Lapsille ja perheille

 

”Sallikaa lasten tulla” (Mark.10:14)

Seurakunta on kasvupaikka, syli ja koti. Toiminnallamme haluamme olla tukemassa perheiden kristillistä kasvatusta. Kanssamme voit keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista.

Jeesus otti luokseen lapsia ja siunasi heitä. Hän asetti lapsen ihmettelevän, luottavaisen ja innostuneen elämänasenteen uskon esikuvaksi myös aikuisille. Otamme lapsen kysymykset todesta ja annamme niille tilaa. Luomme mahdollisuuksia ihmettelyyn ja hiljentymiseen pyhän äärellä.

Koska pienin on suurin.

Katso myös:

 

Kaikkien seurakuntien lapsiperhetoiminta löytyy kevään osalta tästä linkistä

kirkkoporissa- koottu esite Porin ja lähialueiden perheille

 

 

 

 

Tulossa : 1-3-luokkalaisille/6-9-vuotiaille lapsille .

Aika: Koululaisten syyslomalla vk 43:ma-21.-ke 23.10. kello 9.-14.00. Paikka: Kalaholman kerhohuone:Uittomiehentie 8b 28300 Pori.

Seurakunnan järjestämää :Toiminnalliset kolme päivää, lepoa ja oleskelua unohtamatta . Maksuton. Omat eväät. Tarjoamme pienen lämpimän aterian päivän aikana. Mukavat ja huolettomat vaatteet päällä on hauska toimia ja olla.Tossut jalassa pysymme vauhdissa paremmin mukana. Mainos ja ilmoittautumislinkki tulossa .Ilmoittautumisaika vk 40, jonka jälkeen linkki sulkeutuu ja paikkoja voi kysellä puhelimitse. Nähdään. -Susan Heikkilä ja Sari Fisk 044 730 9680

 

Pietarin kalansaalis -kasteverkko Teljän kirkkosalissa.
Pietarin kalansaalis -kasteverkko Teljän kirkkosalissa.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Porin Teljän seurakunta
Uittomiehentie 8b
28300 Pori
Lastenohjaaja
Porin Teljän seurakunta
(02) 6238 700 vaihde
Lastenohjaaja,työvapaalla
Porin Teljän seurakunta