Ilmoittautuminen Porin Teljän seurakunnan rippikouluihin 2023

Keskiviikkona 22.9.2022 tulleen tiedon mukaan Silokallion toimintakeskuksen majoitustilat eivät ole käytössä kuntokartoituksessa ilmenneiden puutteiden vuoksi vuodelle 2023.

Tästä johtuen Ripari 2023-lehdessä ilmoitettujen leirien ajankohtiin ja paikkoihin tulee muutoksia. Poikkeuksina ovat Porin Teljän seurakunnan päivärippikoulu Cityripari sekä Lapissa järjestettävät rippikoululeirit (Lapin talvirippikoulu ja Lapin kesärippikoulu).

Alla olevan linkin kautta pääset ilmoittautumaan vuoden 2023 rippikoululaiseksi 3.-9.10.2022. Lisäksi, mikäli toiveenasi on päästä päivärippikouluun, Lapin talviriparille tai Lapin kesäriparille voit tehdä ilmoittautumisen linkin kautta 3.-9.10.2022.

Lomakkeen kautta rippikoululaiseksi vuodelle 2023 ilmoittautuneet saavat myöhemmin tiedon muista päivittyneistä Porin Teljän seurakunnan rippileirien ajankohdista ja paikoista. Leirit, joiden ajankohdat ja paikat päivittyvät myöhemmin ovat PT2, PT3, PT5, PT6, PT7 ja mahdollinen PT8. Tiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille vuoden 2022 loppuun mennessä. Sähköpostista löytyvän uuden linkin kautta voi ilmoittautua toivottuun ryhmään.

Lisätietoja asiasta voit kysyä Porin Teljän seurakunnan rippikouluvastaava Heidi Meriläiseltä p.0400309460 (ke-su).

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen rippikouluun

Porin Teljän seurakunnan vuoden 2023 rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuminen alkaa 3.10 klo 18.00 ja päättyy 9.10 klo 23.59. Linkki ilmoittautumiseen on tällä sivulla. Mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä rippikouluvastaava Heidi Meriläiseen.

Vuonna 2008 syntyneet seurakunnan jäsenet saavat syyskuussa Ripari 2023-lehden postitse. Riparilehtiä löytyy myös seurakuntatoimistostammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lehdestä löytyvät päivärippikoulun, Lapin talviriparin ja Lapin kesäriparin ajankohdat ja paikat pysyvät ennallaan, mutta muiden leiriemme ajankohtiin ja paikkoihin tulee muutoksia.

• Tietoa vuoden 2023 rippikouluista ja niiden ajankohdista löydät täältä. Tiedot täydentyvät vuoden 2022 loppuun mennessä. Erityisrippikoulujen osalta voi olla yhteyksissä suoraan niiden vetäjiin.

Ohjeita ilmoittautumiseen

• Keskustele kotona eri rippikouluvaihtoehdoista ja täytä lomake huoltajiesi kanssa. Lomakkeessa tarvitaan myös heidän tietojaan ja vähintään toisen allekirjoitus. Ottakaa huomioon harrastuksiesi aikataulut ja perheenne mahdolliset kesäsuunnitelmat.
  • Kerro, kumpi on sinulle tärkeämpää: leirin ajankohta, vai se, että pääset tietyn kaverin kanssa leirille? Jos sinä ja kaverisi ilmoitatte toisenne kaveritoiveinanne, pyrimme kaikkemme mukaan laittamaan teidät samalle leirille. Tällöin teidän on tärkeää valita mahdollisimman monta leirivaihtoehtoa. Ilmoitathan vain yhden kaveritoiveen - emme voi taata, että isot kaveriporukat tai urheilujoukkueet pääsisivät samalle leirille. Jos taas haluat priorisoida leirin ajankohtan, yritämme parhaamme mukaan sijoittaa sinut ykkös- tai kakkosvaihtoehtoosi, mutta kaveritoiveesi ei välttämättä toteudu.
  • Jos haluat mieluummin ilmoittautua jonkun toisen seurakunnan rippikouluun, voit sen tehdä. Et voi kuitenkaan tehdä sitä Teljän seurakunnan ilmoittautumisen kautta! Seuraa tällöin kyseisen seurakunnan ilmoittautumisohjeita.
  • Yhtä lailla voit tulla ilmoittautumaan Teljän seurakunnan rippikouluihin, vaikka kuuluisitkin johonkin toiseen seurakuntaan. Ethän ilmoittaudu kuitenkaan useampaan seurakuntaan yhtä aikaa. On hyvä huomioida, että seurakunnilla on ensisijaisesti vastuu tarjota omille nuorilleen paikka rippikoulussa ja ensisijaisesti ilmoittaudutaan oman seurakunnan rippikouluihin vaikka mahdollisuus ilmoittautua muualle onkin.
  • Kirkkoon kuulumattomuus ei ole este rippikoulun käymiselle.