Porin Teljän seurakunta

Kotiseurakunta kutsuu sinua seurakuntayhteyteen!
Ihmisten välinen yhteys rakentaa sovintoa, jaksamista ja iloa. Yhteys toteutuu kohtaamisissa, ryhmässä tai yhteisessä palvelutehtävässä. Yhteys on myös hengellistä yhteyttä, kaikkien pyhien, siis Jeesuksessa armahdettujen, yhteyttä. Seurakuntalainen messussa on osa suurta pyhien joukkoa. Myös hiljaa yksinään rukoileva kuuluu joukkoon.

Kotiseurakunta kutsuu sinua osallistumaan, säännöllisesti tai harvakseltaan. Kotiseurakunta kutsuu sinut liittymään yhteiseen rukoukseen, joka liittää sinut mukaan toisten seurakuntalaisten kanssa.

`Pyrkikäämme siis rakentamaan rauhaa
  ja vahvistamaan toisiamme´    Room 14:19

Kaisa Huhtala

Porin Teljän seurakunta esittäytyy

Porin Teljän seurakunta esittäytyy. Vihko lähetetään postissa kaikille Yhtymän ulkopuolelta muuttaneille ja siinä kerrotaan yleisesti meidän toiminnastamme. Pääset tutustumaan esitteeseen klikkaamalla ylläolevaa kuvaa!

Porin Teljän seurakunnan virallinen sähköpostiosoite: porintelja(at)evl.fi

Porin Teljän seurakunnan facebook sivut: https://www.facebook.com/porinteljanseurakunta/

Väinölän kirkko on remontin vuoksi suljettu toistaiseksi. Katso, missä osoitteissa toiminnat jatkuvat.

Seurakuntasihteeri
Porin Teljän seurakunta
Hallituskatu 9 b
28100 Pori

Toimiston aukioloajat ma-pe 8.30-15, to klo 17 asti. Porin Teljän seurakunnan virallinen sähköposti: porintelja(at)evl.fi; Facebook: Porin Teljän seurakunta; Instagram: #porinteljanseurakunta

seurakuntasihteeri
Keski-Porin seurakunta Porin Teljän seurakunta
Hallituskatu 9 b
28100 Pori

Töissä sekä Keski-Porin että Porin Teljän seurakuntatoimistoissa.

Porin Teljän kirkko.