Leiritoimintaa

 

Varhaisnuorisotyön leirit

Leireille mahtuu 20–28 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit ovat 7–14 -vuotiaille, ellei toisin mainita. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse maksulinkin leiristä sekä leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Majoitumme Silokalliolla neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Vuoden 2019 varhaisnuorisotyön leirit (katso esite)

 

17. – 20.6. Gentscamp
á 50 €, 11–14 v. pojat
ilmoittautuminen loppuu 30.5.
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

25. – 27.6 Tour de Henrik – pyöräilymatka Kokemäeltä Turkuun
á 95 €, 10–14 -vuotiaat
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

DIAKONIALEIRIT JUNNILAN LEIRIKESKUKSESSA

 

KUUROJEN LEIRI
Tervetuloa mukaan kuurojen leirille, kauniiseen Junnilaan tapaamaan kuuroja läheltä ja kauempaa! Leirillä on mukavaa viittomakielistä ohjelmaa ja yhdessä oloa. Mahdollisuus uintiin ja saunomiseen. Leiri järjestetään yhteistyössä Rauman seurakunnan kanssa.
Ajankohta:  17.6. – 20.6.
Vetäjät: Minna Taimi
Hinta: 51€/hlö/ kahden hengen huoneessa, 75€/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 102/150 € henkilö.
Ilmoittautumiset 25.5. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

KuuskytPLUS LEIRI
KuuskytPLUS –leiri on tarkoitettu ihan kuin otsikossakin on – yli kuuskymppisille. Ohjelmassa leirillä on mukavaa yhdessäoloa, hartaushetkiä, musiikkia, viriketoimintaa mielelle ja keholle sekä hyvää ruokaa.
Ajankohta: 1.7. – 5.7.
Vetäjät: Ulla-Maija Virén ja Kirsi Sassila
Hinta: 68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136/200 € henkilö.
Ilmoittautumiset 7.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

KEHITYSVAMMAISTEN PERHELEIRI
Kehitysvammainen voi tulla leirille yksin, omaisen tai hoitajan kanssa. Yksin leirille tulevan tulee selviytyä omatoimisesti päivittäisistä rutiineista kuten pukeutumisesta, peseytymisestä ym. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille kehitysvammaisille. Ohjelmassa on yhdessäoloa ja monenlaista toimintaa.
Ajankohta: 8.7. – 12.7.
Vetäjät: Vilja Arvela-Halminen ja Carita Anttila
Hinta:68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä, lapset 4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta 136/200 € henkilö.
Ilmoittautumiset 17.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

YKSINASUVIEN LEIRI
Yksinasuvien leiri järjestetään tänä kesänä ensimmäisen kerran. Se on tarkoitettu kaikenikäisille yksin kotona asuville ja yhteistä ohjelmaa ja seuraa haluaville. Leirillä on monenlaista tekemistä, mm. retki Suomi Areenalle, ja tietysti hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Luvassa on toiminnallinen leiri, joka sisältää paljon kävelyä.
Ajankohta: 15.7. – 18.7.
Vetäjät: Kristiina Johansson ja Tiia Verho
Hinta:56 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 80 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 107/155 € henkilö.
Ilmoittautumiset 8.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

HENGÄHDÄ HETKEKSI -leiri
Kaipaatko arkeesi pysähdystaukoa? Leiri tarjoaa mielen, sielun ja kehon virkistystä. Lataa akkuja kauniissa luonnossa liikkumalla, hengähdä kiireettömyydessä ja hiljentymishetkissä. Rauhoita mielesi konkreettisesti hiljaisuuden iltapäivässä, jolloin myös teemme kävelyretken Reposaaren kirkkoon. Leirin teemana on Ainutlaatuinen Aikamme.
Ajankohta: 22.7. – 25.7.
Vetäjät: Minna Salminen ja Teija Eloranta 
Hinta:51 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 75 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 102/150 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

OMAISHOITAJIEN JA HOIDETTAVIEN LEIRI
Leiri on tarkoitettu omaishoidon tukea saaville omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen. Leiriltä voit ammentaa iloa ja voimaa arjessa jaksamiseen. Luvassa mukavaa, virkistävää ohjelmaa, vertaistukea ja lepoa kauniin luonnon keskellä. Leiri järjestetään yhteistyössä Porin Perusturvan kanssa.
Ajankohta: 29.7. – 2.8.
Vetäjät:Emilia Korkeaoja ja Elina Virtalaine
Hinta: 68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136 /200 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä  

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

ELÄKELÄISTEN LEIRI
Eläkeläisten leirille ovat kaikenikäiset eläkeläiset tervetulleita. Kauniin luonnon keskellä voi kerätä voimia ja osallistua omien voimien mukaan leirin ohjelmaan.  Leiri tarjoaa mahdollisuuksia virkistävään yhdessäoloon, seurusteluun ja erilaisiin ohjelma- keskustelu- ja liikuntatuokioihin. Myös levolle ja hiljentymiselle jätetään tilaa.
Ajankohta:5.8. – 9.8.
Vetäjät: Anne Saarinen ja Pirjo Ojavalli
Hinta:73 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 105 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 141/205 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

ELOLEIRI ”Elämän eväitä eloleiriltä!”
"Jumalan matkaeväät eivät lopu milloinkaan"
Yhdessäolosta iloiten mukavan ohjelman parissa. Nauraen, laulaen, hiljentyen. Tule mukaan virkistymään!
Ajankohta: 12.8. – 16.8.
Vetäjät: Tiina Kulha ja Anne-Maarit Lahtivirta
Hinta: 68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136 / 200 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

Syksyn leskenlehdet
Leskeksi jääminen muuttaa koko elämän. Uudessa elämäntilanteessa vertaistuki on ihan parasta lääkettä.  Leskien leirille voit tulla oli sitten leskeksi jäämisestäsi jo vuosia tai vasta vähän aikaa. Ehkä kuitenkin on hyvä, että suurin suru on jo käsitelty.  Leirin ohjelmassa on yhdessäoloa, vertaistukea ja vaihtelevaa ohjelmaa.
Ajankohta:19. – 20.8.
Vetäjät: Kirsi Sassila ja Ulla-Maija Viren
Hinta:22 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 30 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 39/55 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

Kesäretki Ahvenanmaalle 4.-6.6.2019

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

19.6.2019 Raamattukylä -retkiilmoittautuminen alkaa 23.4. ja loppuu 30.5.
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

Noormarkun seurakunnan kesäleiri

7-14 -vuotiaille, leirille otetaan 50 lasta.

Ajankohta: 31.7-2.8. 2019 Silokalliolla.
Vetäjät: Anja Jalonen, Hannu Anttoora, Seija Katajisto ja Irene Suomi.
Hinta: 25€ sisältää yhteiskuljetuksen.

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

 

 

 

 

 

 


 

Junnilan ristiranta.

DIAKONIALEIRIT SILOKALLION LEIRIKESKUKSESSA

PERHELEIRI
Leiri kaikenikäisille perheille, myös yksinhuoltajille. Ohjelmassa virkistävää yhdessäoloa, ulkoilua, pelejä, uimista Joutsjärvessä, saunomista, makkaranpaistoa, askartelua, lauluhetkiä ja leirijumalanpalvelus. Tule mukaan nauttimaan kauniista Kullaan järvimaisemasta saamaan mukavia muistoja!
Ajankohta: 24.6. – 27.6.
Vetäjät Anne Kangas ja Lea Rantamaa
Hinta: 56 €/hlö, lapset  4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta kuin Porin ev.lut. seurakuntiin kuuluvilta hinta on 107€/hlö.
Ilmoittautumiset: 1.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle


PERHELEIRI
Kaipaako perheesi kesälomalla ohjelmaa, tekemistä ja kavereita, mutta myös luonnonrauhaa ja hiljaisuutta? Perheleirillä voi kokea kaikkea sitä. Siellä on monenlaista puuhaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen. Tervetuloa, myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa.
Ajankohta: 1.7. – 4.7.
Vetäjät: Tiia-Maria Leino, Hanna-Leena Piittala ja Heikki Hesso
Hinta: 56 €/hlö, lapset  4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta kuin Porin ev.lut. seurakuntiin kuuluvilta hinta on 107 €/hlö.
Ilmoittautumiset: 1.6. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

#RAUHA PERHEIDEN VIIKONLOPPU SILOKALLIOLLA
Lähde perheen kanssa etsimään ja löytämään rauhaa ja rentoutumista arkeen. Syksyinen metsä houkuttelee hiljentymään, ja ehkä mättäältä löytyy vielä marjoja pieneen herkkuhetkeen.
Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä viikonloppua vauvasta vaariin, luvassa on mukavaa ohjelmaa, kuten huumorihommia, rentoutumista luonnon helmassa ja hyvää ruokaa.

Ajankohta: 6.9 – 8.9.
Vetäjät: Tiia-Maria Leino ja Satu Katila
Hinta: 34 €/hlö, lapset  4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta kuin Porin ev.lut. seurakuntiin kuuluvilta hinta on 68€/hlö.
Ilmoittautumiset: 19.8. mennessä

Siirry ilmoittautumislomakkeelle