Varhaisnuoret

Toimintaa 7–14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

”Anna minun nousta taas
uskon siiville.
Sinä kannat, johdatat.
Jeesus, rohkaise.”

Anna-Mari Kaskinen

Me Teljän seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät teemme kristillistä julistus- ja kasvatustyötä 7–14 -vuotiaiden poikien ja tyttöjen parissa. Tuemme työssämme kotien kristillistä kasvatusta.

Järjestämme pojille ja tytöille kerhotoimintaa, johon hankimme ja koulutamme myös vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat syyskuusta huhtikuuhun.

Avustamme koulujumalanpalvelusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Pidämme kouluissa päivänavauksia sekä suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kouluvierailuja.

Leiri- ja retkityössä toimimme yhteistyössä muiden Porin ev.lut. seurakuntien kanssa.

Terveisin nuorisotyönohjaajat
Eija Kymäläinen, Eeva Nurmenniemi ja Vesa Saarela

Vuosittaisia tapahtumia

Oman seurakunnan Kymppikirkko sunnuntaina 24.3.2019 Teljän kirkossa.

Kaikkien Porin seurakuntien yhteiset 10-synttärit järjestetään syksyisin Porin seurakuntakeskuksessa. Henkilökohtainen kutsu lähettään seurakunnan jäsenille.

Kuningas tulee -jouluvaellukselle kutsutaan alueemme neljäsluokkalaiset yhdessä opettajan kanssa Porin seurakuntakeskukseen aina marraskuussa.

Kuvataidepyhäkoulu

Kuvataidepyhäkoulussa toteutetaan raamattuopetuksen inspiroima taidetyö. Toteutuksessa painotetaan luovuutta ja lasten omat näkemykset asetetaan etusijalle. Tarkoitus on, että lapset oppivat ilmaisemaan itseään kuvataiteen keinoin eri tekniikoita käyttäen. Vuoden aikana käymme läpi kaikki oleellisimmat taidetekniikat: maalaamme akryylimaaleilla ja akvarellimaaleilla ja akvarelliväreillä, teemme pastelli-, hiili- ja tussitöitä sekä kolmiuloitteisia töitä kuten keramiikkaa. Kokeilemme myös erilaisia sekatekniikoita ja opiskelemme grafiikan alkeita tekemällä painokuvia. Värioppi-, sommittelu- ja muu teorianopetus tulevat työskentelyn ohessa.

Kuvataidepyhäkoulu soveltuu parhaiten kouluikäisille, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita.

Katso myös:

Porin Teljän seurakunta