Walk in TALK - keskusteluapua tarjolla

Walk in talk on nuorille tarkoitettu palvelu. Walk in talk on maksuton, eikä erillistä ajanvarausta tarvita. Nuori voi tulla tapaamiseen anonyymisti, kertomatta omaa nimeään tai asuinpaikkaansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Walk in talk on ammatillista keskusteluapua ratkaisukeskeisellä työotteella. Walk in talk ei ole terapiaa. Toiminta keskittyy nuoren mielen hyvinvoinnin tukemiseen ja sen tulee olla sensitiivistä ja avointa kaikille nuorille riippumatta taustasta ja katsomuksesta. Walk in talk ei ole sielunhoitoa. Päivystäjinä toimii nuorisotyön ammattilaisia.

Oppilaitostyöntekijät
koko kampuksen väkeä varten!

Me oppilaitostyöntekijät haluamme olla tukena oppilaitosten arjessa. Olemme osallisina oppilaitosten hyvinvointiryhmissä sekä erilaisissa oppilaitosten tapahtumissa. Työmme tarkoitus on edistää ja tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja jaksamista. Lisäksi palvelemme myös oppilaitosten henkilökuntaa. Teemme yhteistyötä myös opiskelijajärjestöjen kanssa, jotka pitävät meidän tietoisina opiskelijoiden arjesta!

Oppilaitostyöntekijöiden kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa opiskeluun ja elämään liittyvistä asioista. Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, jolloin on hyvä päästä puhumaan asioista jonkun ihmisen kanssa. Olemme käytettävissä, jos tarvitset kuuntelijaa ja ihmistä pohtiessasi elämän pieniä ja suuria kysymyksiä. Meidän kanssamme voit keskustella esimerkiksi opintoihin, ihmissuhteisiin, jaksamiseen ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Voit puhua meille myös hengellisistä, henkisistä ja maailmankatsomuksellisista asioista, jos ne mietityttävät. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Emme ilmoita mitään esimerkiksi KELAlle tai oppilaitoksellesi.

Oppilaitostyö on kaikkia ihmisiä kunnioittavaa ja haluamme tarjota turvallisen kohtaamisen riippumatta vakaumuksestasi, sukupuolestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, laittamalla viestiä vaikka WhatsApissa tai varaamalla ajan sähköisen ajanvarauksen kautta. Ole rohkeasti yhteydessä, älä jää yksin! Siunausta elämääsi!

Terveisin Oppilaitostyöntekijät
Johanna Heikki

”Kampusten väkeä varten!”

Puhelimessa ja netissä

Palvelevassa puhelimessa voi kuka tahansa nimettömänä purkaa taakkaansa. Soittajan ei tarvitse esitellä itseään. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Päivystäjät ovat tehtävään huolella valittuja ja koulutettuja vapaaehtoisia tai kirkon työntekijöitä.

Palveleva puhelin on avoinna myös juhlapyhinä.

• Suomeksi 0400 22 11 80. Auttava puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).
  • På svenska 0400 22 11 90. Vi har öppet varje kväll kl. 20-24. Samtalsavgiften är vanlig lokal- eller mobilsamtalsavgift.

Ulkomailta soitettaessa numerot ovat + 358 1019 0071 ja + 358 1019 0072.

Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa tavallisen paikallispuhelun/matkapuhelun verran. Kaikki operaattorit eivät sisällytä näitä puheluita puhepaketteihin.

Palveleva nettiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua verkossa. Suojatussa palvelussa on mahdollisuus keskustella omasta elämäntilanteesta tai muutoin mieltä askarruttavista asioista tehtävään koulutettujen vapaaehtoisten ja kirkon työntekijöiden kanssa. Viestiisi vastataan muutaman päivän kuluessa. Keskustelua voit halutessasi jatkaa muutaman viestiparin verran.

PALVELEVA PUHELIN
EI OLE suljettu koronan vuoksi.

Päinvastoin, puhelut ovat lisääntyneet. Ja juuri siksi tämä on myös erittäin tärkeä
vapaaehtoistyön muoto juuri tällaisina aikoina.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä:

diakoniatyöntekijä Pirjo Ojavalli, p. 0400 309784, pirjo.ojavalli@evl.fi

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan