Leiritoimintaa

Varhaisnuorisotyön leirit

Leireille mahtuu 20–28 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit ovat 7–14 -vuotiaille, ellei toisin mainita. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse maksulinkin leiristä sekä leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Majoitumme Silokalliolla neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Vuoden 2019 varhaisnuorisotyön leirit (katso esite)

Noormarkun seurakunnan kesäleiri

7-14 -vuotiaille, leirille otetaan 50 lasta.

Ajankohta: 31.7-2.8. 2019 Silokalliolla.
Vetäjät: Anja Jalonen, Hannu Anttoora, Seija Katajisto ja Irene Suomi.
Hinta: 25€ sisältää yhteiskuljetuksen.

ÄITI / TYTTÖLEIRI KANKAANPÄÄN HAKONIEMESSÄ

Junnilan ristiranta.

DIAKONIALEIRIT SILOKALLION LEIRIKESKUKSESSA

#RAUHA PERHEIDEN VIIKONLOPPU SILOKALLIOLLA
Lähde perheen kanssa etsimään ja löytämään rauhaa ja rentoutumista arkeen. Syksyinen metsä houkuttelee hiljentymään, ja ehkä mättäältä löytyy vielä marjoja pieneen herkkuhetkeen.
Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä viikonloppua vauvasta vaariin, luvassa on mukavaa ohjelmaa, kuten huumorihommia, rentoutumista luonnon helmassa ja hyvää ruokaa.

Ajankohta: 6.9 – 8.9.
Vetäjät: Tiia-Maria Leino ja Satu Katila
Hinta: 34 €/hlö, lapset  4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta kuin Porin ev.lut. seurakuntiin kuuluvilta hinta on 68€/hlö.
Ilmoittautumiset: 19.8. mennessä