3–6 -vuotiaille

Päiväkerhoja 3–6 -vuotiaille lapsille on kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhomaksu on 38 euroa lukukausi. Sisaralennus on 50%. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta. Kerhomaksu kattaa mm. vakuutuksen ja toiminnan.

Kerhoon mukaan pienet eväät ja kerhotossut.

Varsinainen ilmoitatutumisaika syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on keväisin koko toimintakaudeksi. Kerhoon voi kuitenkin tulla mukaan myös kesken toimintakauden. Kysele vapaita kerhopaikkoja lastenohjaajilta kerhopisteittäin.

Tällä hetkellä kokoavaa kerhotoimintaa ei ole .

Päiväkerhon viikkosuunnitelma kevät 2020

siirry ilmoittautumislomakkeelle

Teljän kirkko

ma ja to klo 9–12 sekä klo 13–16

Lastenohjaaja Jenni Noppari

Väinölä: Väinölän kirkko

Päkintie 1
ma ja to klo 9–12

Puuhakerho 6 - 8 vuotiaille

Väinölän kirkolla

torstaisin 13 - 16

Susan ja Kirsi

Kalaholman kerhohuone
ma ja to klo 9–12

-Sari -

Iltakerho

Jatkamme syyskaudella 2020

Kalaholman kerhohuoneella keskiviikkoisin  klo 17.00–19.00. Hiljennymme pyhän äärelle. Toiminnallinen yhdessäolon hyvä hetki.  Iltakerhoon kutsumme mukaan 4-vuotta täyttäneitä lapsia, yläikärajaa ei ole. Iltakerhoon lapsi on aina tervetullut. Maksuton.Tervetuloa  syyskaudella mukaan.

-Sari-

Porin Teljän seurakunta