Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

_______________________________________________________________________

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hautausmaille etsitään kausi- ja kesätyöntekijöitä.  

Hakuaika 1.1.-28.2.2023 

Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Arvostamme ahkeraa ja vastuuntuntoista suhtautumista työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan on eduksi. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä. Hautausmaatyöt sisältävät mm. nurmikon leikkaamista, trimmeröintiä, kukkien hoitoa ja kastelua, rikkaruohojen kitkentää ja haravointia ynnä muita hautausmaaympäristön hoitotöitä. 

Työaika 38h 15min/vk. Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaan. 

Kausityöntekijän työsuhde kestää 4-6 kuukautta. Työt sijoittuvat huhtikuun puolivälistä marraskuun alkuun. Peruspalkka on alkaen 1691,60 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää edellytysten täyttyessä.  

Kesätyöntekijän työsuhde kestää 1-2 kuukautta ajoittuen kesäkuun alusta elokuun loppuun. Mikäli opiskelut tai muu elämäntilanne vaikuttaa työsuhteen ajoittamiseen, mainitse siitä jo hakemusvaiheessa. Peruspalkka 1246 €/kk. 

Hautausmaatyössä työpäivät sijoittuvat ma-pe ja alkavat aina klo 7:00. Kappelissa vahtimestarina toimivalla myös lauantai voi olla työpäivä. Työsuhteessa noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta. 

Paikkoja on seuraavasti:  

  • Käppärän hautausmaalla 28 kausityöntekijän ja 15 kesätyöntekijän paikkaa. Pääosin työ on hautausmaatyötä. Etsimme joukkoomme myös pienkoneiden huollon taitavaa tekijää. Jotkin tehtävät edellyttävät ajokorttia. 

  • Metsähautausmaalla yksi kausityöntekijän paikka. Työhön kuuluu hautausmaatyötä, vahtimestaritöitä ja siivousta sekä haudankaivuutyötä. Yksi kesätyöntekijä. 

  • Noormarkun hautausmaalla neljä kausityöntekijän ja kolme kesätyöntekijän paikkaa. Isompien työkoneiden käyttö edellyttää ajokorttia.  

  • Ahlaisten hautausmailla kolme kausityöntekijän ja yksi kesätyöntekijän paikka. Isompien työkoneiden käyttö edellyttää ajokorttia. 

  • Reposaaren hautausmaalla kaksi kausityöntekijän paikkaa. 

  • Lavian hautausmailla yksi kausityöntekijän paikka. 

  • Pomarkun hautausmaalla kaksi kausityöntekijän ja kaksi kesätyöntekijän paikkaa.  

  • Voit kertoa hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut muista hautauspalveluissa tehtävistä töistä.  

Tästä linkistä avautuu työhakemus, jonka voit tulostaa ja täyttää

Hakemukset toimitetaan 28.2.2023 mennessä osoitteeseen  

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä 

Hautauspalvelut  

Kellarikuja 2  

28120 Pori 

Lisätietoja antaa Käppärän hautausmaan osalta työnjohtaja Teemu Kiviharju p. 0400-309 745, sähköposti teemu.kiviharju@evl.fi sekä muiden hautausmaiden osalta työnjohtaja Johanna Jokinen p. 0400-309 758, sähköposti johanna.m.jokinen@evl.fi Hakemuslomakkeita voi noutaa Hautauspalveluiden toimistosta (sijaitsee Käppärän hautausmaalla, osoitteessa Kellarikuja 2) tai tulostaa kirkkoporissa.fi sivustolta. Täytä hakemus huolellisesti. Kausityöntekijöitä kutsutaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Haastattelut aloitetaan hakuajan ollessa käynnissä. Kesätyöntekijät valitaan hakemusten perusteella. Valituille lähetetään tieto valinnasta maaliskuun loppuun mennessä. 

 

Käppärän hautausmaalle etsitään erityisammattimiehen kesälomasijaisia  

Hakuaika 1.1.-28.2.2023 

Haemme kuuden kuukauden työsuhteeseen kahta erityisammattimiehen kesälomatuuraajaa Käppärän hautausmaalle. Työt ajoittuvat toukokuun alusta lokakuun loppuun. Työhön kuuluu hautausmaatyön lisäksi mm. hautojen kaivuuta ja kunnostusta sekä vahtimestarina siunaustilaisuuksissa ja uurnanlaskuissa toimimista. Tehtävässä on tärkeää huolellisuus, yhteistyötaidot ja vastuullinen ote työhön. Työn luonne edellyttää myös valmiutta omaisten kohtaamiseen. Aiempi kokemus kiinteistötraktorin, puutarhakoneiden ym. koneiden ja laitteiden käytöstä ja huoltotöistä katsotaan eduksi. Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta sekä sisä- että ulkotyöhön. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe ja vahtimestaritöitä on myös lauantaisin. Työaika 38 h 15 min/vk. Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaan. 

Tästä linkistä avautuu työhakemuslomake, jonka voi tulostaa ja täyttää.

Hakemukset toimitetaan 28.2.2023 mennessä osoitteeseen  

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä 

Hautauspalvelut  

Kellarikuja 2  

28120 Pori 

Lisätietoja antaa työnjohtaja Teemu Kiviharju p. 0400-309 745, sähköposti teemu.kiviharju@evl.fi tai työnjohtaja Johanna Jokinen p. 0400-309 758, sähköposti johanna.m.jokinen@evl.fi

 

 

Porin seurakuntien 
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.