Diakonia

Diakoniatyön tehtävä on pyrkiä edistämään lähimmäisenrakkauden toteutumista. Keskeistä työssämme ovat kohtaamiset ja keskustelut eri-ikäisten ihmisten kanssa. Kuljemme rinnalla erilaisissa elämäntilanteissa rohkaisten ja kannustaen - niin ilon kuin surun tullessa elämään. Lähimmäisistä välittäminen on meille jokaiselle annettu tehtävä. Diakoniatyössä pyrimme huolehtimaan erityisesti heikoimmassa asemassa olevista lähimmäisistämme paikallisesti ja kansainvälisen diakonian kautta.

Avun antamisen muotoja voivat olla hengellinen, henkinen tai aineellinen apu. Antamamme apu: keskustelut, neuvonta, sielunhoito ovat aina luottamuksellisia ja maksutonta.

Diakoniatyön toimintamuotoihin kuuluvat keskeisenä osana ihmisten kohtaamiset ja keskustelut mm. diakoniavastaanotoilla, Syke-iltapäivissä, kotikäynneillä, diakoniaryhmissä, kirkkopyhissä, tapahtumissa, leireillä tai retkillä.

Diakoniatiimissämme on diakoniapastori ja 5 diakoniatyöntekijää, joista yksi on perhediakoni erityisesti perheitä varten. Saat meiltä lisätietoja seurakuntamme diakoniatyöstä.

Toiminta

Tule rohkeasti mukaan diakoniatyön erilaisiin ryhmiin, SYKE- ja vapaaehtoistoimintaan sekä toimintaryhmiin!

Katso myös:

Kevätkukkia kedolla.

Perhediakoni
Outokummuntie 59 a 3
28200 Pori

Perhe- ja perisuhdetyö

Esivallankatu 6
28120 Pori

1.9.2018 alkaen alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki.

Koivistonpuistikko 50
28130 Pori

1.9.2018 alkaen alueet: Uusikoivisto, Koivula, Herralahti, Riihiketo, Tuomolantie

Päkintie 1