Ryhmätoiminta

Teljän kirkko

SYKE – Siunaavan yhteyden keskiviikko
Katso tarkemmin Teljän kirkon omilta sivuilta.

Päiväpiiri
Piiri kokoontuu maanantaipäivinä (parilliset viikot) klo 13–14.15 Teljän kirkolla. Kahvitarjoilu, keskustelua ja yhdessä oloa.

Väinölän kirkko

Kaipaatko juttutuokiota toisten kanssa? Ryhmät tarjoavat virkistystä ja mielekästä ajankulua. Lisätietoa Väinölän ryhmistä ja niiden kokoontumisajoista voit lukea seurakuntamme Tapahtumat-sivulla. Hakusanalla voit myös hakea määrättyä ryhmää.

Viikoittaisessa diakonian aamupalahetkessä voit osallistua maksuttomalle aamupalalle vapaamuotoisen juttutuokion merkeissä. Tilaisuus on avoin kaikille ikäryhmille sisältäen joskus oheisohjelmana musiikkihetkiä.

Diakoniapiiri on erityisesti ikääntyville suunnattu virkistävä ryhmä hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä. Ohjelmassa on myös eri teemojen käsittelyä ja vierailijoita.

Käsityöpiiri on vapaaehtoisten ryhmä, jossa voi tehdä käsitöitä ja askarrella tuotteita diakoniamyyjäisiin.

Sampola

Sampolan Tähden päiväpiiri, Puhurintie 1–3
Piiri kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 15-16 alakerran kerhohuoneessa.

Puhurin ahertajat, Sampolan kerhohuone
Ryhmä kokoontuu Erkki Karpin vetämänä joka maanantai klo 17–19 keskustelemaan ja askartelemaan yhdessä. Joka kolmannen viikon maanantai ryhmässä vierailee pastori.

Esivallankatu 6

Esivallankadun Ikääntyneiden kerho keväällä 2022  kokoontumiset Keskiviikkoisin 1xkk. Kokoontumiset 2.2, 2.3, 23.3, 20.4, 11.5. Yhdessäoloa mukavan ohjelman parissa. Hartaus. Kahviraha 2€.

Lisätietoja Esivallankatu 6:n  toiminnasta tai mahdollisesta  vapaaehtoistoiminnasta voi tiedustella diakoni Tiina Kulha 0400-309865.

Muut toimipisteet

Pinomäen koulu, Pinomäentie 190
Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13 Pinomäen koululla.   Piirissä vuorottelevat diakoniatyöntekijä ja pappi. Kevään 2022 kokoontumiset 27.1, 10.2, 24.2, 10.3, 24.3, 7.4, 2.4, 5.5

Tark.tiedustelut diakoni Tiina Kulha 0400-309865

Esivallankatu 6
28120 Pori

Alueet: Aravien alue, Tiilimäki, 6. osa, Pinomäki.

Päkintie 1
28330 Pori

Alueet: Harmaalinna, Kalaholma, Kartano, Koivistonluoto, Metallikylä, Mikkola ja Väinölä.

Puhurintie 22
28370 Pori

Alueet: Sampola, Impola, Vanha-Koivisto.

Kappalainen, lähimmäisentyö

Alueet: Syke-toiminta ja Yhteisvastuukeräys

diakoniatyöntekijä vs.
Porin Teljän seurakunta

Alueet: Koivula, Uusikoivisto, Tupala, Herralahti, Riihiketo, Tuomolantie.

diakoniatyöntekijä ma.
Porin Teljän seurakunta

Virkavapaalla. Sijaisena toimii Susanna Niinikoski.