Varhaisnuorten leirit

Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu koululaisille, eli 7-14 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Leirikirjeen liitteenä on myös huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Tyhjiä huoltajasitoumuksia on työntekijöillä tarjolla leirille lähdettäessä. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Kaikkien varhaisnuorten leirien hinta on 25 €, ellei muuta ilmoiteta.


Junnilassa majoitumme kahden hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

 

 

Supersankarileiri 12.-14.6.

Tämä leiri on kaikille oman elämänsä supersankareille. Vauhtia riittää, sillä pääsemme mm. tutustumaan parkouriin! Lisäksi pohdiskelemme mikä on sankari ja miten voisimme itse olla sellaisia.

Ohjaajat: Mikko Jokinen, Vesa Saarela ja Anni Vaenerberg

Ilmoittaudu tästä (1.5. klo 15.00-21.5. klo 15.00)

Matkalla 14.-16.6.

Matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan, jos mua hiukkasen onnistaa, niin uuden ystävän saan. Matkalla -leirillä seikkaillaan pelien, laulujen, raamiksien ja mielikuvien avulla ympäri maailmaa. Olemme yhteisellä leirimatkalla ja vietämme aikaa yhdessä leiripuuhien parissa ja kivoja kesäjuttuja keksien. Jospa leiriltä löytyisi uusia ystäviäkin.

Ohjaajat: Kristiina Haarala, Jenna Johansson ja Mari Salin

Ilmoittaudu tästä (1.5. klo 15.00-21.5. klo 15.00)

Ihme ja kumma! 16.-18.6.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa! Ihmetellään yhdessä elämää ja eläimiä, maailmaa ja itseämme. Mitä elämää leirikeskuksen läheltä löytyy? Jos olemme ihan hiljaa, ehkä metsäneläimetkin näyttäytyvät!

Ohjaajat: Anni Vaenerberg ja Tiina Jokiperä, sekä toukokuun aikana varmistuva kolmas ohjaaja.

Ilmoittaudu tästä (1.5. klo 15.00-21.5. klo 15.00)

Sinäkö isonen?

Oletko käynyt Isosena VNT leirillä-koulutuksen? Haluatko päästä kokeilemaan käytännössä, mitä osaat? Kaikille kolmelle leireille haetaan isosia. Huomaathan, että voit hakea samalla lomakkeella useammalle leirille. 

Ilmoittaudu isoseksi tästä!

 

Toimintaan voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on toiminnassa tärkeää,
siksi noudatamme virallisia terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita. 


 

Junnilan ristiranta.