Länsi-Porin seurakunta

Länsi-Porin seurakunta haluaa elää ja toimia seurakuntalaisten keskellä toivoa luoden.

Länsi-Porin kirkon kellot kutsuvat lempeästi Sinua kuulemaan Sanaa, hiljentymään pyhän äärelle ja hengähtämään.

Jeesus Kristus lupaa meille elämässämme tukea etsiville:

"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan". Matt. 7: 7-8.

Seurakuntamme on jäsenmäärältään kasvava ja nuorekas. Teemme sydämellä työtä yhteiseksi hyväksi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan rakentamaan yhteyttä, joka koostuu meistä kaikista Jumalan luomista ja lunastamista!

Katso myös seurakuntamme sivut Länsi-Porin Facebookissa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Helena Kuusiranta

Yhteisvastuu tapahtumia

Sunnuntai 28.3. kuorojen yhteinen videokonsertti FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Leelo Lipping ja Heikki Havi (keräys Yhteisvastuulle)

Sunnuntai 18.4. klo 17 "Tanjan toivo- konsertti" Yhteisvastuulle Länsi-Porin kirkolla: Tanja Häkkinen, Leelo Lipping ja Heikki Havi (striimauksena ja mahdollisesti paikan päällä riippuen koronatilanteesta).

Länsi-Porin seurakunta Facebookissa:

Länsi-Porin seurakunnan tapahtumalehti kevät 2021

Lehden kansikuva

Esitteestä löydät mm.

Tapahtumia
Jumalanpalveluksia ja hartauksia
Konsertteja
Kerhotoimintaa lapsille ja perheille
Varhaisnuorten toimintaa
Nuorten toimintaa
Nuorten aikuisten toimintaa
Toimintaa aikuisille

Katso taitettu lehtinen tästä

Länsi-Porin seurakunta

vapaapäivät useimmiten to ja pe

Seurakuntasihteeri
Liikastentie 28
28610 Pori

Toimisto on auki ma-to klo 9.00-14.00. Perjantaisin asiointi puhelimitse ja sähköpostilla.

Arvoisa vierailija, kirkossamme on maskisuositus. Muista myös riittävät turvavälit ja käsihygienia.
Maskisuositus kirkkotilaisuuksissa sekä riittävät turvavälit ja käsihygienia.