Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän
Kiinteistöpalveluissa

on haettavana

Talonmiesvahtimestarin virka

Katso hakuilmoitus ja hakulomake Kirkon henkilöstörekryssä.

Seurakuntasihteerin kesälomasijainen

Työpaikkailmoitus ja hakuohjeet te-sivuilta.

Leiriavustaja diakonialeireille

Katso hakuilmoitus ja hakulomake Kirkon henkilöstörekryssä.

Kesätyöntekijöitä toimintakeskuksiin

Toimintakeskuksiin Silokalliolle (Kullaa) ja Junnilaan (Reposaari) haetaan kesätyöntekijöitä. Katso alta seuraavat kesätyöpaikkailmoitukset:

Porin seurakuntien

varhaiskasvatus etsii

Tarvittaessa töihin
kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.