Varhaisnuoret

Toimintaa 7–14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

”Anna minun nousta taas
uskon siiville.
Sinä kannat, johdatat.
Jeesus, rohkaise.”

Anna-Mari Kaskinen

Me Porin Teljän seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät teemme kristillistä julistus- ja kasvatustyötä 7–14 -vuotiaiden poikien ja tyttöjen parissa. Tuemme työssämme kotien kristillistä kasvatusta.

Järjestämme pojille ja tytöille kerhotoimintaa, johon hankimme ja koulutamme myös vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat syyskuusta huhtikuuhun.

Avustamme koulujumalanpalvelusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Pidämme kouluissa päivänavauksia sekä suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kouluvierailuja.

Leiri- ja retkityössä toimimme yhteistyössä muiden Porin ev.lut. seurakuntien kanssa. 

Huom! Koronatilanteesta johtuen emme järjestä tänä kesänä varhaisnuorten leirejä Silokalliolla. Voit kuitenkin tulla Pihapelipäivään Väinölän kirkolle ma 8.6. Ilmoittautumaan pääset tästä!

Terveisin nuorisotyönohjaajat
Eeva Nurmenniemi ja Vesa Saarela

Vuosittaisia tapahtumia

Oman seurakunnan Kymppikirkko Teljän kirkossa.

Kaikkien Porin seurakuntien yhteiset 10-synttärit järjestetään syksyisin Porin seurakuntakeskuksessa. Henkilökohtainen kutsu lähettään seurakunnan jäsenille.

Jouluvaellukselle kutsutaan alueemme neljäsluokkalaiset yhdessä opettajan kanssa Porin seurakuntakeskukseen aina marraskuussa.

Katso myös:

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Porin Teljän seurakunta

Varhaisnuorisotyö, yhteydet partiolippukuntiin.