Ilmoittautuminen Porin Teljän seurakunnan rippikouluihin 2022

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen rippikouluun

Porin Teljän seurakunnan vuoden 2022 rippikouluihin ilmoittauduttiin sähköisesti. Ilmoittautuminen alkoi 4.10 klo 18.00 ja päättyi 10.10 klo 23.59. Linkki ilmoittautumiseen on tällä sivulla. Mikäli haluat vielä mukaan niin ota rohkeasti yhteyttä rippikouluvastaava Riikka-Liina Saravuomaan.

Vuonna 2007 syntyneet seurakunnan jäsenet saavat syyskuussa Ripari 2022-lehden postitse.Riparilehtiä löytyy myös seurakuntatoimistostammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

• Tietoa vuoden 2022 rippikouluista ja niiden ajankohdista löydät täältä. Erityisrippikoulujen osalta voi olla yhteyksissä suoraan niiden vetäjiin.

Ohjeita ilmoittautumiseen

• Keskustele kotona eri rippikouluvaihtoehdoista ja täytä lomake huoltajiesi kanssa. Lomakkeessa tarvitaan myös heidän tietojaan ja vähintään toisen allekirjoitus. Ottakaa huomioon harrastuksiesi aikataulut ja perheenne mahdolliset kesäsuunnitelmat.
  • Kerro, kumpi on sinulle tärkeämpää: leirin ajankohta, vai se, että pääset tietyn kaverin kanssa leirille? Jos sinä ja kaverisi ilmoitatte toisenne kaveritoiveinanne, pyrimme kaikkemme mukaan laittamaan teidät samalle leirille. Tällöin teidän on tärkeää valita mahdollisimman monta leirivaihtoehtoa. Ilmoitathan vain yhden kaveritoiveen - emme voi taata, että isot kaveriporukat tai urheilujoukkueet pääsisivät samalle leirille. Jos taas haluat priorisoida leirin ajankohtan, yritämme parhaamme mukaan sijoittaa sinut ykkös- tai kakkosvaihtoehtoosi, mutta kaveritoiveesi ei välttämättä toteudu.
  • Jos haluat mieluummin ilmoittautua jonkun toisen seurakunnan rippikouluun, voit sen tehdä. Et voi kuitenkaan tehdä sitä Teljän seurakunnan ilmoittautumistilaisuudessa! Seuraa tällöin kyseisen seurakunnan ilmoittautumisohjeita.
  • Yhtä lailla voit tulla ilmoittautumaan Teljän seurakunnan rippikouluihin, vaikka kuuluisitkin johonkin toiseen seurakuntaan. Ethän ilmoittaudu kuitenkaan useampaan seurakuntaan yhtä aikaa. On hyvä huomioida, että seurakunnilla on ensisijaisesti vastuu tarjota omille nuorilleen paikka rippikoulussa ja ensisijaisesti ilmoittaudutaan oman seurakunnan rippikouluihin vaikka mahdollisuus ilmoittautua muualle onkin.
  • Kirkkoon kuulumattomuus ei ole este rippikoulun käymiselle.