Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Hautausmaille etsitään kausi- ja kesätyöntekijöitä kesäkaudeksi 2022.

Hakuaika 1.1.-28.2.2022

Työntekijältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja innostusta ulkotyöhön. Arvostamme ahkeraa ja vastuuntuntoista suhtautumista työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai alan koulutus ei ole välttämätön, mutta perehtyneisyys ja kiinnostus piha- ja puutarhatöitä kohtaan on eduksi. Kaikkien valittavien tulee olla työsuhteen alkaessa 18 vuotta täyttäneitä. Hautausmaatyöt sisältävät mm. nurmikon leikkaamista, trimmeröintiä, kukkien hoitoa ja kastelua, rikkaruohojen kitkentää ja haravointia ynnä muita hautausmaaympäristön hoitotöitä.

Työaika 38h 15min/vk. Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaan.

Kausityöntekijän työsuhde kestää 4-6 kuukautta. Työt sijoittuvat huhtikuun puolivälistä marraskuun alkuun. Peruspalkka on alkaen 1658,43 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää edellytysten täyttyessä.

Kesätyöntekijän työsuhde kestää 1-2 kuukautta ajoittuen kesäkuun alusta elokuun loppuun. Mikäli opiskelut tai muu elämäntilanne vaikuttaa työsuhteen ajoittamiseen, mainitse siitä jo hakemusvaiheessa. Peruspalkka alkaen 1245,54 €/kk.

Lisäksi etsimme kuuden kuukauden työsuhteeseen erityisammattimiesten kesälomatuuraajia Käppärän hautausmaalle ja Metsähautausmaalle. Työhön kuuluu hautausmaatyön lisäksi mm. hautojen kaivuuta, vahtimestarina siunaustilaisuuksissa toimimista ja krematoriotyöskentelyä. Tehtävässä on tärkeää täsmällisyys ja valmius omaisten kohtaamiseen sekä ajokortti ja koneenkäyttökokemus.

Hautausmaatyössä työpäivät sijoittuvat ma-pe ja alkavat aina klo 7:00. Kappelissa vahtimestarina toimivalla myös lauantai voi olla työpäivä. Työsuhteessa noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta.

Paikkoja on seuraavasti:

• Käppärän hautausmaalla 30 kausityöntekijän ja 15 kesätyöntekijän paikkaa. Pääosin työ on hautausmaatyötä. Etsimme joukkoomme myös pienkoneiden huollon taitavaa tekijää. Jotkin tehtävät edellyttävät ajokorttia.
  • Metsähautausmaalla kaksi kausityöntekijän paikkaa. Työhön kuuluu hautausmaatyötä, vahtimestaritöitä ja siivousta sekä haudankaivuutyötä. Haudankaivuutyössä tarvitaan ajokorttia.
  • Noormarkun hautausmaalla neljä kausityöntekijän ja kaksi kesätyöntekijän paikkaa. Isompien työkoneiden käyttö edellyttää ajokorttia.
  • Ahlaisten hautausmailla kolme kausityöntekijän ja yksi kesätyöntekijän paikka. Isompien työkoneiden käyttö edellyttää ajokorttia.
  • Reposaaren hautausmaalla kaksi kausityöntekijän paikkaa.
  • Lavian hautausmailla yksi kausityöntekijän paikka.
  •  Pomarkun hautausmaalla kaksi kausityöntekijän ja kaksi kesätyöntekijän paikkaa.

Lisätietoja antaa Käppärän hautausmaan osalta työnjohtaja Teemu Kiviharju p. 0400-309 745, sähköposti teemu.kiviharju@evl.fi sekä muiden hautausmaiden osalta työnjohtaja Johanna Jokinen p. 0400-309 758, sähköposti johanna.m.jokinen@evl.fi Hakemuslomakkeita voi noutaa Hautauspalveluiden toimistosta (sijaitsee Käppärän hautausmaalla, osoitteessa Kellarikuja 2) tai tulostaa tästä hakemuslomakkeen. Täytä hakemus huolellisesti. Kausityöntekijöitä kutsutaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Kesätyöntekijät valitaan hakemusten perusteella. Valituille lähetetään tieto valinnasta maaliskuun loppuun mennessä.

Hakemukset toimitetaan 28.2.2022 mennessä osoitteeseen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Hautauspalvelut

Kellarikuja 2

28120 Pori

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.