Seurakuntayhtymän koronaohjeistus

Keski-Porin seurakunta

”Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan
olemme kaikki hiljaa kätketyt”

Siirry tästä Keski-Porin seurakunnan Facebook sivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keski-Porin kirkko on jo vuodesta 1863 ollut Kokemäenjoen rannalla muistuttamassa Jumalan hyvyydestä. Keski-Porin seurakunta haluaa olla välittämässä tätä Jumalan hyvyyttä kaikille seurakunnan alueella eläville ihmisille.

Seurakuntamme on noin 19 000 jäsenen yhteisö, josta noin puolet asuu Kokemäenjoen eteläpuolella Porin keskustan alueella ja toinen puoli joen pohjoispuolen kaupunginosissa, joissa on omat toimipisteensä. Seurakunta koostuu ihan tavallisista, mutta samalla ainutkertaisista ja hyvin erilaisista ihmisistä.

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta, Tapahtumakalenterista (mm. jumalanpalvelukset) ja seurakuntatoimistosta (keski-pori@evl.fi).

Tutustu seurakuntaamme ja ota yhteyttä
– olet tervetullut!

Pori Organ 2021 julistekuvaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pori Organ festivaali jälleen lokakuussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä