Kesän 2021 toimintaa 7-14-vuotiaille

Kesätoiminnan suunnittelu ja valmistelu on jo käynnissä ja toivomme, että se voidaan toteuttaa suunnitelmien mukaan. Muutokset ovat kuitenkin matkan varrella mahdollisia, sillä toimimme voimassa olevien viranomaisohjeiden mukaan. Muutoksista ilmoitamme näillä sivuilla ja ilmoittautuneille sähköpostilla. 

Toimintaan voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on toiminnassa tärkeää, siksi seuraamme koronatilannetta ja noudatamme korona-ajan virallisia ohjeita. 
Poikkeuksellisesti laskutamme leirit vasta jälkikäteen. 

 

Leirit 

HUOM!
Luonnonaarteet -leirin ilmoittautuminen
päättyy 13.7. klo 23.59.

Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Silokalliolla majoitumme neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

 

Leireillä on teeman mukaista toimintaa ja puuhaa sekä ulkona että sisällä. Saunomista, uintia ja hiljaisuuden ihmettelyä, yhteisiä ruokailuhetkiä unohtamatta. 

 

 

4.-6.8.2021 
LUONNONAARTEET -leiri Silokalliolla

Metsäseikkailu alkaa.
muurahainen, lintu tuolla,
joku iso eläin tuolla suolla.
Rakennamme yhdessä majoja
ja ihmettelemme askartelun saloja.

Ohjaajat: Anne Saarela (p. 0400309836), Eeva Nurmenniemi ja Jenna Johansson

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

 

 

 

Näiden osalta ilmoittautuminen on päättynyt. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Junnilan ristiranta.