Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunta on perunut toistaiseksi kaiken kokoavan toiminnan.

Lisätiedot jumalanpalveluksista ja toimiston palveluista Meri-Porin seurakunnan etusivulla.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Kaikenlaista mukavaa hengellistä materiaalia löytyy lastenkirkko.fi- sivustolta.

Päiväkerhoryhmät

Syksyn kerhot alkavat  elokuussa.

Kerhopisteet:

Kerhot kokoontuvat kahtena päivänä viikossa aamu- tai iltapäivällä kolme tuntia kerrallaan.

Vapaita paikkoja voi tiedustella lastenohjaaja Tanja Lahdelta, p.0400-309777 tai tanja.lahti@evl.fi
Ilmoittautumislomake.

Avoin kerho 3–6 -vuotiaille

Pihlavan seurakuntatalo.  Ohjattua toimintaa ja ulkoilua kerran viikossa. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Kerhot peruttu toistaiseksi.

Vauvaklubi Pihlavan kirkolla

Tarkoitettu huoltajille ja vauvoille, arjen jakamista, laulua, loruja jumppaa ja juttelua kiireettömässä ilmapiirissä. Ilmoittautuminen pakollinen,  tanja.lahti@evl.fi / Tanja 0400-309777.

Kerhot peruttu toistaiseksi.

Meri-Porin seurakunnan päivä- ja perhekerhot Facebook-sivut.

Lapsen ja aikuisen kädet.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.