Varhaisnuorten leirit

Varhaisnuorten leirit ovat tarkoitettu koululaisille, eli 7-14 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Leireille mahtuu 24 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Leirikirjeen liitteenä on myös huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Tyhjiä huoltajasitoumuksia on työntekijöillä tarjolla leirille lähdettäessä. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Kaikkien varhaisnuorten leirien hinta on 25 €, ellei muuta ilmoiteta.

Junnilassa majoitumme kahden hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Talvilomalla 2023 emme valitettavasti järjestä varhaisnuorten leirejä. Leirit on korvattu toimintapäivillä ja viikonloppuleirillä.

Kevätleiri

Järjestämme kevätleirin Junnilassa 3.-5.3. Leirillä leikitään, lauletaan, pelataan ja puuhaillaan. Ohjaajina toimivat Kristiina Haarala, Tiitta Pietilä ja Anja Jalonen. Leirin hinta on 25 €.

Ilmoittaudu mukaan tästä! Ilmoittautumisaika on 23.1. klo 15.00 - 13.2. klo 15.00.

Talviloman toimintapäivät korvaavat tänä vuonna talviloman varhaisnuorten leirit. Toimintapäiviä on neljä kappaletta, ja jokaisessa tarjoamme lounaan ja välipalan. Toimintapäivän hinta on 15 €. Ilmoittautumisaika alkaa 23.1. klo 15.00 ja päättyy 5.2. klo 15, ja ilmoittautumaan pääset tästä.

20.222.2. ja 23.2. lähdemme retkelle Silokalliolle. Linja-auto lähtee seurakuntakeskukselta (Eteläpuisto 10) klo 10 ja palaa samaan paikkaan klo 16.

21.2 luvassa on askartelupäivä seurakuntakeskuksen E10:ssä (Eteläpuisto 10 B, katutaso) klo 10-16. Askarrellaan, piirretään ja puuhaillaan.

Toimintaan voi osallistua vain terveenä.
Kaikkien turvallisuus on toiminnassa tärkeää,
siksi noudatamme virallisia terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita.

Junnilan ristiranta.