Oppilaitoksissa

Oppilaitostyöntekijät koko kampuksen väkeä varten!

Oppilaitostyöntekijöiden kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa opiskeluun ja elämään liittyvistä asioista. Tuemme opiskelijoiden ja henkilökunnan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit tulla puhumaan esimerkiksi opiskeluun, parisuhteeseen, yksinäisyyteen, elämänhallintaan ja jaksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Usein jo toiselle ihmiselle puhuminen helpottaa. Palvelemme myös kirkollisiin toimituksiin, sielunhoitoon ja hengellisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa.

Oppilaitostyöntekijöiden keskustelu-, palveluohjaus- ja sielunhoitopalvelut ovat maksutta käytettävissäsi niin opiskelijoille kuin henkilökunnalle. Toimimme myös yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Oppilaitosdiakoni Johanna Simola 0400 309 771

Oppilaitosteologi Heikki Hesso 0400 309 459

Puhelimessa ja netissä

Palvelevassa puhelimessa voi kuka tahansa nimettömänä purkaa taakkaansa. Soittajan ei tarvitse esitellä itseään. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Päivystäjät ovat tehtävään huolella valittuja ja koulutettuja vapaaehtoisia tai kirkon työntekijöitä.

Palveleva puhelin on avoinna myös juhlapyhinä.

• Suomeksi 0400 22 11 80. Auttava puhelin on avoinna joka ilta klo 18 alkaen. Pe ja la öinä 03 saakka, muina päivinä klo 01 saakka. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).
  • På svenska 0400 22 11 90. Vi har öppet varje kväll kl. 20-24. Samtalsavgiften är vanlig lokal- eller mobilsamtalsavgift.

Ulkomailta soitettaessa numerot ovat + 358 1019 0071 ja + 358 1019 0072.

Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa tavallisen paikallispuhelun/matkapuhelun verran. Kaikki operaattorit eivät sisällytä näitä puheluita puhepaketteihin.

Palveleva netti tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua verkossa. Suojatussa palvelussa on mahdollisuus keskustella omasta elämäntilanteesta tai muutoin mieltä askarruttavista asioista tehtävään koulutettujen vapaaehtoisten ja kirkon työntekijöiden kanssa. Viestiisi vastataan muutaman päivän kuluessa. Keskustelua voit halutessasi jatkaa muutaman viestiparin verran.