Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Porin seurakuntien

varhaiskasvatus etsii

Tarvittaessa töihin
kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän

hautauspalvelut etsii

Hautausmaiden kesä- ja kausityöntekijöitä

Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja toimeliasta otetta työhön sekä vastuuntuntoista ja aloitteellista suhtautumista työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan on eduksi. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä ja suomen kielen taitoisia.

Kausityöntekijän työsuhde kestää 4-6 kuukautta ja kesätyöntekijän työsuhde kestää 4-8 viikkoa. Mikäli opiskelut tai muu elämäntilanne vaikuttaa työsuhteen ajoittamiseen, mainitse siitä jo hakemusvaiheessa. Hautausmaatyöt sisältävät mm. nurmikon leikkaamista, trimmeröintiä, kukkien hoitoa ja kastelua, rikkaruohojen kitkentää ja haravointia ynnä muita hautausmaaympäristön hoitotöitä.

Työ alkaa jaksotetusti huhtikuun puolivälistä kesäkuun loppuun. Työaika 38h 45min/vk. Työpäivät sijoittuvat ma-pe ja alkavat aina klo 7:00. Kappelissa vahtimestarina toimivalla myös lauantai voi olla työpäivä. Työsuhteessa noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta.

Paikkoja on seuraavasti:

• Käppärän hautausmaalla 30 kausityöntekijän ja 15 kesätyöntekijän paikkaa.

• Käppärän hautausmaalla kolme erityisammattimiesten kesälomatuuraajaa. Työhön kuuluu hautausmaatyön lisäksi hautojen kaivuu, vahtimestarina siunaustilaisuuksissa toimiminen ja krematoriotyöskentely. Tehtävässä on tärkeää täsmällisyys ja valmius omaisten kohtaamiseen sekä ajokortti ja koneenkäyttökokemus.

• Metsähautausmaalla kaksi kausityöntekijän paikkaa. Työt sisältävät hautausmaatyön lisäksi haudankaivuu- ja vahtimestaritöitä sekä kiinteistönhoitoon liittyviä töitä.

• Noormarkun hautausmaalla neljä kausityöntekijän ja kaksi kesätyöntekijän paikkaa.

• Ahlaisten hautausmailla kolme kausityöntekijän ja yksi kesätyöntekijän paikka.

• Reposaaren hautausmaalla kaksi kausityöntekijän paikkaa.

• Lavian hautausmailla yksi kausityöntekijän ja yksi kesätyöntekijän paikka.

• Pomarkun hautausmaalla kaksi kausityöntekijän ja kaksi kesätyöntekijän paikkaa.

Tulosta hakemus ja palauta täytettynä 28.2.2020 mennessä.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän

kiinteistö- ja hautauspalvelut etsii

Kirkon oppaita

Kirkkojen oppaita valitaan Keski-Porin, Ahlaisten, Reposaaren sekä Noormarkun kirkkoihin. Työ kestää 4-8 viikkoa ja työajat sovitaan kirkkojen aukioloaikojen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan 28.2.2020 mennessä osoitteeseen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Kiinteistöpalvelut/Liisa Pusa

Kellarikuja 2

28120 Pori

Juséliuksen mausoleumin oppaita

Käppärän hautausmaalla sijaitseva Juséliuksen mausoleumi on Porin suosituimpia nähtävyyksiä. Mausoleumin oppaiden työaika on normaali mausoleumin aukioloaika sekä lisäksi tilausesittelyt.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan 28.2.2020 mennessä osoitteeseen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Hautauspalvelut

Kellarikuja 2

28120 Pori

Oppailta edellytetään esiintymiskykyä, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä kiinnostusta kirkkotaidetta ja kristillistä perinnettä kohtaan. Kielitaidon vähimmäisvaatimuksena on sujuvan suomen kielen lisäksi osattava englantia ja ruotsia, eduksi katsotaan myös venäjä, saksa tai ranska.