Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Sijoitustuotoissa selvä parannus viime vuoteen nähden

8.9.2021 20.13

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän vuoden alkupuoliskon kaikki sijoitustuotot olivat 63 prosenttia suuremmat verrattuna edellisvuoden vastaavan ajan sijoitustuottoihin.

Sijoitusten nettotuotot olivat katsauskaudella yhteensä 286 000 euroa.

Sijoitusten korko- ja osaketuotot olivat asetetun tuottotavoitteen mukaisia ja kasvoivat viime vuoteen verrattuna yli 90 prosenttia. Osakesijoitukset tuottivat 173 000, korkosijoitukset 91 000 ja vaihtoehtoiset kanavat 22 000 euroa.

Kiinteistöjen ja osakehuoneistojen nettotuotot olivat katsauskaudella runsaat 130 000 euroa.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi asian tiedokseen kokouksessaan keskiviikkona.