Porin Teljän seurakunta

Kotiseurakunta kutsuu sinua seurakuntayhteyteen!
Ihmisten välinen yhteys rakentaa sovintoa, jaksamista ja iloa. Yhteys toteutuu kohtaamisissa, ryhmässä tai yhteisessä palvelutehtävässä. Yhteys on myös hengellistä yhteyttä, kaikkien pyhien, siis Jeesuksessa armahdettujen, yhteyttä. Seurakuntalainen messussa on osa suurta pyhien joukkoa. Myös hiljaa yksinään rukoileva kuuluu joukkoon.

Kotiseurakunta kutsuu sinua osallistumaan, säännöllisesti tai harvakseltaan. Kotiseurakunta kutsuu sinut liittymään yhteiseen rukoukseen, joka liittää sinut mukaan toisten seurakuntalaisten kanssa.

`Pyrkikäämme siis rakentamaan rauhaa
  ja vahvistamaan toisiamme´    Room 14:19

Kaisa Huhtala
kirkkoherra

Valtioneuvosto ja kirkkohallitus ovat päivittäneet ohjeitaan koronatilanteesta 13.3.2020

Työntekijäkuvagalleria Porin Teljän seurakunta esittäytyy -vihkosen kannessa

Porin Teljän seurakunta esittäytyy. Vihko lähetetään postissa kaikille Yhtymän ulkopuolelta muuttaneille ja siinä kerrotaan yleisesti meidän toiminnastamme. Pääset tutustumaan esitteeseen klikkaamalla ylläolevaa kuvaa!

Porin Teljän seurakunnan virallinen sähköpostiosoite: porintelja(at)evl.fi

Porin Teljän seurakunnan facebook sivut: https://www.facebook.com/porinteljanseurakunta/

Seurakuntasihteeri
Porin Teljän seurakunta