Keski-Porin seurakunta mukana lähetystyössä

Keski-Porin seurakunnalla on sopimus kuuden lähetysjärjestön kanssa. Suomen Lähetysseuran kanssa teemme työtä yhdessä Kirsi ja Risto Leikolan kanssa Etiopiassa ja olemme tukemassa Foundiouginen ruokaturvaprojektia Senegalissa. Etu-Aasiassa olemme mukana Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen tekemässä työssä Kaarina ja Pekka Koskisen kanssa. Virossa olemme saaneet olla mukana Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen työssä.

Keski-Porin Kylväjäpiiri

Tutkistelehan Joh. 12:1-8 ja Joonan kirja 4.

Halutessasi tee muutamia muistiinpanoja, jotka esillä myöhemmin ilmoitettavassa kokoontumisessa. Kiitos.

Marketta Lehto, Pirkko Heikkilä

Ruosniemen Raamattupiiri

Luehan Room. 5 ja 6 luku ja halutessasi tee joitakin muistiinpanoja, jotka otamme esille myöhemmin ilmoitettavassa kokoontumisessa. Kiitos.

Pirkko Heikkilä p. 0405049403 ja Laura Koukkari p. 0400309826.

Suomen Lähetysseura - SLS

Kirsi ja Risto Leikola - lähettikirjeet ja yhteystiedot

Ruokaturvaprojekti Senegalissa - Kohderaportti

Suomen Evanlkelisluterilainen Kansanlähetys