Porin seurakuntakeskus

Seurakuntakeskus, toimintakeskus

Eteläpuisto 10 A-B, 28100 Pori
0400 309 750

Porin seurakuntakeskus Porin keskustan puistojen risteyksessä olevassa Seurakuntakeskuksessa on monenlaista toimintaa, ja sitä vuokrataan myös perhejuhlien pitopaikaksi.
Kahvila

Eteläpuisto 10 A-B, 28100 Pori

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Eteläpuisto 10 A-B, 28100 Pori

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho 3–6 -vuotiaille. Kokeiluna alkava ryhmä päiväkerhoryhmän yhteydessä, maanantaisin. Ilmoittaudu päiväkohtaisesti, edeltävästä maanantaista klo 9 sunnuntaihin klo 21 mennessä. Toiminta on maksutonta.