Päiväkerhot

Katso tästä päiväkerhojen kausisuunnitelma keväälle 2019.

Ennakkoilmoitus!Lapsiperheille valmisteltu tapahtuma omin kuljetuksin,omin eväin,Kullaan Silokalliolle ma 27.5. klo 15-19.00.Paikanpäällä monenlaista kivaa tekemistä ulkona.Säänmukainen vaatetus,rantasauna lämpeää ja uimaankin voi pulahtaa.Makkaranpaistomahdollisuus.Kannattaa seurata sivujamme,tarkempi mainos tulossa myöhemmin.

3–6 -vuotiaille

Päiväkerhoja 3–6 -vuotiaille lapsille on kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhomaksu on 38 euroa lukukausi. Sisaralennus on 50%. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta. Kerhomaksu kattaa mm. vakuutuksen ja toiminnan.

Kerhoon mukaan pienet eväät ja kerhotossut.

Varsinainen ilmoitatutumisaika syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on keväisin koko toimintakaudeksi. Kerhoon voi kuitenkin tulla mukaan myös kesken toimintakauden. Kysele vapaita kerhopaikkoja lastenohjaajilta kerhopisteittäin.

siirry ilmoittautumislomakkeelle

Teljän kirkko

ma ja to klo 9–12 sekä klo 13–16

Lastenohjaajat Jaana Uurainen ja Jenni Noppari

Väinölä: Väinölän kirkko

Päkintie 1
ma ja to klo 9–12
ma ja to klo 13–16
Lastenohjaajat Kirsi Murto ja Susan Yrjölä

Kalaholman kerhohuone
ma ja to klo 9–12
ti ja pe klo 9–12
tiistaisin iltakerho klo 17–19
Lastenohjaaja Sari Fisk

Iltakerho

Kalaholman kerhohuoneella tiistaisin klo 17.00–19.00. Hiljennymme pyhän äärelle. Toiminnallinen yhdessäolon hyvä hetki.  Iltakerhoon kutsumme mukaan 4-vuotta täyttäneitä, yläikärajaa ei ole. Iltakerhoon lapsi on aina tervetullut. Maksuton. Iltakerhoa ei ole : 9.4 , 16.4. eikä 30.4. Viimeinen Iltakerhokerta 21.5. Tervetuloa mukaan.Iltakerhossa mukana lastenohjaaja Sari Fisk.

Syyskaudella iltakerho siirtyy keskiviikkoiltoihin 17-19.00

Esivallankatu 6