Leiritoimintaa

Raamattukyläretki 15.7.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä

Isä-poikaleiri Silokallion leiri- ja kurssikeskuksessa 22.-24.9.

siirry ilmoittautumislomakkeelle

Äiti-tyttöseikkailu 2.9.

Seikkailupäivä on tänä vuonna retki Merikarvialla sijaitsevaan Ouran saareen. Yhteiskuljetus järjestetään Seurakuntakeskuksen edestä (Eteläpuisto 10) ja venekuljetus saareen on Krookan satamasta ja se kestää 45minuuttia. Lähtö on klo 10.00 seurakuntakeskuksen edestä ja paluu samaan paikkaan noin klo 16.30. Mukaan tarvitsette säähän sopivat vaatteet ja hyvät kengät kävellä. Päivä on maksuton.

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Lisätietoja kohteesta: http://www.merikarvia.fi/?/matkailu_ja_vapaa-aika/ouran_saaristo

Porin rovastikunnan Äiti/tyttöleiri 23.-24.9.

DIAKONIALEIRIT JUNNILAN LEIRIKESKUKSESSA

ILOA JA VOIMAA – LEIRI
Aktivoiva ja toiminnallinen leiri, joka sopii myös uusille eri-ikäisille osallistujille. Leiriviikko rakentuu teeman Jumalan luomistyö ympärille sisältäen mm. toiminnallista työskentelyä, ryhmäkeskusteluja, vierailijoiden pitämiä alustuksia, luovaa toimintaa, hiljentymistä, ulkoilua, lepoa ja yhdessäoloa. Junnilan luonnonkaunis ympäristö ja meren läheisyys auttavat virkistymään ja irtaantumaan arkielämän haasteista.

Ajankohta  3.7.–7.7.
Vetäjät  Teija Eloranta ja Minna Salminen

Hinta 68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136/200 € henkilö.

Ilmoittautuminen päättynyt

KEHITYSVAMMAISTEN PERHELEIRI
Kehitysvammainen voi tulla leirille yksin, omaisen tai hoitajan kanssa. Yksin leirille tulevan tulee selviytyä omatoimisesti päivittäisistä rutiineista kuten pukeutumisesta, peseytymisestä ym. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille kehitysvammaisille. Ohjelmassa on yhdessäoloa ja monenlaista toimintaa.

Ajankohta  17.7. – 21.7.
Vetäjät  Vilja Arvela-Halminen ja Carita Anttila

Ilmoittautuminen päättynyt

OMAISHOITAJIEN JA HOIDETTAVIEN LEIRI
Leiri on tarkoitettu omaishoidon tukea saaville omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen. Leiriltä voit ammentaa iloa ja voimaa arjessa jaksamiseen. Luvassa mukavaa, virkistävää ohjelmaa, vertaistukea ja lepoa kauniin luonnon keskellä. Leiri järjestetään yhteistyössä Porin Perusturvan kanssa.

Ajankohta 24.7. – 28.7.
Vetäjät Elina Virtalaine, Emilia Korkeaoja, mukana Helena Ilkka

HYVÄN MIELEN LEIRI
Hyvän mielen leirillä nautitaan kiireettömyydestä, levosta, laulamisesta, musiikista ja huumorista. Etsimme myös yhdessä hengellistä lepoa Luojamme hellässä huomassa.

Ajankohta 31.7. – 4.8.
Vetäjät  Ulla-Maija Virén ja Aki-Petri Heino

ELÄKELÄISTEN LEIRI
Eläkeläisten leirille ovat kaikenikäiset eläkeläiset tervetulleita. Kauniin luonnon keskellä voi kerätä voimia ja osallistua omien voimien mukaan leirin ohjelmaan.  Leiri tarjoaa mahdollisuuksia virkistävään yhdessäoloon, seurusteluun ja erilaisiin ohjelma- keskustelu- ja liikuntatuokioihin. Myös levolle ja hiljentymiselle jätetään tilaa.

Ajankohta 7.8. – 11.8.
Vetäjät  Jenni Tuomi ja Anne Saarinen

HYVINVOINTI JA VOIMAVARALEIRI
Leiri on suunnattu erityisesti neurologisiin sairauksiin sairastuneille ja heidän läheisilleen esimerkiksi  aivohalvaus, afasia, ms-tauti, parkinsonintauti ym. Jotta pystyt nauttimaan leiristä sairaus on hyvä olla hyvässä hoitotasapainossa! Leirillä ei tehdä hoitotoimenpiteitä! Tarvittaessa Sinulla tulee olla oma avustaja mukana leirillä. Ohjelmassa ulkoilua, Sanaa, laulua, pelejä, visailuja, hyvää ruokaa, virkistystä ja vertaistukea sekä sairastuneille, että läheisille yhdessä ja erikseen.

Ajankohta 14.8. – 18.8.
Vetäjät  Kirsi Sassila ja Heli Lukka

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

ELOLEIRI - "Valonpisarat arjessamme"
"Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä vain aina varrota perille pääsyä." R. Arnkil

Tervetuloa Eloleirille, yhteiselle elon matkalle elämästä iloiten ja arjenvoimavaroja jakaen.

Ajankohta 21.8. – 25.8.
Vetäjät  Tiina Kulha ja Anne-Maarit Lahtivirta

Ilmoittautuminen päättyy 20.7.

MIELENVIRKISTYSLEIRI MIELENTERVEYSKUNTOUTUJILLE
Leiri tarjoaa osallistujille vertaistukea ja keskustelumahdollisuuksia, sekä hiljentymistä Sanan äärellä. Leiri luonnonkauniissa ympäristössä tarjoaa hyvät mahdollisuudet lepoon, ulkoiluun ja virkistykseen. Tarkemmat tiedustelut leirin vetäjiltä.

Ajankohta 11.9 – 13.9.
Vetäjät  Marja-Terttu Sundell ja Vilja Arvela-Halminen
Hinta  34 €/hlö/ kahden hengen huoneessa,  50 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 68 /100 € henkilö.

Ilmoittautuminen päättyy 25.8.

Junnilan ristiranta.

TELTTALEIRI 8 – 14 vuotiaille tytöille ja pojille
1-4.8.  Kiikan Leiriahossa Sastamalassa

Anne Saarela 0400 309 836, Seija Katajisto
Ilmoittautuminen 24.4 -24.5.
Hinta: 65 €

Tule kokemaan telttaleiri järven rannassa! Ohjelmassa on uimista, rastirataa, iltanuotiota, saunomista telttasaunassa ja hartautta, kaikkea sopivassa määrin.

Järjestäjänä: Porin ev.lut. seurakuntayhtymä, Porin rovastikunta, Suomen Lähetysseura ja Nuori Kirkko VSS:n piiri.

Siirry Ilmoittautumislomakeelle