Keski-Porin seurakunta

”Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan
olemme kaikki hiljaa kätketyt”

4. sunnuntai helluntaista

Siirry tästä Keski-Porin seurakunnan Facebook sivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keski-Porin kirkko on jo vuodesta 1863 ollut Kokemäenjoen rannalla muistuttamassa Jumalan hyvyydestä. Keski-Porin seurakunta haluaa olla välittämässä tätä Jumalan hyvyyttä kaikille seurakunnan alueella eläville ihmisille.

Seurakuntamme on noin 19 000 jäsenen yhteisö, josta noin puolet asuu Kokemäenjoen eteläpuolella Porin keskustan alueella ja toinen puoli joen pohjoispuolen kaupunginosissa, joissa on omat toimipisteensä. Seurakunta koostuu ihan tavallisista, mutta samalla ainutkertaisista ja hyvin erilaisista ihmisistä.

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta, Tapahtumakalenterista (mm. jumalanpalvelukset) ja seurakuntatoimistosta (keski-pori@evl.fi).

Tutustu seurakuntaamme ja ota yhteyttä
– olet tervetullut!

Keski-Porin kirkon esittely englanniksi löytyy täältä – Listen the Central Pori Church introduction here

Seurakuntayhtymän koronaohjeistus 3.12.2020Linkki avautuu uudessa välilehdessä