Avoimia työpaikkoja Porin ev.lut. seurakunnissa

Keski-Porin seurakunnassa avautuu

Seurakuntapastorin virka 1.8.2018 lukien

Viranhoitoon sisältyy seurakuntapapin monenlaiset tehtävät ja erityisesti varhaiskasvatus työalana.

Palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen.

Viransijaisuudesta kiinnostuneet voivat täyttää sähköisen hakemuksen täällä. Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa myös osoitteeseen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin os. Hämeenkatu 13, PL 60, 20501 TURKU.
Hakemukseen on toivottavaa liittää nimikirjanote.
Viran täytössä huomioidaan sekä jo vihityt papit että teologian maisterit.

Hakuaika päättyy 11.5.2018 klo 15.

Lisätietoja:
Kirkkoherra Kari Erkkola, kari.erkkola@evl.fi, p. 0400 309 820
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, pauliina.jarvinen@evl.fi, p. 0400 126515 (tuomiokapituli)

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana

VAHTIMESTARI-SIIVOOJAN virka

Vahtimestari-siivoojan pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esimerkiksi suntion tai laitoshuoltajan tutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus. Tehtäviin kuuluvat siivoojan, suntion ja vahtimestarin tehtävät. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Länsi-Porin kirkko.

Hakijalta edellytetään sitoutumista epäsäännöllisiin työaikoihin, iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on vaativuusryhmä 303 mukainen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  Lisäksi virkaan valittavan edellytetään suostuvan 6 kuukauden koeaikaan. Virka tulee vastaanottaa viimeistään 1.8.2018.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset on jätettävä 6.5.2018 klo 15.00 mennessä HR-rekryn kautta täällä.

Tiedustelut: vs. tilapalveluvastaava Ari Paltamaa, p. 0400 309 461 tai kiinteistöpäällikkö Kalevi Lindfors, p. 0400 3097 30.

Porin seurakuntien
varhaiskasvatus etsii

Tarvittaessa töihin
kutsuttavia sijaisia

Kyse on lastenohjaajien sijaistuksesta, jonka kesto voi olla päivästä muutamaan päivään. Sijaisia tarvitaan päiväkerhoihin, perhekerhoihin, koululaisten iltapäiväkerhoihin.

Mikäli sinulla on varhaiskasvatukseen; lastenohjaaja, lähihoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja jne. liittyvä koulutus ja mahdollisuus ottaa vastaan lyhyitäkin sijaisuuksia, ota yhteys paikallisseurakuntien lapsityönohjaajiin tai varhaiskasvatuksesta vastaaviin.