Leirit

Varhaisnuorten leirit

Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu koululaisille, eli 7-14 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Leirikirjeen liitteenä on myös huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Tyhjiä huoltajasitoumuksia on työntekijöillä tarjolla leirille lähdettäessä. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Kaikkien varhaisnuorten leirien hinta on 25 €, ellei muuta ilmoiteta.

Silokalliolla majoitumme neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Lions Club tukee tänä vuonna leiritoimintaamme maksamalla 500 eurolla vähävaraisten osallistumismaksuja. Jos siis lapsesi haluaisi osallistua varhaisnuorten leirille, mutta perheenne talous estää osaliistumisen, ota yhteys oman seurakuntasi diakoniatyöntekijään.

Kesän 2022 varhaisnuorten leirit

13.-15.6.2022 Roina vai rikkaus?

Teema: Ekologisuus ja kierrätys

Opettelemme kestävää elämäntyyliä kierrätyksen, tuunailun ja uudelleen käyttämisen keinoin. Askartelemme luonnonmateriaaleista, teemme vanhasta ja kuluneesta uutta ja hienoa, ja retkeilemme luonnossa. Ota muutama vanha lelu mukaan ja vaihda leluja kavereiden kanssa! Ilmoittautumaan pääset 1.-15.5.2022 tästä.

Ohjaajat: Anni Vaenerberg, Vesa Saarela ja Tiina Jokiperä

15.-17.6.2022 Silokallion arvoitus

Teema: Seikkailu

Silokallion Seikkailijat liikkuvat leirin aikana Silokallion kurssikeskuksessa ja sen lähimaastossa. Ratkomme pulmia ja tehtäviä yksin ja ryhmissä. Yhteistyöllä Silokallion Seikkailijat löytävät ratkaisun avaimet!
Luvassa seikkailun ohessa myös leikkiä, musiikkia ja kädentaitoja. Ilmoittautumaan pääset 1.-15.5.2022 tästä.

Ohjaajat: Eeva Nurmenniemi, Noora Tapiainen ja Minna Järvinen

20.-22.6.2022 Eräleiri

Teema: Luonnossa liikkuminen

Pyrimme olemaan leirikeskuksessa mahdollisimman vähän. Liikumme paljon lähiympäristössä ja mm. valokuvaamme erikoisia asioita. Ilmoittautumaan pääset 1.-15.5.2022 tästä.

Ohjaajat: Mikko Jokinen, Vesa Saarela ja Kristiina Haarala

2.-4.8.2022 Luonnonantimet

Luonnossa liikkumista, metsän saloja ja anteja ihmetellen. Leirillä myös lauletaan, uidaan, leikitään ja askarrellaan. Ilmoittautumaan pääset 1.-15.5.2022 tästä.

Ohjajat: Anne Saarela, Tiitta Pietilä ja Eeva Nurmenniemi

Karhunpentujen kaupunkileiri

Retkeilevä kaupunkileiri 7-14 -vuotiaille 7.-9.6.2022 klo 8.30-16.00

Leirin aikana retkeilemme päivittäin ja syömme mahdollisuuksien mukaan lounaan retkikohteessa. Tarjoamme päivittäin aamiaisen, lounaan ja välipalan.

Päivät alkavat ja loppuvat Porin seurakuntakeskuksen E10:ssä (Eteläpuisto 10, katutaso). Aamiaistarjoilu on klo 8.30-9.00, ja sen aikana lapsen voi vapaasti tuoda silloin kun itselle sopii. Iltapäivällä lapsen voi noutaa klo 15.30 alkaen, kuitenkin viimeistään klo 16.00. Leirin hinta on 20€

Lisätietoja antaa Katriina Mäki, katriina.maki@evl.fi p. 0400309774

Ilmoittautuminen 1.15.6.2022 tästä.

Toimintaan voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on toiminnassa tärkeää,
siksi noudatamme virallisia terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita.

Junnilan ristiranta.

Yksinasuvien leiri Junnilassa 21.-23.6.2022

Yksinasuvien leiri on tarkoitettu kaikenikäisille yksin kotona asuville ja yhteistä seuraa ja ohjelmaa haluaville. Leirillä lauletaan, kilpaillaan, hiljennytään sanan äärellä, saunotaan ja retkeillään lähimaastossa. Nautitaan yhdessä tai yksin luonnon rauhasta ja merimaisemasta sekä syödään hyvää ruokaa.

Lisätietoja: Kristiina Johanssaon p. 044 730 9713

Hinta: 34€/hlö/kahden hengen huoneessa, 50€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 68/100€/hlö.

Ilmoittaudu mukaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä