Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Alla ja oikealla listattuna tällä hetkellä avoinna olevia työpaikkoja. Uudet ilmoitukset tulevat listalla ylimmäisiksi. Jokaisessa ilmoituksessa on tarpeellisten tietojen lisäksi suora linkki kyseisen työpaikan hakulomakkeelle!

Mikäli avoimia työpaikkoja ei tällä hetkellä seurakunnissamme ole, niin silloin alapuolella on vain tyhjää.

_____________________________________________

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä hakee

ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hakuaika: 24.04.2024 - 10.05.2024 20:00

Työpaikkailmoitus ja hakulomake KirkkoRekry-sivulla.

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan vaikka vain lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien
varhaiskasvatuksesta vastaaviin.