Leiritoimintaa

Isä-poikaleiri Silokallion leiri- ja kurssikeskuksessa 22.-24.9.

siirry ilmoittautumislomakkeelle

Äiti-tyttöseikkailu 2.9.

Seikkailupäivä on tänä vuonna retki Merikarvialla sijaitsevaan Ouran saareen. Yhteiskuljetus järjestetään Seurakuntakeskuksen edestä (Eteläpuisto 10) ja venekuljetus saareen on Krookan satamasta ja se kestää 45minuuttia. Lähtö on klo 10.00 seurakuntakeskuksen edestä ja paluu samaan paikkaan noin klo 16.30. Mukaan tarvitsette säähän sopivat vaatteet ja hyvät kengät kävellä. Päivä on maksuton.

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Lisätietoja kohteesta: http://www.merikarvia.fi/?/matkailu_ja_vapaa-aika/ouran_saaristo

Porin rovastikunnan Äiti/tyttöleiri 23.-24.9.

DIAKONIALEIRIT JUNNILAN LEIRIKESKUKSESSA

ELOLEIRI - "Valonpisarat arjessamme"
"Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä vain aina varrota perille pääsyä." R. Arnkil

Tervetuloa Eloleirille, yhteiselle elon matkalle elämästä iloiten ja arjenvoimavaroja jakaen.

Ajankohta 21.8. – 25.8.
Vetäjät  Tiina Kulha ja Anne-Maarit Lahtivirta

Hinta 68 €/hlö/ kahden hengen huoneessa, 100 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 136/200 € henkilö.

Ilmoittautuminen päättyy 4.8.

MIELENVIRKISTYSLEIRI MIELENTERVEYSKUNTOUTUJILLE
Leiri tarjoaa osallistujille vertaistukea ja keskustelumahdollisuuksia, sekä hiljentymistä Sanan äärellä. Leiri luonnonkauniissa ympäristössä tarjoaa hyvät mahdollisuudet lepoon, ulkoiluun ja virkistykseen. Tarkemmat tiedustelut leirin vetäjiltä.

Ajankohta 11.9 – 13.9.
Vetäjät  Marja-Terttu Sundell ja Vilja Arvela-Halminen
Hinta  34 €/hlö/ kahden hengen huoneessa,  50 €/hlö/ yhden hengen huoneessa Porin ev.lut. seurakuntien jäseniltä. Muilta 68 /100 € henkilö.

Ilmoittautuminen päättyy 25.8.

Junnilan ristiranta.