Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunta on perunut toistaiseksi kaiken kokoavan toiminnan.

Lisätiedot jumalanpalveluksista ja toimiston palveluista Meri-Porin seurakunnan etusivulla.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Kaikenlaista mukavaa hengellistä materiaalia löytyy lastenkirkko.fi- sivustolta.

Päiväkerhoryhmät

Kerhot alkavat  elokuussa viikolla 2

Pihlava ja Kyläsaari  alkavat to 9.1.2020

Ahlainen ja Kaanaa alkavat pe 10.1.2020

Vapaita paikkoja voi tiedustella lastenohjaaja Tanja Lahdelta, p.0400-309777 tai tanja.lahti@evl.fi
Ilmoittautumislomake.

Avoin kerho 3–6 -vuotiaille

Avoin kerho alkaa pe 24.1.2020

Pihlavan seurakuntatalo pe klo 9–12.  Ohjattua toimintaa ja ulkoilua kerran viikossa. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Vauvaklubi Pihlavan kirkolla torstaisin klo 14.00-15.30

Tarkoitettu huoltajille ja vauvoille, arjen jakamista, laulua, loruja jumppaa ja juttelua kiireettömässä ilmapiirissä. Ilmoittautuminen pakollinen,  tanja.lahti@evl.fi / Tanja 0400-309777.

Lapsen ja aikuisen kädet.

Vs. kappalainen
Meri-Porin seurakunta

Työalana lapset, perheet, aikuiset, retriittityö. Vapaapäivät useimmiten maanantai ja tiistai.