Yhdessä perhekerhoon!

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä – keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

Lapset ovat suuri ilo ja lahja seurakunnalle. Toivottavasti löydät seurakuntamme toiminnasta jotain juuri sinua ja perhettäsi kiinnostavaa. Perhekerhoissa leikitään, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Saamme jakaa viipyileviä hetkiä kahvikupposen ääressä. 

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhossa mukana lastenohjaajia sekä mahdollisia kutsuvierailijoita.

Perhekerhopaikat

Esivallankatu 6, seurakuntakoti

Os. esivallankatu 6

Esivallankadun perhekahvila Maanantaisin klo 9 - 11 

Lastenohjaaja: Susan Heikkinen p. 0447 309 673

 

Kalaholman kerhohuone

Os. Uittomiehentie 8b 

Keskiviikkoisin klo 10.00 - 12 .00 

Lastenohjaaja: Sari Fisk p. 0447 309 680 

Kalaholman olohuone ke 20.9. sekä 22.11. klo 10-14.00. Aloitamme rauhassa "pelkällä" kahvikupposella, viipyillen. Tässä kohdin voit myös nauttia mahdollisista omista eväistä tai myöhemmin iltapäivällä. Ohjattua toimintaa, leikkiä ja kohtaamisia. Yhteistä aikaa peleihin. Hiljentymistä sekä rentoutumista. Päivän teema kulkee käsi kädessä perhekerhon kausisuunnitelman kanssa.Nautimme yhdessä pienen Sarin valmistaman lounaan. Kalaholman olohuonekerrat on suunnattu perhekerhotoimintaan osallistuville lapsiperheille. 

Tule leikkimään ja liikkumaan! nimensä mukaisesti Kalaholman kerhohuoneella leikitään ja liikutaan syyskaudella keskiviikkoisin  16.8. alkaen kello 17.-19.00 viikottain vaihtelevin teemoin koko perheelle.Kolmi-vuotiaasta ylöspäin lapsi  voi tulla myös itsekseen vanhaan tapaan.-Sari

Väinölän kirkko

Os. Päkintie 1 - 3

Keskiviikkoisin klo 10.00 - 12

Perhekerhon yhteydessä toimii vauvakahvila. Erillistä toimintaa on kerhon aikana niin vauvaperheille kuin isommillekin lapsille. Perhekerhossa lapset touhuavat yhdessä omien huoltajiensa sekä toisten lasten kanssa. Nautimme aamiaista, vietämme yhteisiä leikki- ja hartaushetkiä, sekä perhekerhossa on myös mahdollisuus vertaistuen lisäksi keskustella seurakunnan työntekijöiden kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä.

Perhekerho & vauvakahvilan ohjaajat: Hanna-Mari Heinonen p. 0447 309 668  Susan Heikkinen ja diakonissa Veera Nurmi

Sampolan yhteisötilat Itätuulen koulurakennuksessa

Sampolan salonki os. Kalskeentie 9

Perhekerho perjantaisin klo 9 - 11:30
 
Lastenohjaaja: Susan Heikkinen 

Teljän kirkko

Os. Koivistonpuistikko 50

Seikkaileva perhekerho kokoontuu niin kotipesässään  Teljän kirkolla kuin muissa porilaisissa mielenkiintoisissa kohteissa maanantai-aamuisin klo 10-12. Tervetuloa seikkailemaan! Vetäjinä toimivat vaihtelevasti Hanna-Mari Heinonen p. 0447 309 668, kasvatuksen kappalainen Noora Tapiainen sekä diakonissa Veera Nurmi

Ohessa vielä erillinen mainos seikkailevasta perhekerhosta. Aina kokoontumispaikkana ei ole Teljän kirkko, ja pyydämme sinua rohkeasti ottamaan yhteyttä Hanna-Mari Heinoseen, saadaksesi tietoon oikean kokoontumispaikan kulloisenakin kertana.

Neljä erikokoista tikku-ukkoa kuvaamassa perhettä. Isä, äiti, tyttö ja poika.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Porin Teljän seurakunta
Uittomiehentie 8b
28300 Pori
Lastenohjaaja
Porin Teljän seurakunta
(02) 6238 700 vaihde
Lastenohjaaja,työvapaalla
Porin Teljän seurakunta
ma. lastenohjaaja
Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän rippikouluvastaava elokuun 2023 loppuun asti.