Leiritoimintaa

Varhaisnuorisotyön leirit

Leireille mahtuu 20–28 lasta ja varasijalle 10 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit ovat 7–14 -vuotiaille, ellei toisin mainita. Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse maksulinkin leiristä sekä leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, yhteiskuljetuksesta ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna samana päivänä, kun leirille lähdetään. Varasijoilla olijat saavat tiedon tekstiviestillä. Majoitumme Silokalliolla neljän hengen huoneissa joissa on wc- ja suihkutilat. Ruokailussa huomioimme ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

Porin seurakuntayhtymä on päättänyt perua varhaisnuortenleirit kesältä 2020 koronavirusepidemian vuoksi. Seurakuntayhtymä ja varhaisnuorisotyöntekijät haluavat toivottaa leiriläisille ja heidän perheilleen aurinkoista, turvallista ja siunattua kesää! Kirkkojunnut Porissa-youtubekanavalta löydätte piristystä ja puuhaa myös kesäpäiviin.

Diakonialeirit Junnilan leirikeskuksessa

Kuurojen leiri

Tervetuloa mukaan kuurojen leirille, kauniiseen Junnilaan tapaa-maan kuuroja läheltä ja kauempaa! Leirillä on mukavaa viittomakie-listä ohjelmaa mm. olympialaiset, visailua ja leirijumalanpalvelus.Hiljennytään Sanan äärellä, saunotaan, grillataan ja nautitaan hyvästä ruoasta. Yhdessäoloa kauniissa merimaisemissa Leirejä järjeste-tään yhteistyössä Rauman seurakunnan kanssa.

Ajankohta 15.6.–18.6.
Vetäjät Minna Taimi
Hinta 51€/hlö/kahden hengen huoneessa, 75€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 102/150 €/hlö.
Ilmoittautumiset: Pidettäväksi aiottu kuurojen leiri on peruttu koronaviruksesta johtuvan riskin vuoksi.

Yksinasuvien leiri

Yksinasuvien leiri on tarkoitettu kaikenikäisille yksin kotona asuville ja yhteistä seuraa ja ohjelmaa haluaville. Leirillä lauletaan, kilpaillaan, hiljennytään Sana äärellä, saunotaan ja retkeillään lähimaastossa. Nautitaan yhdessä tai yksin luonnon rauhasta ja merimaisemasta sekä syödään hyvää ruokaa.

Ajankohta 30.6.–3.7.
Vetäjät Kristiina Johansson ja Tiia verho
Hinta 56€/hlö/kahden hengen huoneessa, 80€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 107/155 €/hlö.
Ilmoittautumiset 5.6. mennessä

Omaishoitajien ja hoidettavien leiri

Leiri on tarkoitettu omaishoidon tukea saaville omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen. Leiriltä voi ammentaa iloa ja voimaa arjessa jaksamiseen. Luvassa mukavaa, virkistävää ohjelmaa, vertaistukea ja lepoa kauniin luonnon keskellä. Leiri järjestetään yhteistyössä Porin Perusturvan kanssa.

Ajankohta 6.–10.7.
Vetäjät Emilia Korkeaoja ja Elina Virtalaine
Hinta 68€/hlö/kahden hengen huoneessa, 100€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136/200 €/hlö.
Ilmoittautumiset 12.6. mennessä

Eläkeläisten leiri

Eläkeläisten leirille ovat kaikenikäiset eläkeläiset tervetulleita. Kauniin luonnon keskellä voi kerätä voimia ja osallistua omien voimien mukaan leirin ohjelmaan. Leiri tarjoaa mahdollisuuksia virkistävään yhdessäoloon, seurusteluun ja erilaisiin ohjelma- keskustelu- ja liikuntatuokioihin. Myös levolle ja hiljentymiselle jätetään tilaa.

Ajankohta 13.–17.7.
Vetäjät Pirjo Ojavalli, Anne Saarinen.

Hengähdä hetkeksi -leiri

Leiri tarjoaa mielen, sielun ja kehon virkistystä ja rauhoittumista luontoteeman äärellä. Hengähdä kauniissa luonnossa liikkumalla ja koe luonnon hoitava vaikutus. Rauhoita mielesi kiireettömyydessä, hiljentymishetkissä ja hiljaisuuden iltapäivässä, jossa teemme retken kävellen (1 km) Reposaaren kirkkoon.

Ajankohta 20.–23.7.
Vetäjät Minna Salminen ja Teija Eloranta
Hinta 51€/hlö/kahden hengen huoneessa, 75€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 102/150 €/hlö.

Kehitysvammaisten perheleiri

Kehitysvammainen voi tulla leirille yksin, omaisen tai hoitajan kanssa. Yksin leirille tulevan tulee selviytyä                                                    omatoimisesti päivän rutiineista kuten pukeutumisesta, peseytymisestä ym. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille kehitysvammaisille. Ohjelmassa on yhdessäoloa ja monenlaista toimintaa.

Ajankohta 27.–31.7.
vetäjät Carita Mäntysaari ja Veera Nurmi
Hinta 68€/hlö/kahden hengen huoneessa, 100€/hlö/
yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä, lapset 4–15 -vuotiaat puoleen hintaan ja alle 4 -vuotiaat maksutta. Muilta 136/200€/hlö.

Virkistystä varttunemmille -leiri

Vertaistukea, virkistystä ja lepoa varttuneemmalle väelle. Tule nauttimaan luonnon kauneudesta, hyvästä
ruoasta ja rennosta seurastaJunnilan leirikeskukseen. Leiri ohjelma on suunniteltu erityisestivarttuneemmalle väelle.
Ohjelmassa hartauksia, visailua ja kisailua,lepoa ja vertaistukea.

Ajankohta 3.–7.8.

Vetäjät Kirsi Sassila ja Ulla-Maija Virén

Hinta 73€/hlö/kahden hengen huoneessa, 105€/hlö/yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 141/205 €/hlö.
Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Eloleiri ”Elämän eväitä eloleiriltä!”

”Jumalan matkaeväät eivät lopu milloinkaan” Yhdessäolosta iloiten mukavan ohjelman parissa. Nauraen, laulaen, hiljentyen. Tule mukaan virkistymään!

Ajankohta 10.–14.8.
Vetäjät Tiina Kulha ja Anne-Maarit Lahtivirta

Diakonialeirit Silokallion leirikeskuksessa

Perheleiri

Kaipaako perheesi kesälomalla ohjelmaa, tekemistä ja kavereita, mutta myös luonnonrauhaa ja hiljaisuutta? Perheleirillä voi kokea kaikkea sitä. Siellä on monenlaista puuhaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen. Tervetuloa, myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa.

Kesän diakonian perheleirit ovat peruttu koronaviruksesta johtuvan riskin vuoksi.

Junnilan ristiranta.