Yhdessä perhekerhoon!

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä – keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Lapset ovat suuri ilo ja lahja seurakunnalle. Toivottavasti löydät seurakuntamme toiminnasta jotain juuri sinua ja perhettäsi kiinnostavaa. Perhekerhoissa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen ääressä.

Katso tästä kevään 2019 perhekerhojen kausisuunnitelma.

Ennakkoilmoitus!Tarkempi info myöhemmin,joten kannattaa seurata sivujamme.Perheille yhteinen tapahtuma Kullaan Silokalliolla ma 27.5. klo 15-19.00.Kulku omin kyydein,omat eväät mukaan.Rantasauna lämpenee ja uimaan voi pulahtaa.Makkaranpaistomahdollisuus rannassa.Ulkona meillä varattuna monipuolista tekemistä koko perheelle.Säänmukainen varustus.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhossa mukana lastenohjaajia sekä mahdollisia kutsuvierailijoita.

Olette lämpimästi tervetulleita perhekerhoihin!

Perhekerhot

PERHEKERHOPAIKAT:

Kalaholma Kalaholman kerhohuone,Uittomiehentie 8  keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaaja Sari Fisk

Kalaholmassa avataan ovet 10.00,joten voitte tulla jo silloin  "käymään taloksi" ,tapaamaan muita ja leikkimään.Perhekerhon yhteinen aloitus 10.30 päivän aiheen mukaan.

Väinölä: Väiskilä  Outokummuntie 61 J 76 keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaajat Kirsi Murto sekä Susan Yrjölä

Teljän kirkko keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaajat Jaana Uurainen ja Jenni Noppari
Teljän perhekerhon jälkeen on mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoushetkeen kirkkosalissa klo 12.15 ja jatkaa siitä SYKE-päivän vapaaehtoisen maksun lounaalle alakerran Koivula-saliin.

Esivallankadun perhekerho perjantaisin  klo 9–11
Tarjolla aamupala.