Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna seurakuntien tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi ja kussakin ilmoituksessa on suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle, muiden tarpeellisten tietojen lisäksi.

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.

Diakonian virka avoinna

Porin Teljän seurakunnassa on avoinna diakonian virka 1.1.2022 alkaen. Hakuaika on 12.10.-26.10.2021 klo 15.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja täytä hakulomake KirkkoHR-sivuilla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä