Varhaisnuoret

Toimintaa 7–14 -vuotiaille tytöille ja pojille!

Kerhot, retket ja leirit tarjoavat puuhaa koululaisten arkeen! Toiminnan lähtökohtana on ilo, tasa-arvoisuus ja lähimmäisestä huolehtiminen. Kristilliset arvot ja usko luovat turvallisen ja hyvän kasvupaikan varhaisnuorille.

Kokkikerhossa kokkaillaan, NERF-kerhossa pelaillaan ja puuhakerhossa askarrellaan sekä leikitään. Myös uusia kerhoehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan.

Kaikki kerhot ovat täysin maksuttomia ja avoimia kaikille! Kerhot toimivat keväällä pääsääntöisesti 15.1.-16.5.2019. Talvilomaviikolla (vk 8)  ei pidetä kerhoja. Kevään aikana kannattaa tulla mukaan Silokalliolla pidettäville varhaisnuorten leireille. Kerhoista, leireistä ja tapahtumista kerrotaan tarkemmin Facebook-sivulla Meri-Porin seurakunnan varhaisnuorisotyö.

Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden. Vain kokkikerhoihin ja NERF-kerhoon on sähköinen ilmoittautuminen (ks. kerholistauksesta ilmoittautumislinkit).

Kerhojen suosion takia tarvitsemme uusia vapaaehtoisia kerhonohjaajia! Jos innostuit tai tunnet jonkun joka voisi auttaa kerhon vetämisessä niin ota yhteyttä! Kerhonohjaajina voivat toimia 15-vuotta täyttäneet (yläikärajaa ei ole) :)

Lisätietoja kaikesta 7–14 -vuotiaiden toiminnasta seurakunnalla saa soittamalla tai laittamalla viestiä Riku Saariselle – yhteystiedot sivun lopussa.

Kerhot

Tästä löydät millaista toimintaa varhaisnuorille on lähellä sinua. Kerhoja ei pidetä koulun loma-aikoina.

Ahlaisten seurakuntakoti alkaen 17.1.2019

Puuhakerho torstaisin klo 13-15.
Kaikki eka-kuudesluokkalaiset tervetuloa puuhaamaan ja askartelemaan.

Enäjärven koulun kirjasto alkaen 15.1.2019

Puuhakerho tiistaisin klo 13–16.
Kaikki eka-kuudesluokkalaiset tervetuloa puuhaamaan ja askartelemaan. Voit ottaa omia eväitä mukaan.
Mukaan voit tulla pitkin syksyä, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kaanaan kerhohuone alkaen 16.1.2019

Puuhakerho keskiviikkoisin klo 13–16.
Mukaan voit tulla pitkin syksyä, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Pihlavan kirkko alkaen 15.1.2019

Pienten kokkikerho seurakuntatalossa tiistaisin klo. 14–15.30.
Tervetuloa mukaan kaikki aloittelevat tai jo kokeneemmat pienet kokit. Ryhmä on suunnattu erityisesti 6-8-vuotiaille ja ryhmässä on kaksi ohjaajaa. Kokkikerhoon otetaan 12 lasta. Kerho täynnä!

Kokkikerho tiistaisin seurakuntatalossa klo 17–18.30.
Tervetuloa mukaan kaikki kokkailusta kiinnostuneet eka-kuudesluokkalaiset nuoret kokit. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit kysellä vapaita paikkoja varhaisnuorisotyönohjaajalta, yhteystiedot alempana.

Nerf-kerho alkaen 16.1.2019 keskiviikkoisin Pihlavan seurakuntatalossa (monitoimisali) klo. 16-17.
Nerf-kerho on tarkoitettu kaikille 1-6 luokkalaisille. Kerhossa käytämme nerf-aseita ja pelailemme erilaisia pelejä. Kerhoon osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ryhmään otetaan 15 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on paljon, voimme tehdä kaksi ryhmää, jolloin ryhmät kokoontuvat vuoroviikoin. Kerho täynnä!

Reposaaren koulu alkaen 16.1.2019

Reposaaren kerho keskiviikkoisin klo 13-14.
Kaikki eka-kuudesluokkalaiset tervetuloa pelailemaan ja askartelemaan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muuta toimintaa keväällä 2019

Lisätietoja näistä tapahtumista saat seuraamalla Facebookia tai ottamalla yhteyttä Riku Saariseen

Katso myös:

Meri-Porin seurakunnan varhaisnuorisotyön kerhot keväällä 2019