Musiikki

Tervetuloa nauttimaan Porin Teljän seurakunnan tarjoamasta musiikista!

Korkeatasoisen jumalanpalvelusmusiikin lisäksi Teljän seurakunta tarjoaa ympäri vuoden musiikkia
laidasta laitaan. Teljän kirkko toimii monipuolisena konserttisalina yhtä lailla solisteille ja kuoroille kuin myös urku- ja instrumenttimusiikille.

Perinteinen Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta.

Katso tästä kuorojen esittelysivu. Muistathan, että seurakunnan kuorotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Suvi-illan Sävelhartaus 2020

Perinteinen konserttisarja kutsuu loppukesällä Teljän kirkkoon musiikin ystäviä laajalta alueelta. Konserttisarjan konsertit ovat sunnuntaisin klo 20 Porin Teljän kirkossa 9.8., 16.8., 23.8., 30.8. ja 6.9.

Konserttisarjan lippuja voi ostaa lippu.fi -myyntipisteiltä ja netistä.

Konsertit toteutetaan poikkeustilan ohjeistusten mukaisesti, seuraa ilmoittelua.

Katso tarkemmin Suvi-illan Sävelhartauden omilta sivuilta.

Beethovenin tarina - Paavali Jumppanen 2020
32 pianosonaattia kahdeksassa konsertissa

Konserttisarjan seuraava konsertti Porin Teljän kirkossa su 27.9. klo 18 Vastaisku vallistukselle – Fuuga

• Sonaatit Op. 27/1, Op. 54, Op. 10/2, Op.106 Hammerklavier

Ohjelman esittely ja kahvit klo 17. Ohjelman hinta 10 €

Katso tarkemmin konserttisarjan omalta sivulta.

Porin Teljän seurakunta

vapaapäivät yleensä ma ja ti

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti