Musiikki

Tervetuloa nauttimaan Porin Teljän seurakunnan tarjoamasta musiikista!

Korkeatasoisen jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Teljän seurakunta tarjoaa ympäri vuoden musiikkia
laidasta laitaan. Teljän kirkko toimii monipuolisena konserttisalina yhtä lailla solisteille ja kuoroille kuin myös urku- ja instrumenttimusiikille.

Perinteinen Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta.

Katso tästä kuorojen esittelysivu. Muistathan, että seurakunnan kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Teljän kirkon 50-vuotisjuhlamessu
Su 26.11.2023 klo 10 Teljän kirkko


Saarna Silja-Maaria Kavasto, liturgi Noora Tapiainen. kanttori Pia Ylitalo-Maunula, Teljän Kamarikuoro, Teljän Kirkkokuoro ja Iltapäiväkuoro joht. Anne-Marie Grundstén, Taneli Kuusiston kantaatti Jumalan lähettiläät, baritonisoolo Hannu Vuokko. 
Messun päätteeksi on seurakunnan juhlavuoden kirjan Olinhan Teljässä minäkin – Muisteluja julkistamistilaisuus, juontaa kirkkoherra Kaisa Huhtala. Kirjaa on myös myynnissä 10 e hintaan. Tuotto diakoniatyön kautta ikääntyneille vähäosaisille. Käteismaksu.
Emännän valmistama kirkkokahvi Koivula-salissa.

Joululaulukilpailu ratkeaa
Su 26.11.2023 klo 15 Teljän kirkko

Kuullaan joululaulukilpailun satoa ja palkitaan parhaat uudet joululaulut.
Palkintolautakunnassa ovat musiikinopettaja Marianne Koto ja kanttorit Anne-Marie Grundstén ja Pia Ylitalo-Maunula. Vapaa pääsy.

 

 

Olli Kortekangas: Kirkastuvaa
Su 3.12.2023 klo 15 Teljän kirkko

Joulukantaatti sopraanolle, bassolle, sekakuorolle, lapsikuorolle, oboelle, sellolle, lyömäsoittimille ja uruille (2023). Kantaesitys.
Tuuli Lindeberg, sopraano, Nicholas Söderlund, basso, Porin Filharmoninen kuoro, Lapsi- ja nuorisokuoro, Saara Kemppi, oboe, Magdalena Büchert, sello, Mads Büchert, lyömäsoittimet, Kari Vuola, urut, Teemu Honkanen, kapellimestari. Konsertissa myös musiikkia säveltäjiltä: Bach, Gjeilo, Haapasalo, Pachelbel ja von Bingen. Vapaa pääsy.

 

 

Ota yhteyttä

Kanttori
Porin Teljän seurakunta

vapaapäivät yleensä ma ja ti

Kanttori
Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti