Nuoret

Länsi-Porin seurakunnan nuorisotyö tarjoaa mielekästä olemista ja tekemistä kaikenikäisille ja -kokoisille nuorille, rippikouluikäisistä parikymppisiin.

Ota ja tutustu toimintoihimme näillä sivuilla!

Terveisin
nuorisotyönohjaaja Jonathan Kyffin,

nuorisotyönohjaaja Hans Salosensaari

rippikoulutyövastaava Marja Lehtonen
ja pastori Minna Marjaniemi

Lautapeliturnaus

Länsi-Porin seurakunta järjestää vuonna 2017 lautapeliturnauksen, joka kestää tammikuusta joulukuuhun. Osallistumaan ovat tervetulleita kaikki 12–30 -vuotiaat. Pelipaikka- ja aika vaihtelevat kuukausittain. Liity sähköpostilistalle (pyyntö Jussi Kärmerannalle) saadaksesi ajantasaiset tiedot tulevista otteluista.

Ilmoittautumiset kuhunkin peliin edellisen viikon sunnuntaihin mennessä sähköpostilla Jussille.

Turnauksen päätteeksi kaksi menestyneintä pelaajaa palkitaan lahjakorteilla (Porin kristillinen kirjakauppa/Lautapelit.fi). Voittaja saa myös nimensä "Vuoden peluri" -pokaaliin.

Lapsi- ja nuorisotyönohjaaja
Liikastentie 28