Varhaisnuoret eli junnut eli 7-14-vuotiaat ja heille suunnattu toiminta

Klubit ja kerhot, retket ja leirit tarjoavat monipuolista puuhaa koululaisten arkeen! Toiminnassa puuhaillaan sekä hiljennytään hartauksissa kristillisen sanoman ja erilaisten teemojen äärellä.

Jos sinulla on ideoita tai ajatuksia, mitä toivoisit seurakunnalta junnuikäisten toimintaan, laita ideoistasi rohkeasti viestiä!

Lisätietoja kaikesta 7–14 -vuotiaiden toiminnasta seurakunnalla saa soittamalla tai laittamalla viestiä nuorisotyönohjaajaan – yhteystiedot sivun lopussa.

Mukaan toimintaan voi tulla myös kesken kauden. Ole tällöin yhteydessä nuorisotyönohjaajaan (tiedot alhaalla).

Tarvitsemme vapaaehtoisia apuohjaajia kerhoihin!
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Apuohjaajina voivat toimia 14-> (yläikärajaa ei ole) :)

Kerhot ja klubit eli säännöllinen viikkotoiminta

Säännöllinen viikkotoiminta alkaa viikolla 35 (30.8.-). Tarkemmat tiedot kerhojen paikoista ja ajankohdista.

Toimintaan ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta:
--> Ilmoittautuminen Meri-Porin seurakunnan junnutoimintaan <--

Kerhojen tarkemmat aikataulut ja paikat

Toiminnassa seurataan virallisia ohjeistuksia. Tärkeimpänä huolehdimme käsihygieniasta
ja toivomme, että toimintaan tullaan vain täysin terveenä.

------------------------------------------------------------

Muuta toimintaa

Meri-Porin seurakunta järjestää toimintaa yhdessä muiden Porin seurakuntien kanssa.
Yhteistyönä järjestetään leirejä 7-14-vuotiaille koulujen loma-aikoina ja Jouluvaellus marraskuun lopussa.
Edellä mainituista löytää lisätietoa alla olevasta linkistä sekä erillisistä mainoksista ja tiedotteista.

Lisätietoja voit myös kysyä suoraan nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssonilta.

Katso myös:
Yhteisen seurakuntatyön varhaisnuorten toimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leiritoimintaa varhaisnuorille

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret
Meri-Porin seurakunta

Työn painopisteet: 7-14 -vuotiaiden toiminta, kerhot, partioyhteistyö, liikunta-agentti