Seurakuntayhtymän koronaohjeistus

Keski-Porin seurakunta

”Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan
olemme kaikki hiljaa kätketyt”

Siirry tästä Keski-Porin seurakunnan Facebook sivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keski-Porin kirkko on jo vuodesta 1863 ollut Kokemäenjoen rannalla muistuttamassa Jumalan hyvyydestä. Keski-Porin seurakunta haluaa olla välittämässä tätä Jumalan hyvyyttä kaikille seurakunnan alueella eläville ihmisille.

Seurakuntamme on noin 19 000 jäsenen yhteisö, josta noin puolet asuu Kokemäenjoen eteläpuolella Porin keskustan alueella ja toinen puoli joen pohjoispuolen kaupunginosissa, joissa on omat toimipisteensä. Seurakunta koostuu ihan tavallisista, mutta samalla ainutkertaisista ja hyvin erilaisista ihmisistä.

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta, Tapahtumakalenterista (mm. jumalanpalvelukset) ja seurakuntatoimistosta (keski-pori@evl.fi).

Tutustu seurakuntaamme ja ota yhteyttä
– olet tervetullut!

Pori Organ 2021 julistekuvaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pori Organ festivaali jälleen lokakuussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

________

Keski-Porin kirkon esittely englanniksi löytyy täältä – Listen the Central Pori Church introduction here

________

Lahjoita tästä Keski-Porin seurakunnan YhteisvastuukeräykseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keski-Porin seurakunnan yhteisvastuukeräys

seurakuntasihteeri
Keski-Porin seurakunta Porin Teljän seurakunta
Hallituskatu 9 b
28100 Pori

Porin Teljän ja Keski-Porin seurakuntien yhteinen seurakuntasihteeri. Virkatodistuksen/sukuselvityksen voit tilata aluekeskusrekisteristä p. 0447 309 605 tai porinaluekeskusrekisteri(at)evl.fi. Hauta-asiat ja siunausvaraukset yhtymän hautauspalveluiden kautta p. 040 713 0502.

seurakuntasihteeri
Keski-Porin seurakunta
Hallituskatu 9b
28100 PORI