Leiritoimintaa

DIAKONIALEIRIT JUNNILAN LEIRIKESKUKSESSA

HYVINVOINTI JA VOIMAVARALEIRI 6.8. – 10.8.
Leiri on suunnattu erityisesti neurologisiin sairauksiin sairastuneille ja heidän läheisilleen esimerkiksi  aivohalvaus, afasia, ms-tauti, parkinsonintauti ym. Jotta pystyt nauttimaan leiristä sairaus on hyvä olla hyvässä hoitotasapainossa! Leirillä ei tehdä hoitotoimenpiteitä! Tarvittaessa Sinulla tulee olla oma avustaja mukana leirillä. Ohjelmassa ulkoilua, Sanaa, laulua, pelejä, visailuja, hyvää ruokaa, virkistystä ja vertaistukea sekä sairastuneille, että läheisille yhdessä ja erikseen.

Vetäjät  Kirsi Sassila ja Virén Ulla-Maija
Hinta 73 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 105 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 141/205 € henkilö.
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

ELOLEIRI ”Iloa ja valoa eloleiriltä!” 13.8. – 17.8.
On ilo olla yhdessä, viettää hyvää hetkeä. On ilo olla yhdessä, Taivaan Isän lähellä.
Vetäjät  Tiina Kulha ja Anne-Maarit Lahtivirta
Ilmoittautumiset 20.6. mennessä

Varhaisnuorten leirit 2018

Leireille otetaan 20–28 lasta leiristä riippuen ja varalle 10 lasta. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Leireille mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoitettuun sähköpostiin maksulinkin leiristä sekä leirikirjeen, jossa on tiedot varusteista, kuljetuksista (yhteiskuljetus) ja muista leiriin liittyvistä asioista. Paperipostilla tulee kotiin huoltajasitoumus, joka palautetaan ohjaajalle allekirjoitettuna

Lisätietoa kaikista leireistä antaa Maija Hannonen 0400 309 772 tai maija.hannonen@evl.fi

Isä-poikaleiri Silokalliolla 5.-7.10

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Junnilan ristiranta.

DIAKONIALEIRIT SILOKALLION LEIRIKESKUKSESSA

PERHEIDEN VIIKONLOPPU SILOKALLIOLLA 28.9. – 30.9.
Pieni hengähdyshetki arkeen ja pimenevään syksyyn kaikenlaisille perheille. Uskallatko kurkistaa mitä metsästä löytyy? Maltatko istua hetken hiljaa puun juurella tai kiven nokassa? Tunnetko enkelin siiven hipaisun? Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä viikonloppua vauvasta vaariin, luvassa on mukavaa ohjelmaa, kuten huumorihommia, rentoutumista luonnon helmassa ja hyvää ruokaa.
Vetäjät  Tiia-Maria Leino ja Satu Katila
Hinta 34 €/hlö, lapset  4 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan ja
 alle 4 –vuotiaat maksutta. Muilta kuin Porin ev.lut.
 seurakuntiin kuuluvilta hinta on 68€/hlö.
Ilmoittautumiset 7.9. mennessä