Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Hautausmaille etsitään kausi- ja kesätyöntekijöitä

Kaikille Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan jälleen kesäkaudeksi hautausmaatyöntekijöitä. Hautausmaatyöt sisältävät mm. nurmikon leikkaamista, trimmeröintiä, kukkien hoitoa ja kastelua, rikkaruohojen kitkentää ja haravointia ynnä muita hautausmaaympäristön hoitotöitä. Etsimme joukkoomme myös pienkoneiden huollon ja käytön taitavia henkilöitä. Etsimme piha- ja puutarhatöistä kiinnostuneita, vastuuntuntoisia ja vähintään 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä.

Jos olet kiinnostunut fyysisestä ja merkityksellisestä työstä lue täältä lisätietoja (PDF) ja tulosta ja täytä työhakemus hautausmaille tästä linkistä. Täytä hakemus huolellisesti. Kausityöntekijöitä kutsutaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Kesätyöntekijät valitaan hakemusten perusteella.

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.