Nuoret

Länsi-Porin seurakunnan nuorisotyö tarjoaa mielekästä olemista ja tekemistä kaikenikäisille ja -kokoisille nuorille, rippikouluikäisistä parikymppisiin.

Ota ja tutustu toimintoihimme näillä sivuilla!

Terveisin

nuorisotyönohjaaja Hans Salosensaari

nuorisotyönohjaaja Tapio Nietola

ja pastori Minna Marjaniemi

HUOM!!!!

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kaikki nuorisotyön järjestämät kokoontumiset kuten isoskoulutukset, nuorten illat jne on toistaiseksi peruttu!

Nuorisotiimimme päivystää tehostetusti nyt puhelimiaan ja sähköpostejaan. Jos poikkeustilanne ahdistaa, elämääsi tulee huolia ja murhetta tai muuten vain haluat jutella, ota yhteys nuorisotyötä tekeviin.

Lautapeliturnaus

Länsi-Porin seurakunta järjestää vuonna 2020 lautapeliturnauksen, joka kestää tammikuusta joulukuuhun. Osallistumaan ovat tervetulleita kaikki 12–30 -vuotiaat. Pelipaikka- ja aika vaihtelevat kuukausittain. Liity sähköpostilistalle (pyyntö Jussi Kärmerannalle) saadaksesi ajantasaiset tiedot tulevista otteluista.

Ilmoittautumiset kuhunkin peliin edellisen viikon sunnuntaihin mennessä sähköpostilla Jussille.

Turnauksen päätteeksi kaksi menestyneintä pelaajaa palkitaan lahjakorteilla (Porin kristillinen kirjakauppa/Lautapelit.fi). Voittaja saa myös nimensä "Vuoden peluri" -pokaaliin.

Vs. nuorisotyönohjaaja
Liikastentie 28