Nuortenilta

Noin joka toinen perjantai kello 18.30–22.00 Pietniemen seurakuntatalolla. Syksyn 2022 nuorten illat ovat: 16.9., 23.9., 14.10., 18.11., 25.11. ja 9.12.!

Lisäksi pidämme pari iltaa Länsi-Porin kirkolla. Nämä päivät ovat 21.10. kello 18-21 ja 16.12., jolloin vietämme nuorten joulujuhlaa.

Nuorten ilta on Länsi-Porin seurakunnan alueella asuvien kristittyjen nuorten viikon kohokohta! Toki iltoihin saa tulla vaikka ei asuisi seurakunnan alueella tai niin kokisi olevansa kristitty. Kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Kun vietämme iltaa Pietniemessä, teemme sen vähän pidemmän kaavan mukaan. Illan aikana on lyhyt työntekijän pitämä raamattuaiheinen opetus, ehkä pientä purtavaa ja illan päättyessä iltahartaus. Mutta eihän näihin nyt sentään koko ilta mene, eihän? No ei! Välissä on hyvää aikaa hengailla ja pelailla kavereiden kanssa. Tarjolla on talon puolesta hullun iso kasa lautapelejä ja ilmakiekkopöytä. Joskus myös porukka keksii jotain muuta hauskaa tekemistä!

Illoissa on mukana seurakunnan nuorisotyötä tekeviä, joten jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat muuten jutella, tule käymään! Ovet ovat auki kello 18:30-22. Voit tulla paikalle silloin kun itse ehdit tai haluat. Samoin jos pitkä kouluviikko alkaa väsyttämään aikaisin tai jossain on paremmat bileet (tuskinpa), niin voit jatkaa matkaa kun siltä tuntuu.

Joskus silloin tällöin harvoin pidämme nuorten iltaa Länsi-Porin kirkolla. Silloin illan kesto on vähän lyhyempi, ettemme häiritse ja herätä kirkonrottaa... Näissä illoissa ei ole yhteistä ohjelmaa, mutta hyvällä tuurilla pientä purtavaa voi löytyä. Ovi sisään aukeaa kello 18 ja kello 21 on viimeistään aika jatkaa matkaa. Ohjelmassa siis rentoa yhdessäoloa ja pelailua. Meiltä löytyy kirkoltakin kymmeniä erilaisia lautapelejä, biljardipöytä ja Playstation 4 ihan kohtalaisella pelivalikoimalla. Mukavia sohvia unohtamatta.

Täälläkin paikalla on seurakunnan nuorisotyötä tekeviä, jotka ovat sinua varten. Tule siis käymään ja kertomaan mitä kuuluu!

Jos on sellainen fiilis, että seurakunnan nuorten toiminta on leimiä ja kaipaa piristystä, heitä viestiä vaikka Hansille ja kerro ideasi, niin tehdään illoista vieläkin huikeampia!