Nuoret

Nuorten toimintaa on keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Perjantaisin on nuortenillat, joka alkavat samoin klo 19. Nuortenilloissa on tarjolla yhdessä olemista ja laulamista. Nuortenilloissa mielenkiintoista juttua elämästä ja Raamatusta. Puhuja + musiikkivieraita on menossa mukana myös. Nuortenilloissa on aina myöskin iltapala. Ilta päättyy hartauteen ja yhteiseen rukoukseen. Tule viettämään aikaa yhdessä musiikin, mukavan yhdessäolon ja Sanan äärelle!

Jos jotain tietoa ei löydy tai on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä Rampeen.

Noormarkun srk:n nuorten kevätohjelma

Gospelia kevääseen ; Rampe on edelleen osaaikainen työntekijä ( kuukauden 2-ekaa viikkoa töissä ) Miia Hämäläinen 0400 309461

Huom! Sunnuntaisin klo 10.00 Jumalanpalvelus, tulethan mukaan. Voit tulla myös vaikka laulamaan, auttamaan kahvituksessa yms jumiksen järjestelyissä, ota yhteyttä Rampeen tai Miian !?

Seuraava riparikirkko on su 3.3 jonne toivomme myös isosporukkaa, siijuuteör !?

Huom2 ; Porin seurakuntien yhteinen nuorten MEGALEIRI Silokalliolla, 8-10.3 ilmoittaudu pian ja heti !!!

Huom3 HELAGOSPEL 24.5 klo 19 - 21.30 Noormarkun urheilutalolla ; menossa mukana ; God FM ja Bigbless