Kesäkerho Noormarkun seurakunnassa

Kerhotoiminta toteutetaan ulkona.

Ilmoittautuminen 1.4. - 30.4.2022

Linkki aukeaa 1.4. klo 9.00. Kerhoryhmiin otetaan 16 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoja ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Ilmoittautumislomakkeelle

Noormarkun seurakunnassa järjestetään tulevana kesänä ohjattua kesäkerhotoimintaa 6. - 16.6.2022 välisenä aikana.

Ryhmät kokoontuvat Noormarkun Lastentalolla neljänä päivänä viikossa, maanantaista torstaihin. Aamupäiväryhmä klo 9.30 - 11.30 tai iltapäiväryhmä 13.00 - 15.00.

Kesäkerhoon ovat tervetulleita 4-7 -vuotiaat lapset. 4 vuotta pitää olla täytettynä ennen kerhon alkua.

Kesäkerhoilemme ulkona leikkien, laulaen, liikkuen ja puuhaillen erilaisia asioita. Kerhossa tavataan kavereita ja saadaan uusia ystäviä. Mukaan tarvitset sään mukaisen vaatetuksen ja eväät.

Kerholainen kulkee kerhomatkat täysi-ikäisen saattajan kanssa.

Kerhomaksu on 18€, sisaralennus 50%. Kerhomaksu kattaa vakuutuksen ja toiminnan.

Ryhmät selviävät kun hakuaika päättyy. Kesäkerhopaikan saaneet saavat tiedon sähköpostitse toukokuun loppuun mennessä.

Olet lämpimästi tervetullut kesäkerhoon!

Lisätiedot ja mahdolliset kyselyt:

Vastaava lastenohjaaja
Sanna Sengström