Varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kristillisen kasvatuksen toimintamuotoina ovat varhaisnuortenharrastekerhot, tapahtumat, aamunavaukset, kouluvierailut, konsertit, retket ja leirit.

Paikallisseurakuntien nuorisotyönohjaajat vastaavat toiminnasta ja heiltä saa tietoa oman seurakunnan varhaisnuorisotyöstä. Seurakuntapalvelut / Kasvatus on mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia ja leirejä.

Leirejä ja retkiä järjestetään varhaisnuorille ympäri vuoden erilaisilla teemoilla.

Lisätietoja toiminnasta:

Anni Vaenerberg
vs. nuorisosihteeri
anni.vaenerberg@evl.fi

Katso myös:

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Isoseksi varhaisnuorten leireille

Kiinnostaako isosena toimiminen varhaisnuorten leireillä?
Tule kouluttautumaan tehtävää varten! Isoseksi VNT leirille -koulutus järjestetään 23.4.2022 klo 10-14 Mikonkadun rukoushuoneella (Mikonkatu 8). Koulutukseen sisältyy lounas.

Linkistä pääset ilmoittautumaan koulutukseen Ilmoittautuminen (mvs.fi)

Toimintapäivä Ultra Action Parkissa

Toimintapäivä 7-11 -vuotiaille 7.5.2022 klo 14-16. Keski-Porin -, Länsi-Porin - ja Meri-Porin seurakunnan jäsenille

Osallistujille järjestetään bussikuljetus Ahlaisista, Reposaaresta, Mäntyluodosta, Kaanaasta ja Pihlavasta. Aikataulu ilmoittautumislomakkeella.

Ultra Action Park vaatii tramppasukkien käyttöä. Sukat kuuluvat seurakuntayhtymän tarjoamaan pakettiin. Mukaan tarvitset oman vesipullon ja iloista mieltä. Mukaan mahtuu 25 lasta ja toimintapäivä on ilmainen.

Ilmoittautuminen osoitteessa: Ilmoittautuminen (mvs.fi)

Karhunpentujen kaupunkileiri

Retkeilevä kaupunkileiri 7-14 -vuotiaille 7.-9.6.2022 klo 8.30-16.00

Leirin aikana retkeilemme päivittäin ja syömme mahdollisuuksien mukaan lounaan retkikohteessa. Tarjoamme päivittäin aamiaisen, lounaan ja välipalan.

Päivät alkavat ja loppuvat Porin seurakuntakeskuksen E10:ssä (Eteläpuisto 10, katutaso). Aamiaistarjoilu on klo 8.30-9.00, ja sen aikana lapsen voi vapaasti tuoda silloin kun itselle sopii. Iltapäivällä lapsen voi noutaa klo 15.30 alkaen, kuitenkin viimeistään klo 16.00. Leirin hinta on 20€

Lisätietoja antaa Katriina Mäki, katriina.maki@evl.fi p. 0400309774

Ilmoittautuminen 1.-15.5.2022 tästä

Varhaisnuorisotyö seurakunnissa

Porin ev.lut. seurakuntien varhaisnuorten ryhmät toimivat paikallisseurakunnissa.

Katso linkeistä tarkemmin kunkin seurakunnan varhaisnuorten toiminta: