Leiritoimintaa

Varhaisnuorisotyön leirit

Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit ovat 7–14 -vuotiaille, ellei toisin mainita. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse maksulinkin leiristä sekä leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Majoitumme Silokalliolla neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Leirille voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on leirillä tärkeää, siksi seuraamme koronatilannetta ja noudatamme korona-ajan virallisia ohjeita. Leirit perutetaan jos tautilanne pahenee. Poikkeuksellisesti laskutamme leirit vasta jälkikäteen. 

Kevät 2021 ilm. alkaa 7.1.2021 klo 18

 

5.–7.3. Yhdessä aikuinen-koululainen-leiri
(ilm. viim. 14.2. klo 23.59) 
Kristiina Haarala 0400 309 816
Leiri on koululaisille (alle kouluikäinen sisarus jää vielä odottamaan omaa leirivuoroaan) ja aikuinen voi olla äiti, isä, kummi, mummu, pappa, aikuinen sisarus tai jokin koululaiselle tärkeä aikuinen. Ilmoittautuminen tapahtuu huoneittain eli kerralla pitää ilmoittaa kaikki samassa huoneessa olijat. 
Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää, yhdessä on turvallista olla ja opetella elämää. Koululaisten ja aikuisten yhteistä leireilyä, laulua, leikkiä, askartelua ja ulkoilua. 
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

12.–14.3. Eräily
(ilm. viim. 21.2. klo 23.59)
Mikko Jokinen 0400 309 823
Leirillä ollaan paljon ulkona, tutustutaan luontoon ja opetellaan erilaisia erätaitoja. Leiriläiset pääsevät myös itse kokeilemaan erilaisia erätaitoja sekä pienmmissä ryhmissä että yhdessä koko leiri. Erätaitojen lisäksi leikimme ulkona erilaisia ulkoleikkejä. Kauniin Joutsijärven rannasa paistamme tulilla makkaraa ja nautimme lämmintä mehua tai kahvia. Ohjelmaan kuuluu myös hartaushetkiä, joissa tutustumme raamattuun ja sen kertomuksiin. Leiriläisillä on myös vapaa-aikaa.
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

26.–28.3. Metsäseikkailu
(ilm. viim. 7.3. klo 23.59)
Anne Saarela 0400 309 836
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Junnilan ristiranta.