Varhaisnuoret

Sinä kannat, johdatat.
Jeesus, rohkaise.”

Anna-Mari Kaskinen

Me Porin Teljän seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät teemme kristillistä julistus- ja kasvatustyötä 7–14 -vuotiaiden parissa. Tuemme työssämme kotien kristillistä kasvatusta.

Järjestämme kerhotoimintaa, johon hankimme ja koulutamme myös vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhot ovat maksuttomia ja kokoontuvat syyskuusta huhtikuuhun. Avustamme koulujumalanpalvelusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kouluvierailuja. Leiri- ja retkityössä toimimme yhteistyössä muiden Porin ev.lut. seurakuntien kanssa.

Terveisin nuorisotyönohjaajat Eeva Nurmenniemi ja Vesa Saarela

Varhaisnuorten kerhot:

maanantai

Luova kerho 7-14 -vuotiaille maanantaisin klo 16-17.30 Väinölän kirkolla. Kerhossa luodaan taidetta ja koriste-esineitä kokeillen eri tekniikoita. Tässä kerhossa saa toteuttaa omia visioita! Alussa hartaus. Ilmoittautumiset Luovaan kerhoon Eevalle 1.9. alkaen.

tiistai

Kokkikerho 1.-2. -luokkalaisille tiistaisin klo 13-14.30 Väinölän kirkolla sekä

Kokkikerho 3.-6. -luokkalaisille tiistaisin klo 14-16.30 Väinölän kirkolla.

Kokkikerhoissa kokataan, maistellaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Alussa yhteinen hartaus. Kokkikerhoa ovat ohjaamassa Eeva ja Susan. Ilmoittautumiset kokkikerhoihin Eevalle 1.9. alkaen.

Iltakerho 3-8 -vuotiaille tiistaisin klo 17-19 Teljän kirkolla. Ilmoittautuminen linkistä https://mvs.fi/srk/pori/url/bWPpz7n52MLinkki avautuu uudessa välilehdessä

keskiviikko

Pienoismallikerho 7-14 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 18–19.30 Väinölän kirkolla. Ilmoittautumiset Vesalle.

Lasten ja varhaisnuorten kuoro Tuhannet sydämet kokoontuu Väinölän kirkolla keskiviikkoisin klo 17–17.45. Kuoroa johtaa kanttori Pia Ylitalo-Maunula. Kuorossa saa uusia ystäviä, oppii uusia lauluja, pääsee kuoroleireille sekä silloin tällöin esiintymään lähinnä seurakunnan tilaisuuksissa.

torstai

Nikkarikerho 7-14 -vuotiaille torstaisin klo 18-19.30 srk-keskuksella (Eteläpuisto 10). Ilmoittautumiset Vesalle.

perjantai

Varhaisnuorten sählykerho, Väinölän koulu (Luodont. 1) perjantaisin klo 17-18.30. Ilmoittautumiset Vesalle.

Isä-lapsi sähly Väinölän koululla perjantaisin klo 19-20. Ilmoittautumiset Vesalle.

sunnuntai

Pyhäkoulu Teljän kirkolla sunnuntaisin klo 10-10.30. Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus ja osa kirkon kasteopetusta. Näistä lähtökohdista käsin toimimme sekä arkena että sunnuntaina. Kaikki lapset ovat tervetulleita! Lapsi voi osallistua 3–4 -vuotiaasta alkaen ilman omaa aikuista.

Katso myös

Lastenkirkko.fi -sivusto pitää sisällään mielenkiintoista materiaalia ja pelejä lapsille. Jos Minecraft -peli on mieleesi, käy katsomassa Fisucraft.fi -sivua.

Vuosittaisia tapahtumia

Oman seurakunnan Kymppikirkko Teljän kirkossa.

Kaikkien Porin seurakuntien yhteiset 10-synttärit järjestetään syksyisin Porin seurakuntakeskuksessa. Henkilökohtainen kutsu lähetetään seurakunnan jäsenille.

Jouluvaellukselle kutsutaan alueemme neljäsluokkalaiset yhdessä opettajan kanssa Porin seurakuntakeskukseen marraskuussa.

Katso myös: Yhteisen seurakuntatyön varhaisnuorten toiminta

Porin Teljän seurakunta

Varhaisnuorisotyö, yhteydet partiolippukuntiin.