Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Mummun Kamari

hakee nuoria 15-17 vuotiaita kesätöihin seurakuntien kesäkerhoihin ja Mummun Kamariin.

Työn kesto 2 vko, 3.6.-16.6.2019.
Palkkio 350€.
Hakuaika 25.2.-22.3.2019

Hae kesätyötä tällä lomakkeella

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii

Tarvittaessa töihin
kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.