Musiikki

Tervetuloa nauttimaan Porin Teljän seurakunnan tarjoamasta musiikista!

Korkeatasoisen jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Teljän seurakunta tarjoaa ympäri vuoden musiikkia
laidasta laitaan. Teljän kirkko toimii monipuolisena konserttisalina yhtä lailla solisteille ja kuoroille kuin myös urku- ja instrumenttimusiikille.

Perinteinen Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta.

Katso tästä kuorojen esittelysivu. Muistathan, että seurakunnan kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Suvi-illan Sävelhartaus 2020

Perinteinen konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta. Konserttisarjan konsertit ovat sunnuntaisin klo 20 Porin Teljän kirkossa 8.9., 16.8., 23.8., 30.8. ja 6.9.

Konsertit toteutetaan poikkeustilan ohjeistusten mukaisesti, seuraa ilmoittelua.

Katso tarkemmin Suvi-illan Sävelhartauden omilta sivuilta.

Ole tervehditty, Maria

Marianpäivän konsertti su 22.3. klo 17, Porin Teljän kirkko.

Konsertissa kuullaan mm. Bach- Gounod´n, Shcubertin ja Caccinin Ave Mariat. Siirry tapahtumaan

Beethovenin tarina - Paavali Jumppanen 2020
32 pianosonaattia kahdeksassa konsertissa

Konserttisarja jatkuu Porin Teljän kirkossa su 16.8.2020 klo 20
- Huom! Tämä konsertti on osa Suvi-illan säverhartaus-sarjaa
siksi poikkeusaika, kahvit / teosesittely klo 19
Sonaatit  Op. 13, Op. 10/3, Op. 49/1, Op. 22.

Katso tarkemmin konserttisarjan omalta sivulta.