Musiikki

Tervetuloa nauttimaan Porin Teljän seurakunnan tarjoamasta musiikista!

Korkeatasoisen jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Teljän seurakunta tarjoaa ympäri vuoden musiikkia laidasta laitaan. Teljän kirkko toimii monipuolisena konserttisalina yhtä lailla solisteille ja kuoroille kuin myös urku- ja instrumenttimusiikille.

Perinteinen Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta.

Katso tästä kuorojen esittelysivu. Muistathan, että seurakunnan kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Palmusunnuntain konsertti

Teljän kirkossa su 14.4. klo 18

• Kamarikuoro Vox Humana, joht. Guido Kriik
  • Teljän Kamarikuoro, joht. Anne-Marie Grundstén
  • Solistit Kaisu Rantanen, Sinikka Vuorinen ja Sinikka Hännikkälä
  • Urut Jussi Rinta
  • Kamariyhtye Camerata Rauma
  • Ohjelmassa mm. A.Vivaldin ”Gloria”, D. Buxtehuden kantaatti ”Ken meiltä riistää isän rakkauden”, J. Mäntyjärven, J.Kankaisen, K– E.Gustafssonin, R. Tobiaksen ja W.A. Mozartin sävellyksiä.

Ohjelman hinta 10€

Lauletaan yhdessä hengellisiä toivelauluja

Teljän kirkossa su 28.4. klo 18

Mukana Teljän Kamarikuoro, A-M. Grundstén, juontaa Jarkko Willman, Hannu Vuokko.

• Toiveita otetaan vastaan ennakkoon ja halutessasi  lyhyen muiston tai perustelun  kera 14.4. mennessä Teljän seurakuntatoimistoon tai s-postilla osoitteeseen porintelja@evl.fi

Norden - Lied -konsertti

Teljän kirkossa su 5.5. klo 16

Meeri Pulakka, sopraano, ja Matleena Nyman, piano.

ohjelmassa pääosin - Sibeliusta lukuunottamatta - harvemmin esitettyä ruotsinkielistä liediä. Teosten säveltäjiä: Sibelius, Elfrida Andrée, Selim Palmgren, Erik Fordell, Patrik Vidjeskog, Hugo
Alfvén ja Hanna Brooman. Konserttisarjaa tukee Svenska Kulturfonden i Björneborg.