Diakonia

Apua ja tukea

Jokainen tarvitsee joskus apua ja tukea. Diakoniatyössä olemme sinua varten.

Voit luottamuksellisesti keskustella mieltäsi painavista asioista diakoniatyöntekijän kanssa. Elämän kriisit ja taitekohdat, suru, yksinäisyys, sairaudet, ihmissuhdeongelmat, taloudelliset vaikeudet tai hengelliset kysymykset ovat asioita, jotka voit jakaa luottamuksella kanssamme. Ota rohkeasti yhteyttä.

Vastaanotot ja EU-ruokajakelu

Ahlaisten serakuntakoti tiistaisin 9–11, Anne Saarinen

Pihlavan seurakuntatalo maanantaisin 9–11 ja perjantaisin klo 9–11, muina aikoina ajanvarauksella.
Pirjo Ojavalli, Anne Kangas ja Anne Saarinen

Reposaaren pappila tiistaisin 9–11, Anne Kangas

Elämäntarinaryhmä

Elämäntarinaryhmästä voimaa - tie kohti sovintoa -tekstitiedosto

Vapaaehtoistyö

Tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon ahertamaan diakoniatyössä yhdessä meidän kanssamme.

Seurakunta- ja Raamattupiirit
Piirit ovat kaikille aikuisille avoimia ryhmiä, jossa voit rakentua hengellisesti, saada virkistystä ja vertaistukea sekä iloa elämääsi. Tervetuloa mukaan!

Ahlainen
  • Seurakuntapiiri tiistaisin klo 13
  • Raamattupiiri parittomat maanantait klo 13
Pihlava
  • Seurakuntapiiri Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 12
  • Seurakuntapiiri Kyläsaaren seurakuntatalolla joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 14
  • Raamattupiiri Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen (parillinen) torstai klo 16-17.30 (lisätietoja ryhmän vetäjältä Anna KasviseltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä)
Reposaari
  • Kuntokerho keskiviikkoisin klo 13

Sururyhmä

Kun läheisen kuolema ja suru koskettavat, moni kaipaa tukea. Ota yhteyttä sururyhmän ohjaajaan Anne Saariseen. Meri-Porissa pidettävistä sururyhmistä tietoa myös aikuistyön sivulla.

Katso myös:
Meri-Porin seurakunnan diakoniatiimi.