Perheet

Tervetuloa tutustumaan Porin Teljän seurakunta lapsille ja perheille fb-sivuille.

Me perhetyössä olemme perheiden rinnalla niin arjessa kuin pyhässä, ilossa ja surussa.

Perhetyö on laaja-alaista toimintaa vauvasta vaariin.  Perhetyö on monipuolista toimintaa perheitä tukien kristillisellä arvopohjalla. Perheiden rinnalla kulkemista, kuunnellen ja tukien arjenkysymyksissä, kaste- ja kasvatuskumppanuudessa.

Kutsumme perheitä seurakunnan tilaisuuksiin, tapahtumiin ja erityisesti sunnuntaisin järjestettäviin jumalapalveluksiin Teljän kirkolle klo 10.

Kastettu lapsi voi osallistua ehtoolliselle yhdessä saattajansa kanssa, kun hänelle on kerrottu ehtoollisen merkityksestä. Ikärajaa ehtoolliselle ei ole. Alttarilla lapsi voi saada myös siunauksen.

Porin Teljän kirkon kirkkosalin hiljainen leikkinurkkaus Nooan arkki voi houkutella lasta myös oleilemaan ja lueskelemaan kirjoja Jumalanpalveluksen aikana yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

Lapsille on oma pyhäkoulu jumalanpalveluksen aikana Teljän kirkolla. Pyhäkouluista ja paikoista enemmän pyhäkoulun sivuilla.

Porin Teljän srk liikuttaa lapsia ja perheitä yhdessä.Liikutaan yhdessä omaa kehoa käyttäen, pienin välinein.:rauhallinen aloitus, hiljentyminen jossa ruokoukset,siunaus tekstit liikkuen, kehon herättelyä, satujumppaa,muuta liikunnallista , kivaa ja helppoa,kaikki pääsee mukaan, satuhieronta,Piirrän sinuun tarinan ,loppurentoutus. Syyskauden kerrat:29.9.  6.10.   ja 20.10. Väinölän kirkolla kello 16.30-17.30 . Mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja jotain lämmintä esim.  jumppamatto tmv. sisätossut ja vaatteet joilla helppo liikkua,neule tai viltti loppurentoutukseen! Jokainen Liikutaan yhdessä-kerta teemaltaan erilainen.Fisk