Pormestarinluodon seurakuntakoti

Alahangantie 1, 28190 Pori
044 730 9649

Pormestarinluodon seurakuntakoti Pormestarinluodon seurakuntakoti on osa Keski-Porin seurakuntaa.

Alahangantie 1, 28190 Pori

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Alahangantie 1, 28190 Pori

Päiväkerho