Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunta on perunut toistaiseksi kaiken kokoavan toiminnan.

Lisätiedot jumalanpalveluksista ja toimiston palveluista Meri-Porin seurakunnan etusivulla.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Lähetys

Terveiset lähetysseurasta!

Kuuntele Lähetysseuran podcasteja
Kuulumisia globaalista kirkosta ja tarinoita kehitysmaiden ihmisten arkielämästä. Podcasteissa keskustelevat lähetystyöntekijä ja toimittaja Sari Lehtelä sekä pastori Petri Patronen.

Kolmiosainen sarja pohjautuu Lähetysseuran uudehkoon kirjaan ”Mitä kirkolle kuuluu?”. Kirjan artikkeleissa käsitellään lähetystyön näkymiä ja Kristuksen globaalin suurta murrosta. Luterilaisten kirkkojen tilaa niin maailmalla kuin koto-Suomessa pohtivat muiden muassa  piispa Jukka Keskitalo, professori Veli-Matti Kärkkäinen ja toiminnanjohtaja Rolf Steffansson.

Muita Lähetysseuran podcasteja ovat esim. Kohti kokonaista ihmisyyttä: Kirkon perheneuvonta Virossa ja Lähetysseura 160 vuotta: Ville Talola haastattelee Rolf Steffanssonia.

Löydät podcastit osoitteesta: https://soundcloud.com/kirkkomaailmalla

Suomen Lähetysseuran nimikkolähettimme ovat vuoden 2019 alusta lähtien
Leila ja Kari Pentikäinen (kuva yläpuolella) sekä Kirsi ja Marko Piittala (kuva alapuolella).

Leija ja Kari Pentikäinen

Leila ja Kari Pentikäinen työskentelevät Etiopiassa. He ovat olleet lähetteinä jo 1995 ja 2001 alkaneilla työjaksoilla Etiopiassa. Silloin heidän työnsä keskittyi Hosainan alueelle. Nyt he asuvat Addis Abebassa. Leila on kummilapsityön koordinaattori ja Kari kirkollisen työn koordinaattori. Heidän lapsistaan Aliisa ja Leevi ovat mukana Etiopiassa.

Kirsi ja Marko Piittala

Kirsi ja Marko Piittala ovat lähteneet ensimmäiselle työkaudelleen Israeliin helmikuussa 2018. Työkauden kesto on noin kaksi vuotta. He toimivat Israelissa lapsi- ja nuorisotyön asiantuntijoina. Heidän tavoitteena on juutalaisten ja palestiinalaisten nuorten rauhaisan yhteiselon vahvistaminen ympäristön jännitteistä huolimatta.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Uusia vapaaehtoisia kaivataan mukaan toiminnan suunnitteluun ja tapahtumiin!

Otamme vastaan lahjoituksia lähetysmyyjäisiin!

Kuvia lähetystyöstä

Etiopia - Aids ja orpotyö, Habtamu

Etiopia - Toimintakeskusten lasten ja nuorten kanssa Tosa-vuorelle

Etiopia - Yeabsera

Israel - Nuoret kristityt pohtivat tulevaisuutta

Lähetyspiirit

Tervetuloa mukaan kaikille aikuisille avoimeen lähetyspiiriin.

Kokoontuvat parittomina viikkoina

Katso myös:

Tulevia tapahtumia

• ke 20.3. klo 18 Pihlavan kirkon seurakuntasalissa Kauneimmat Hengelliset laulut, kahvitarjoilu
  • ke 10.4. Vesa ja Sari Lehtelä, entiset nimikkolähettimme vierailevat lähetyspiireissä  klo 14 Kyläsaaren seurakuntatalolla ja klo 16 Pihlavan seurakuntatalolla.
  • la 14.5. klo 16 Junnilan leirikeskuksessa Naisten ja lasten saunailta. Tiedustelut Pirjo Ojavalli 0400  309 738
  • su 18.8. klo 11.30 Piknik-tapahtuma Pihlavan kirkolla
Lähetystyö.