Rippikoulut Noormarkun seurakunnassa

HUOMIO!

Nyt 21.9. 22 tulleen tiedon mukaan Silokallion toimintakeskuksen majoitustilat eivät ole käytössä kuntokartoituksessa ilmenneiden puutteiden vuoksi vuodelle 2023.

Tästä johtuen Ripari 2023 -lehdessä ilmoitettujen leirien ajankohtiin ja paikkoihin tulee muutoksia. Poikkeuksina ovat seurakuntien päivärippikoulut sekä Lapissa (Porin Teljän seurakunta) ja Kuusamossa (Keski-Porin seurakunta) järjestettävät rippikoululeirit.

Tältä seurakuntamme rippikoulusivulta alempaa löydät kohdan "Siirry ilmoittautumislomakkeelle". Siitä klikkaamalla pääset ilmoittautumaan.Lomakkeen kautta ilmoittautuneet saavat myöhemmin tiedot päivittyneistä rippikoulujen ajankohdista ja paikoista.

Tieto lähetetään sähköpostilla kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Sähköpostista löytyvän uuden linkin kautta voi ilmoittautua toivottuun ryhmään.

Lisätietoja asiasta voit kysyä oman seurakunnan työntekijältä.

RIPARI                                                PAIKKA                                 KONFIRMAATIO

N1  6.-11.6.2023                                Silokallio                               18.6. klo10 Lavian kirkko

N2  12.-19.6.2023                              Silokallio                               25.6. klo10 Pomarkun kirkko

N3  5.-10.7.2023                                Junnila                                  16.7. klo 10 Noormarkun kirkko

N4  25.7.-1.8. 2023                            Silokallio                                6.8.  klo10 Noormarkun kirkko

N5  2.-7.8.2023                                  Silokallio                               13.8. klo10 Noormarkun kirkko

Esa Laitinen toimii rippikouluvastaavana. Voit kääntyä hänen puoleensa, jos asiasi koskee Noormarkun kirkossa konfirmoitavien leirejä. Anja Jalonen toimii Pomarkun vastuuhenkilönä ja Anne-Maarit Lahtivirta Lavian alueen vastuuhenkilönä.

Kaverikoodi

Kaverikoodi kuuluu sähköiseen ilmoittautumiseen. Kaverikoodin avulla näemme, että haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään. Valmistaudu kuitenkin siihen, ettette ehkä yhdessä mahdu ykkösvaihtoehtoryhmäänne!

Näin käytät kaverikoodia:

1. Ilmoittaudu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta.
  2. Kun olet lähettänyt ilmoittautumiskaavakkeesi, ruudulle ilmestyy kaverikoodi.
  3. Anna kaverikoodi kaverillesi. Huom! Voit antaa kaverikoodin vain yhdelle ystävällesi.
  4. Kaverisi ilmoittautuu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta ja syöttää kaverikoodin heti ilmoittautumislomakkeen alussa. Ryhmätoiveenne ovat nyt automaattisesti samat, niitä ei saa enää muuttaa.
  5. Pyrimme siihen, että pääsette kaverin kanssa samaan ryhmään (mutta se ei ehkä ole ryhmätoiveidenne ykkösvaihtoehto!).

Nautitte kaverin kanssa rippikoulusta

Siirry ilmoittautumislomakkeelleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katso myös:

pappi