Varhaisnuorille

Yhteinen varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kristillisen kasvatuksen toimintamuotoina ovat varhaisnuortenharrastekerhot, tapahtumat, aamunavaukset, kouluvierailut, konsertit, retket ja leirit.

Paikallisseurakuntien nuorisotyönohjaajat vastaavat toiminnasta ja heiltä saa tietoa oman seurakunnan varhaisnuorisotyöstä. Seurakuntapalvelut / Kasvatus on mukana järjestämässä yhteisiä tapahtumia ja leirejä.

Leirejä ja retkiä järjestetään varhaisnuorille ympäri vuoden erilaisilla teemoilla.

Syys- ja talvikauden 2023 ohjelma

Tänäkin järjestetään Jouluvaellus. Vaellus on suunnattu pääasiassa neljäsluokkalaisille, ja viikolla 48 järjestettäviin kolmiseenkymmeneen kutsuvierasesitykseen olemmekin kutsuneet Porin alakoulujen nelosluokkia. 

Näiden lisäksi pidämme kuitenkin myös kaikille avoimen yleisöpäivän lauantaina 25.11. Yleisöpäivään kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita. Yleisöpäivän näytökset järjestetään Porin seurakuntakeskuksen (Itäpuisto 14) toisessa kerroksessa lauantaina 25.11. klo 10.00, 11.00, 12.00 ja 13.00. Näytöksen kesto on noin 30 minuuttia. Tapahtumassa on huomioitu esteettömyys.

Lisätietoja toiminnasta:

Anni Vaenerberg
vs. nuorisosihteeri
0400309772
[email protected]

Katso myös:

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Tällä hetkellä varhaisnuorisotyössä ei ole avoimia ilmoittautumisia.

_______________________

Varhaisnuorisotyö seurakunnissa

Porin ev.lut. seurakuntien varhaisnuorten ryhmät toimivat paikallisseurakunnissa. Huomioithan, että voit osallistua myös muiden, kuin oman seurakuntasi ryhmiin.

Katso linkeistä tarkemmin kunkin seurakunnan varhaisnuorten toiminta: