Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana

ERITYISAMMATTIMIEHEN TOIMI HAUTAUSPALVELUISSA

Erityisammattimiehen pätevyysvaatimuksena on vähintään käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus.

Työn pääasiallinen sisältö:

Hautojen kaivuu, peitto ja kunnostus sekä muut hautausmaatyöt.

Vahtimestarina siunauskappelissa toimiminen.

Koneiden ja kaluston korjaus ja kunnossapito sekä huoltojen seuranta.

Alueiden ja kiinteistöjen kunnossapitotehtävät mm. hiekoitus, auraus, siivous.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, järjestelmällisyyttä ja kykyä oman työn organisointiin. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuus ja palvelualttius ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Vähintään C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkeen ja päiväaikaan. Kappelityötä tehdään myös lauantaisin. Työ on jaksotyötä 153 tuntia/ 4vk. Työaika on siis keskimäärin 38h 15 min/viikko. Palkkaus on vaatimusryhmän 402 mukainen ( 2092,17 - 2387,17 euroa kokemuksesta riippuen )

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä hyvässä ja luotettavassa työyhteisössä.

Vapaamuotoiset hakemukset 23.9.2022 klo 12.00 mennessä osoitteella: Porin ev.lut. seurakuntayhtymä, Käppärän hautausmaa, Kellarikuja 2, 28120 Pori

Tiedustelut: Työnjohtaja Johanna Jokinen 0400 – 309 758 tai Ylipuutarhuri Sari Salow, 0400 – 309 735.

TALONMIES-VAHTIMESTARIN VIRKA

Viran hakuaika on 15.9.-30.9.2022 klo 12. Haku tapahtuu KirkkoHR-palvelun kautta. Lue koko ilmoitus ja hae.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

VAHTIMESTARI-SIIVOJAN VIRKA

TOIMISTOSIHTEERIN VIRKA

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Porin aluekeskusrekisterissä on haettavana TOIMISTOSIHTEERIN VIRKA. Viran hakuaika on 19.09.2022 - 02.10.2022 15:00. Lue koko ilmoitus ja hae.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.