Yhdessä perhekerhoon!

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä – keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Lapset ovat suuri ilo ja lahja seurakunnalle. Toivottavasti löydät seurakuntamme toiminnasta jotain juuri sinua ja perhettäsi kiinnostavaa. Perhekerhoissa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen ääressä.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhossa mukana lastenohjaajia sekä mahdollisia kutsuvierailijoita.

Perhekerhon viikkosuunnitelma kevät 2020

Tällä hetkellä kokoavaa toimintaa ei ole.

Tervetuloa mukaamme Porin Teljän seurakunnan lapsille ja perheille fb-sivuille.

Olette lämpimästi tervetulleita perhekerhoihin!

Perhekerhot

PERHEKERHOPAIKAT:

Kalaholma Kalaholman kerhohuone,Uittomiehentie 8  keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaaja Sari Fisk

Kalaholmassa avataan ovet 10.00,joten voitte tulla jo silloin  "käymään taloksi", tapaamaan muita ja leikkimään. Perhekerhon yhteinen aloitus 10.30 päivän aiheen mukaan.

Väinölän kirkko, Päkintie 1, keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaajat Kirsi Murto sekä Susan Yrjölä

Teljän kirkko keskiviikkoisin klo 10.30–12
Lastenohjaaja Jenni Noppari
Teljän perhekerhon jälkeen on mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoushetkeen kirkkosalissa klo 12.15 ja jatkaa siitä SYKE-päivän vapaaehtoisen maksun lounaalle alakerran Koivula-saliin.

Esivallankadun perhekerho tiistaisin  klo 9–11
Tarjolla aamupala.
Lastenohjaajat Susan Yrjölä sekä Kirsi Murto

Sampolan perhekerho perjantaisin  Itätuulen yhtenäiskoulun yhteisötila Salongissa os.Kalskeentie 9  klo 9–12. Yhteistyö Porin Kaupungin perhekahvilan kanssa.
Tarjolla aamupala.Lastenohjaajat Kirsi Murto sekä Susan Yrjölä

Porin Teljän seurakunta