Varhaisnuoret eli junnut

Vaikka pidämmekin fyysistä etäisyyttä, pidetään yhteyttä ja ollaan yhteydessä!

Nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssoniin voi olla yhteydessä whatsappilla sekä tiktokin, snapchatin ja instagramin kautta.

Jos sinulla on ideoita tai ajatuksia, mitä toivoisit seurakunnalta laita ideoistasi viestiä!

Toimintaa 7–14 -vuotiaille tytöille ja pojille!

Kerhot, retket ja leirit tarjoavat puuhaa koululaisten arkeen! Toiminnan lähtökohtana on ilo, tasa-arvoisuus ja lähimmäisestä huolehtiminen. Kristilliset arvot ja usko luovat turvallisen ja hyvän kasvupaikan varhaisnuorille.

Kokkikerhossa kokkaillaan, NERF-kerhossa pelaillaan ja puuhakerhossa askarrellaan sekä leikitään. Myös uusia kerhoehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan.

Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden.

Tarvitsemme uusia vapaaehtoisia kerhonohjaajia! Jos innostuit tai tunnet jonkun joka voisi auttaa kerhon vetämisessä niin ota yhteyttä! Kerhonohjaajina voivat toimia 15-vuotta täyttäneet (yläikärajaa ei ole) :)

Lisätietoja kaikesta 7–14 -vuotiaiden toiminnasta seurakunnalla saa soittamalla tai laittamalla viestiä nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssonille – yhteystiedot sivun lopussa.

Kerhot eli klubit

Klubeja ei pidetä koulun lomaviikoilla 8 ja 40 eikä myöskään pääsiäistä edeltävällä hiljaisella viikolla.

Klubit alkavat pyöriä viikolla 35 (24.8.-) ja jäävät joulutauolle viikon 49 (30.11.-) jälkeen.

------------------------------------------------------------

Muuta toimintaa

Lisätietoja näistä tapahtumista saat seuraamalla Facebookia tai ottamalla yhteyttä Jenna Johanssoniin.

Katso myös:

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret