Lavian kappeli

Kirkkopolku 18 , 38600 Pori

Lavian kappeli kesällä

Lavian seurakunnan siunauskappeli on rakennettu vuonna 1938. Rakennustyön urakoi kauppias J. Aalto hämeenkyröläisen rakennusmestari J. Salovaaran piirustusten mukaan 130 000 markan urakkasummasta ja se valmistui jouluksi 1938.

Kappelissa suoritetaan vainajien siunaamisia. Kappelin alakerrassa sijaitsevat vainajien säilytystilat.

Lavian kappeli sisältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kirkkopolku 18, 38600 Pori

Seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset päivystävät Lavian kappelihautausmaalla.

Lavian kappelihautausmaalla tarjolla mehua ja kahvia klo 10-14 äitienpäivän alla. Tervetuloa!

Kirkkopolku 18, 38600 Pori

Pyhäinpäivän alla päivystys siunauskappelilla. Lämmintä juomaa ja seurakunnan työntekijöitä paikalla. Siunauskappelissa voit sytyttää läheiselle kynttilän.

Pyhäinpäivän alla päivystys siunauskappelilla. Tarjolla kuumaa juomaa ja seurakunnan työntekijöitä paikalla.