Evankelioimistyö

Evankelioimistyö vie sanoin ja sävelin ilosanomaa Jeesuksen pelastusteosta kaikille ihmisille. Jeesus Kristus kuoli meidän syntien tähden, ettei meidän tarvitsisi kuolla ikuisesti syntiemme tähden, vaan pääsisimme taivaaseen. :)

Tule mukaan iltoihin virvoittumaan ja rakentumaan. Siunausta!

Kesäraamattupiiri torstaisin klo 18, jatkuu 20.7. saakka Olotuvalla. Käymme läpi Filippiläis- ja Kolossalaiskirjeitä ja ja mukavassa seurassa.

Rukousillat klo 18, Olotupa (Ojurintie 2)

27.8. Tanja Häkkinen

Kristittyjen yhteinen rukous - ja ylistysilta

19.11. klo 18 Länsi-Porin kirkolla. Mukana Satu Salo (sana ja rukous), Maria Piiroinen (musiikki) ja Tanja Häkkinen (juonto, rukous).

Sley:n viikonloppu: Uskonpuhdistajan opissa

Rukousillat Olotuvalla (Ojurintie 2) klo 18.

20.9. Minna Marjaniemi, Pertti Kymäläinen.

15.11. Joona Isokorpi, Tanja Häkkinen.

Open Doors rukousilta

10.12 klo 18 Länsi-Porin kirkolla, Open Doors rukousilta, vieraita Open Doorsista. Juonto Tanja Häkkinen.

Rakkauden reunalla -konsertti

10.9. klo 18,  Rakkauden reunalla -konsertti Länsi-Porin kirkolla, Jippu. Mukana myös Tanja Häkkinen.

Kirsikankukkia

Länsi-Porin seurakunta