Hautausmaiden kesä- ja kausityöntekijät

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan jälleen kausi- ja kesätyöntekijöitä. Työt ajoittuvat huhtikuun puolivälistä marraskuun puoliväliin. Tarvitsemme tekijöitä hautausmaa-alueiden kunnossapitoon, hautainhoitotöihin sekä vuosilomien tuuraajia vahtimestari-, krematorio- ja haudankaivutöihin. 
Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja toimeliasta otetta työhön sekä vastuuntuntoista ja aloitteellista suhtautumista työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan katsotaan eduksi. Joissakin työtehtävissä vaaditaan työntekijältä ajokorttia, koneenkäyttökokemusta ja konetuntemusta. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä ja suomen kielen taitoisia. 
Paikkoja on seuraavasti: 

  • Käppärän hautausmaalle valitaan noin 30 kausityöntekijää ja noin 15 kesätyöntekijää.
  • Noormarkun hautausmaalle valitaan neljä kausityöntekijää. 
  • Ahlaisten hautausmaille kolme kausityöntekijää 
  • Reposaaren hautausmaalle yksi kausityöntekijä ja yksi kesätyöntekijä. 
  • Metsähautausmaalle yksi kausityöntekijä ja yksi kesätyöntekijä.
  • Lavian hautausmaille kaksi kesätyöntekijää. 

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaat sijoittuvat maantieteellisesti laajalle alueelle, joten muistathan hakemuksessasi ilmoittaa, millä hautausmaalla ensisijaisesti haluaisit työskennellä tai jos olet valmis liikkumaan työn perässä. Erityisesti Ahlaisten hautausmaille etsitään tänä vuonna uusia vastuuntuntoisia tekijöitä, joten jos olet paikasta kiinnostunut, tartu tilaisuuteen.

Työ alkaa jaksotetusti huhtikuun puolivälistä heinäkuun alkuun mennessä. Työ on kokopäivätyötä. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Kausityöntekijöiden työsuhde kestää 4-6 kuukautta ja kesätyöntekijöiden työjaksot vaihtelevat 1-3 kuukauden välillä. Mikäli hakijan opiskelu tai muu elämäntilanne vaikuttaa työsuhteen ajoittamiseen, toivomme siitä mainittavan jo hakemusvaiheessa. 


Lisätietoja antaa

Käppärän hautausmaan osalta
työnjohtaja Esa Palomäki p. 0400  309 745, sähköposti esa.palomaki@evl.fi

sekä muiden hautausmaiden osalta
työnjohtaja Johanna Jokinen p. 0400-309 758, sähköposti johanna.m.jokinen@evl.fi.

Hakemuslomakkeita voi noutaa Hautauspalveluiden toimistosta (sijaitsee Käppärän hautausmaalla, osoitteessa Kellarikuja 2 tai tulostaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Työntekijävalintojen tekeminen aloitetaan jo ennen hakuajan sulkeutumista. Valituille lähetetään tieto valinnasta maaliskuun loppuun mennessä. 
Hakemukset toimitetaan maanantaihin 28.2.2017 klo 15:00 mennessä osoitteeseen 
Porin ev.lut. seurakuntayhtymä
Hautauspalvelut 
Kellarikuja 2 
28120 Pori