Varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kristillisen kasvatuksen toimintamuotoina ovat varhaisnuortenharrastekerhot, tapahtumat, aamunavaukset, kouluvierailut, konsertit, retket ja leirit.

Paikallisseurakuntien nuorisotyönohjaajat vastaavat toiminnasta ja heiltä saa tietoa oman seurakunnan varhaisnuorisotyöstä. Seurakuntapalvelut / Kasvatus on mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia ja leirejä.

Leirejä ja retkiä järjestetään varhaisnuorille ympäri vuoden erilaisilla teemoilla.

Lisätietoja toiminnasta:
vs. nuorisosihteeri Satu Katila, p. 0400 309 772.

Katso myös:

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Isoseksi vnt-leireille koulutus 2.10.2021 klo 10-14, Mikonkatu 8, 28100 Pori.

Koulutuksessa saat valmiudet toimia isosena varhaisnuorten leireillä.
Päivän aikana on teoriaa ja leikkiä, laulua sekä iltaohjelmien suunnittelu ja toteutus, laitathan sellaiset vaatteet joilla on mukava olla koko päivän. Syömme yhdessä lounaan, joten muista ilmoittaa ruokavaliosi.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

10 SYNTTÄRIT

Tiistaina 12.10.2021 klo 18-19.30 Teljän kirkko, Koivistonpuistikko 50, 28130 Pori

Ohjelmassa Kiisi Isotalon ja Taika-Petterin esitys:
OLLAAN RAUHASSA
sekä kakkua ja mukavaa yhdessä oloa!
Ilmoittautuminen 13.9.-5.10.2021

Lisätietoja Satu Katila p.0400309772

Varhaisnuorisotyö seurakunnissa

Porin ev.lut. seurakuntien varhaisnuorten ryhmät toimivat paikallisseurakunnissa.

Katso linkeistä tarkemmin kunkin seurakunnan varhaisnuorten toiminta:

vs. nuorisosihteeri
Porin seurakuntayhtymä