Meri-Porin seurakunta

Tervetuloa jumalanpalveluksiin pyhäpäivisin Pihlavan kirkko klo 10 Ahlaisten kirkko klo 10 Reposaaren kirkko klo 12 Kyläsaaren seurakuntatalo kuukauden 1. sunnuntai klo 12

"Jumalan rakkaus on kuin meren aava"

Meri- Porin seurakunta on aktiivinen ja kehittyvä seurakunta Porin luonnonkauniilla rannikolla. Seurakunta toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa alueen asukkaiden parhaaksi.

Seurakunnassamme on viime vuosina painotettu erityisesti jumalanpalveluselämän, lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön kehittämistä. Toiminnan perusteena on Jumalan sana ja armo.

Meillä on tilaa ilolle, surulle, juhlalle ja yhteiselle jakamiselle.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä – ovet ovat auki juuri Sinulle!

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Meri-Porin seurakunnan toimintaa ja arkea voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

Terveisin
Helena Kuusiranta, vs. kirkkoherra

Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9–12 osoitteessa Pihlavan kirkkotie 5.

Klikkaamalla tästä löydät ohjeet jumalanpalveluksen katsomiseen Facebookista.

Kirkon kriisipuhelin toimii Palvelevan puhelimen numerosta
0400 22 11 80 suomeksi

Auta koronan takia pulaan joutuneita Porissa!

Ylhäällä olevaa tekstiä painamalla pääset lahjoittamaan koronan takia pulaan joutuneille Porissa.

vs. kirkkoherra
Meri-Porin seurakunta