Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunta on perunut toistaiseksi kaiken kokoavan toiminnan.

Lisätiedot jumalanpalveluksista ja toimiston palveluista Meri-Porin seurakunnan etusivulla.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Varhaisnuoret

Toimintaa 7–14 -vuotiaille tytöille ja pojille!

Kerhot, retket ja leirit tarjoavat puuhaa koululaisten arkeen! Toiminnan lähtökohtana on ilo, tasa-arvoisuus ja lähimmäisestä huolehtiminen. Kristilliset arvot ja usko luovat turvallisen ja hyvän kasvupaikan varhaisnuorille.

Kokkikerhossa kokkaillaan, NERF-kerhossa pelaillaan ja puuhakerhossa askarrellaan sekä leikitään. Myös uusia kerhoehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan.

Kaikki kerhot ovat täysin maksuttomia ja avoimia kaikille! Kerhoista, leireistä ja tapahtumista kerrotaan tarkemmin Facebook-sivulla Meri-Porin seurakunnan varhaisnuorisotyö.

Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden.

Kerhojen suosion takia tarvitsemme uusia vapaaehtoisia kerhonohjaajia! Jos innostuit tai tunnet jonkun joka voisi auttaa kerhon vetämisessä niin ota yhteyttä! Kerhonohjaajina voivat toimia 15-vuotta täyttäneet (yläikärajaa ei ole) :)

Lisätietoja kaikesta 7–14 -vuotiaiden toiminnasta seurakunnalla saa soittamalla tai laittamalla viestiä nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssonille – yhteystiedot sivun lopussa.

Kerhot

Tästä löydät millaista toimintaa varhaisnuorille on lähellä sinua. Kerhoja ei pidetä koulun loma-aikoina.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muuta toimintaa

Lisätietoja näistä tapahtumista saat seuraamalla Facebookia tai ottamalla yhteyttä Jenna Johanssoniin.

Katso myös: