Varhaisnuorten leirit

Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu koululaisille, eli 7-14 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Leirikirjeen liitteenä on myös huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Tyhjiä huoltajasitoumuksia on työntekijöillä tarjolla leirille lähdettäessä. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Kaikkien varhaisnuorten leirien hinta on 25 €, ellei muuta ilmoiteta.


Silokalliolla majoitumme neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Lions Club tukee tänä vuonna leiritoimintaamme maksamalla 500 eurolla vähävaraisten osallistumismaksuja. Jos siis lapsesi haluaisi osallistua varhaisnuorten leirille, mutta perheenne talous estää osaliistumisen, ota yhteys oman seurakuntasi diakoniatyöntekijään.

Isä-poikaleiri 23.-25.9.

Isä-poika leirillä touhutaan yhdessä kaikenlaista kivaa. Tarinoimme, uimme, saunomme, askartelemme. Olemme paljon ulkona luonnossa.

Hinta 25€

Ilmoittautumisaika on päättynyt!

Lisätiedot: Vesa Saarela (vesa.saarela@evl.fi, 0400309794)

 

Syysloman 2022 varhaisnuorten leirit

Alla leirimainos vuoden 2022 syysloman leireistä. Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Kaikkien varhaisnuorten leirien hinta on 25€.

 

Isoseksi varhaisnuorten leirille voit hakea tästä.

 

 

Toimintaan voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on toiminnassa tärkeää,
siksi noudatamme virallisia terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita. 


 

Junnilan ristiranta.