Keski-Porin seurakunta

”Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan
olemme kaikki hiljaa kätketyt”

Piispanmessu

Kirkkoherran joulutervehdys

Lapsiperheiden aattohartaus

Julbön i Keski-Pori kyrka

Jouluaaton musiikkihartaus

Keski-Porin seurakunnan Facebook-sivulla lähetetään suorana Keski-Porin kirkon jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10

Siirry tästä Keski-Porin seurakunnan Facebook sivulle

Keski-Porin kirkko on jo vuodesta 1863 ollut Kokemäenjoen rannalla muistuttamassa Jumalan hyvyydestä. Keski-Porin seurakunta haluaa olla välittämässä tätä Jumalan hyvyyttä kaikille seurakunnan alueella eläville ihmisille.

Seurakuntamme on vajaan 22 000 jäsenen yhteisö, josta noin puolet asuu Kokemäenjoen eteläpuolella Porin keskustan alueella ja toinen puoli joen pohjoispuolen kaupunginosissa, joissa on omat toimipisteensä. Seurakunta koostuu ihan tavallisista, mutta samalla ainutkertaisista ja hyvin erilaisista ihmisistä.

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta, Tapahtumakalenterista (mm. jumalanpalvelukset) ja seurakuntatoimistosta (keski-pori@evl.fi).

Tutustu seurakuntaamme ja ota yhteyttä
– olet tervetullut!

Keski-Porin kirkon esittely englanniksi löytyy täältä – Listen the Central Pori Church introduction here

Seurakuntayhtymän koronaohjeistus 3.12.2020