Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Porin seurakuntarajat -kartta

Porin seurakuntien varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.

C-kanttorin virka,  Meri-Porin seurakunta

Meri-Porin seurakunta etsii musiikkityön kehittämisestä innostunutta kanttoria, katso työpaikka ilmoitus kokonaisudessaan kirkkoHR-sivuilta ja hae paikkaa 30.9.2020 mennessä.

HAUTAUSPALVELUIDEN TYÖNJOHTAJAN VIRKA

Porin ev.lut seurakuntayhtymässä on avoinna HAUTAUSPALVELUIDEN TYÖNJOHTAJAN VIRKA. katso työpaikka ilmoitus kokonaisudessaan kirkkoHR-sivuilta ja hae paikkaa 02.10.2020 klo 16 mennessä.