Varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kristillisen kasvatuksen toimintamuotoina ovat varhaisnuortenharrastekerhot, tapahtumat, aamunavaukset, kouluvierailut, konsertit, retket ja leirit.

Paikallisseurakuntien nuorisotyönohjaajat vastaavat toiminnasta ja heiltä saa tietoa oman seurakunnan varhaisnuorisotyöstä. Seurakuntapalvelut / Kasvatus on mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia ja leirejä.

Leirejä ja retkiä järjestetään varhaisnuorille ympäri vuoden erilaisilla teemoilla.

Syksyn 2022 ohjelma

Isosena VNT leirillä -koulutus 1.10 klo 12.00-15.00 Mikonkatu 8 tänä vuonna 12 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Koulutus antaa päteevyyden toimia isosena varhaisnuorten leireillä. Koulutus on ilmainen. Ilmoittautuminen alempaa kohdasta Lähde isoseksi varhaisnuorten leirille.

Syysloman leirit 23.-29.10 Junnilassa. Lisätietoja kohdasta Leiritoimintaa.

10-synttärit tänä vuonna 10 vuotta täyttäneille ja - täyttäville. Lisätietoja synttäreistä myöhemmin.

Jouluvaellus 26.11.-2.12. Jouluvaellukseen kutsutaan Porin koulujen 4. luokat. Lisäksi järjestämme yleisönäytökset 26.11. ja 30.11. Lisätietoja myöhemmin.

Lisätietoja toiminnasta:

Anni Vaenerberg
vs. nuorisosihteeri
anni.vaenerberg@evl.fi

Katso myös:

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Lähde isoseksi varhaisnuorten leirille! Isoshaku syysloman leireille on alkanut. Isoseksi voit hakea, jos olet 12-vuotias tai vanhempi. Hakijat, jotka ovat käyneet Isosena VNT leirillä -koulutuksen ovat etusijalla. Mikäli et ole vielä käynyt koulutusta, voit hakea isoseksi ja käydä koulutuksen 1.10 (ilmoittaudu koulutukseen tästä, koulutus on maksuton). Isoseksi voit hakea tästä. Lisätietoja leireistä löydät Leiritoimintaa-sivulta.

Varhaisnuorisotyö seurakunnissa

Porin ev.lut. seurakuntien varhaisnuorten ryhmät toimivat paikallisseurakunnissa. Huomioithan, että voit osallistua myös muiden, kuin oman seurakuntasi ryhmiin.

Katso linkeistä tarkemmin kunkin seurakunnan varhaisnuorten toiminta: