliselle työlle.

Katso tarkemmin tapahtuman tiedot.

Porin Teljän seurakunta

vapaapäivät yleensä ma ja ti

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti