Kesäkerhot 2020

Kesäkivaa lapsille

Meri-Porin seurakunta haluaa tulevanakin kesänä tarjota kesäkuiseen loma-aikaan mielekästä, monipuolista, ohjattua ja hyvin suunniteltua kesäkerhotoimintaa kaikille alueen lapsille.

Kesäkerhomme on tarkoitettu 4–12 -vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu aamu- tai iltapäivisin neljänä päivänä viikossa (ma-to), kolme tuntia kerrallaan. Mukaan tarvitaan vain säänmukainen vaatetus sekä pienet eväät.

Kesäkerhon ohjelma

Kesäkerhoissa ulkoillaan paljon ja tehdään retkiä lähimaastoon luonnon ihmeitä tutkien ja monipuolisesti liikkuen, sekä leikitään, lauletaan, pelataan, tutustutaan uusiin kavereihin, askarrellaan ja hiljennytään kristillisin teemoin - lomatunnelmaa ja iloista mieltä unohtamatta! Kaikkia kerhoja ohjaavat kokeneet lastenohjaajat.

Kesäkahvila

Perjantaisin  ja 14.6  Pihlavan ja Kyläsaaren seurakuntatalolla kaikille avoimet, koko perheen kesäkahvilat klo 10.00 -12.00. Niihin ovat lämpimästi tervetulleita kaikenikäiset lapset oman aikuisensa kera. Kesäkahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Tärkeät tiedot

Kesäkerhokausi on 3–20.6.2019, kerhomaksu 18€ (sisarusalennus 50%).
Kesäkerhopisteet ovat Pihlavan seurakuntatalo ja Kyläsaaren seurakuntatalo kerhoaika on ma-to klo 9–12 (aamuryhmä) tai klo 13–16 (iltapäiväryhmä).
.
Perjantaisin on koko perheen kesäkahvila kesäkerhopisteissä klo 10–12
Kesäkerhohaku sähköisesti

. Ryhmät selviävät vasta kun haku päättyy, jokaiselle ilmoitetaan henkilökohtaisesti mihin ryhmään hän on päässyt.

Siirry kesäkerholomakkeelle