Länsi-Porin seurakunta

Länsi-Porin seurakunta haluaa elää ja toimia seurakuntalaisten keskellä toivoa luoden.

Länsi-Porin kirkon kellot kutsuvat lempeästi Sinua kuulemaan Sanaa, hiljentymään pyhän äärelle ja hengähtämään.

Jeesus Kristus lupaa meille elämässämme tukea etsiville:

"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan". Matt. 7: 7-8.

Seurakuntamme on jäsenmäärältään kasvava ja nuorekas. Teemme sydämellä työtä yhteiseksi hyväksi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan rakentamaan yhteyttä, joka koostuu meistä kaikista Jumalan luomista ja lunastamista!

Katso myös seurakuntamme sivut Länsi-Porin Facebookissa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Helena Kuusiranta

Länsi-Porin seurakunta

vapaapäivät useimmiten to ja pe

Seurakuntasihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut
Liikastentie 28
28610 Pori

Toimisto on auki ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00. Virkatodistuksen/sukuselvityksen voit tilata aluekeskusrekisteristä p. 044 730 9605 tai porinaluekeskusrekisteri(at)evl.fi. Hauta-asiat ja siunausvaraukset yhtymän hautauspalveluiden kautta p. 040 713 0502.

Länsi-Porin kirkon torni