Diakonia

Apua ja tukea

Jokainen tarvitsee joskus apua ja tukea. Diakoniatyössä olemme sinua varten.

Voit luottamuksellisesti keskustella mieltäsi painavista asioista diakoniatyöntekijän kanssa. Elämän kriisit ja taitekohdat, suru, yksinäisyys, sairaudet, ihmissuhdeongelmat, taloudelliset vaikeudet tai hengelliset kysymykset ovat asioita, jotka voit jakaa luottamuksella kanssamme. Ota rohkeasti yhteyttä.

Vastaanotot ja EU-ruokajakelu

Ahlaisten serakuntakoti tiistaisin 9–11, Anne Saarinen

Pihlavan seurakuntatalo maanantaisin 9–11 ja perjantaisin klo 9–11, Pirjo Ojavalli, Anne Kangas ja Anne Saarinen

Reposaaren pappila tiistaisin 9–11, Anne Kangas

Elämäntarinaryhmä

Elämäntarinaryhmästä voimaa - tie kohti sovintoa -tekstitiedosto

Vapaaehtoistyö

Tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon ahertamaan diakoniatyössä yhdessä meidän kanssamme.

Diakoniakirppis

Diakoniatyön kirpputoritavaraa ja vaatteita myynnissä Pihlavan AarreAitassa, Huokontie 1. Aukioloajat: ma-pe 10–18 , la 10–16, su 12–16

Seurakunta- ja Raamattupiirit

Piirit ovat kaikille aikuisille avoimia ryhmiä, jossa voit rakentua hengellisesti, saada virkistystä ja vertaistukea sekä iloa elämääsi. Tervetuloa mukaan!

Ahlainen
  • Seurakuntapiiri tiistaisin klo 13
  • Raamattupiiri parittomat maanantait klo 13
Pihlava
  • Seurakuntapiiri Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 12
  • Seurakuntapiiri Kyläsaaren seurakuntatalolla joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 14
Reposaari
  • Raamattu- ja keskustelupiiri tiistaisin klo 12
  • Kuntokerho keskiviikkoisin klo 13

Sururyhmä

Kun läheisen kuolema ja suru koskettavat, moni kaipaa tukea. Ota yhteyttä sururyhmien vetäjiin Pirjo Tiiraan tai Anne Saariseen.

Katso myös:
Apua ja tukea – Arjen ongelmat