Diakonia

Diakoniatyön tehtävä on pyrkiä edistämään lähimmäisenrakkauden toteutumista. Keskeistä työssämme ovat kohtaamiset ja keskustelut eri-ikäisten ihmisten kanssa. Kuljemme rinnalla erilaisissa elämäntilanteissa rohkaisten ja kannustaen - niin ilon kuin surun tullessa elämään. Lähimmäisistä välittäminen on meille jokaiselle annettu tehtävä. Diakoniatyössä pyrimme huolehtimaan erityisesti heikoimmassa asemassa olevista lähimmäisistämme paikallisesti ja kansainvälisen diakonian kautta.

Avun antamisen muotoja voivat olla hengellinen, henkinen tai aineellinen apu. Antamamme apu: keskustelut, neuvonta, sielunhoito ovat aina luottamuksellisia ja maksuttomia.

Diakoniatyön toimintamuotoihin kuuluvat keskeisenä osana ihmisten kohtaamiset ja keskustelut mm. diakoniavastaanotoilla, Syke-iltapäivissä, kotikäynneillä, diakoniaryhmissä, kirkkopyhissä, tapahtumissa, leireillä tai retkillä.

Diakoniatiimissämme on diakoniapastori ja 5 diakoniatyöntekijää, joista yksi on perhediakoni erityisesti perheitä varten. Saat meiltä lisätietoja seurakuntamme diakoniatyöstä.

Toiminta

Diakoniatyöntekijät tavoitat puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestitse tai whatsapin välityksellä normaaliin tapaan.

Ryhmätoiminnat ja muut tapahtumat ja tilaisuudet alkavat syyskuussa. Kaikessa toiminnassa huomioimme turvavälit ja huolehdimme hyvästä hygieniasta. Ethän tule tapaamisiin flunssaoireisena.

Katso myös:

Kevätkukkia kedolla.

Perhediakoni / Virkavapaalla 31.12.2020 saakka
Päkintie 1
28200 Pori
Esivallankatu 6
28120 Pori

1.9.2018 alkaen alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki.

Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä. Toistaiseksi myös näiden alueiden lapsiperheet.

Puhurintie 22
28370 Pori

1.9.2018 alkaen alueet: Sampola, Impola, Tupala, Vanha-Koivisto (Tuomolantie Pirjo Paukkunen)

Kappalainen, lähimmäisentyö